magl-owa 09.01.10, 13:57 zasypadło nas u nas Jest cudnie biało, czysto, pachnąco zimowo, -2 (!), zaspy, w których tarzałam się z psem. Noajde, jak u Ciebie? W sumie blisko - 20km - masz to samo? No. To zabieram się do pracy po tak pięknym przed-po-południu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noajdde Re: no i... 09.01.10, 20:46 Noajdde - przez dwa "d" jak "dupa", pojawiam się na wezwanie. Byłem w czwartek na desce. Trzy dni kolegę namawiałem, ale on nie, bo śnieg zimny i biały (chyba żona go nie chciała puścić), no to jak zwykle sam się wybrałem. Było zajefajnie, dzisiaj już bym tam chyba nie dojechał. No a w Świdnicy ostro napadało. Właśnie się wybieram odśnieżyć samochód. Boję się, że jak przymrozi to mogę mieć z tym problem. Ale ogólnie się cieszę, uwielbiam tą nadsterowność na śniegu, no i nie mogę się doczekać kiedy znów pojadę na stok Odpowiedz Link
magl-owa Re: no i... 09.01.10, 21:04 noajdde napisał: > Noajdde - przez dwa "d" jak "dupa", pojawiam się na wezwanie. Mam się nie mylic? ok Ale nie "d" jak "dupa" tylko "d" "deska" Byłem w czwartek > na desce. Trzy dni kolegę namawiałem, ale on nie, bo śnieg zimny i biały (chyba > żona go nie chciała puścić), no to jak zwykle sam się wybrałem. Było zajefajni > e, dzisiaj już bym tam chyba nie dojechał. W Czechach byliście czy u nas rzut beretem stąd? No a w Świdnicy ostro napadało. Właś > nie się wybieram odśnieżyć samochód. Boję się, że jak przymrozi to mogę mieć z > tym problem. Ale ogólnie się cieszę, uwielbiam tą nadsterowność na śniegu, no i > nie mogę się doczekać kiedy znów pojadę na stok > W Świdnicy (jak we Wrocku) zazwyczaj jest cieplej niż u mnie. W końcu Przedgórze Sudeckie I pada, pada cały czas Masz co odśnieżac Na kiedy macie plany wyjazdowe? Odpowiedz Link