magl-owa 13.01.10, 10:37 ...jednoosobowym szarpaniem się z życiem. od śrubki po mega poważne sprawy. łatwiej by było podzielone na dwa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: zmęczenie 13.01.10, 10:53 magl-owa a nie myślisz ze dwa - to podwojone szarpanie? Odpowiedz Link
magl-owa Re: zmęczenie 13.01.10, 11:01 nie. nie w moim scenariuszu. i z moim charakterem. Odpowiedz Link
magl-owa Re: zmęczenie 13.01.10, 11:24 nie chcę polemizować ze wspomnieniami i doświadczeniami. po prostu: niektóre czynności są ponad moje siły, ale nikt za mnie tego nie zrobi więc mogę sobie tylko pomyśleć i napisać DWA; no i kolejny raz powalczyć z życiem. Odpowiedz Link
ane-tal Re: zmęczenie 13.01.10, 11:33 Jeśli nikt za Ciebie tego nie zrobi- to ta czynność i tak zostanie wykonana, bo z tego co piszesz zrobić to musisz... pewnie że pomocna dłoń jest mile widziana. Odpowiedz Link
antekcwaniak Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 11:52 Za godziwe wynagrodzenie mogę podjąć się pomocy... Odpowiedz Link
filozof_z_biedronki [...] 13.01.10, 11:55 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
taalija [...] 13.01.10, 12:27 a co tu było, cooo(?) zawsze jak coś się dzieje ciekawego to mnie nie ma, kurde noooo(!) Odpowiedz Link
magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 11:56 Antoś moje zmęczenie a niemoc załatwienia to dwie różne sprawy podwyżką własną się nie dzielę Odpowiedz Link
magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 13:37 antekcwaniak napisał: > Sknera Ciuchy juz kupione! jaka sknera?! toż pieniedzy nie żałowałam (dla siebie) Lepiej mnie żywić niż ubierać! Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 13:40 To pewnie są też kłopoty z rozbieraniem... Odpowiedz Link
magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 13:42 jakoś nikt do tej pory nie narzekał Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 13:54 Dopóki nie rozbiorę to nie uwierzę Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:04 A jednak wolałbym się przekonać osobiście Odpowiedz Link
magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:13 a coś ty mi podpadasz Wcześniej Helisz, dziś ja, za tydzień ???? Forumowe badania naukowe przeprowadzasz? w jakim temacie? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:16 No co mam poradzić, że rozbierać lubię... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:19 mnie w to nie mieszaj a ja to uważam, że Antoni podejrzanie rozkoszny jest ostatnimi czasy Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:26 Rozkoszny źle. Zły też niedobrze. Wam dogodzić... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:30 oj dziwisz się? baaaaaaaaaaaaaaaardzo się zmieniłeś więc jesteśmy podejrzliwe... a poza tym, to nie wiedziałeś o tym, że kobiecie to trudno dogodzić? Odpowiedz Link
ane-tal Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:27 może ja , może ja !!! Chodź wydaje mi sie że spotkał pokrewna sobie duszyczke. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:31 a po czym wnosisz, że spotkał...?? chciałabyś zostać rozebrana przez Antka...? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:36 Skromność, to zapewne Twoje drugie imię, co? Odpowiedz Link
magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:36 antekcwaniak napisał: > Która by nie chciała... No która? Pokaż palcem która Odpowiedz Link
ane-tal Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:34 Wydaje mi sie , że kiedyś sie pożegnał - bo spotkał odpowiednią osobę - i jakiś czas go nie było. Po tym wnoszę. PS. czy chcę - a jak myślisz? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:35 nie było go, ale wrócił to prawda, że wielce odmieniony - ale wrócił... myślę, myślę, że... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:37 Kombinujcie dziewczyny, kombinujcie Odpowiedz Link
magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:38 Mi się nie chce nad tym myśleć Chociaż coś tam podejrzewam Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:40 ciekawa jestem, cóż Ty tam możesz podejrzewać i wydaje mi się, że nie tylko ja! ja niestety nie mam zdolności podejrzewania czy też domyślania się... Odpowiedz Link
magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:43 hellish.monster napisała: > ciekawa jestem, cóż Ty tam możesz podejrzewać i wydaje mi się, że nie tylko > ja! ja niestety nie mam zdolności podejrzewania czy też domyślania się > ]... > > To masz jak ja Odpowiedz Link
ane-tal Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:42 magl-owa - dawaj z tymi podejrzeniami - może uda nam sie go publicznie zdemaskować Odpowiedz Link
magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:44 Nie mogę. Migrenę mam majaczę Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:45 A dlaczego Pani się wtrąca grzecznie pytam Odpowiedz Link
ane-tal Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:48 A dlaczego Pani się wtrąca grzecznie pytam to do mnie? Odpowiedz Link
ane-tal Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:55 grzecznie odpowiadam - już nie będę. Nie pcham sie tam gdzie mnie WIDOCZNIE nie chca. Odpowiedz Link
magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:56 antekcwaniak napisał: > Nooooooooooooo !!! Przebłyski Antka dawnego to masz jeszcze Odpowiedz Link
taalija Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:49 A może Pan Antoni tak jak Żabek... szczęśliwie zakochany ale powrócił na forum szukać kogoś do "piramidy" (takie cóś o czym kiedyś pisał to tak się nazywało chyba) ale... nieee wiem, ja się nie znam... ani na "piramidach" ani na szczęsliwie zakochanych... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:52 No przecież pisałem, że mimo zakochania nie zamierzam znikać z forum Odpowiedz Link
taalija Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 15:01 Ale dziewczyny się dziwią żeś taki dziwnie miły, pokorny (czasami) i nawet rozkoszny(?) To do Ciebie nie pasuje... Stan zakochania dobry jest... Jednakże wcześniej (także zakochany) taki milusi tu nie byłeś Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 15:04 Biorę specjalne (niebieskie) pigułki Odpowiedz Link
taalija Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 15:12 Tyyy... ale te niebieskie nie są na uspokojenie, podobno... nooo ale ja się nie znam I idę sobie bo zaraz mi powiesz, jak koleżance powyżej, że się wtrącam... hmmm... dzień psucia wątków, a ja jeszcze niczego nie popsułam... (czajnik tylko, ale to się nie liczy bo on już dogorywał) a ja tak bym chciała zostać kiedyś wykasowana przez Admina za "psucie wątków" Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 15:29 Jak chcesz żeby Cię nasz forumowy "kasownik" wykasował to zaklnij soczyście A niebieskie pigułki są na WSZYSTKO Odpowiedz Link
magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 16:02 hmmm... niebieskie pigułki... na serce uważaj bo niedokrwienie możesz miec wiesz, co za dużo to niezdrowo A w ogóle to Tobie są potzebne?! Nie może byc! Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 16:07 A komu nie są potrzebne ? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 16:15 Wszyscy biorą. Pani, pan i nawet Goździkowa bierze Odpowiedz Link
magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 16:20 Nawet Goździkowa?! I panie? Nie słyszałam ale ja z prowincji jestem to może nie dotarło jeszcze... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 14:55 Idealnie zepsułem ten wątek Odpowiedz Link
magl-owa Re: a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 14:57 Idealnie! Biję brawo i jestem zachwycona rozkosznością Twą w psuciu mi wonta! Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 14:59 To z wielkiej miłości !!! Odpowiedz Link
magl-owa Re: a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 16:04 antekcwaniak napisał: > To z wielkiej miłości !!! no war, make love taaa Odpowiedz Link
magl-owa Re: a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 16:18 Taaak, aż silnik lepiej w aucie pracuje, nie? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 14:58 nooooooooooooooo! zepsułeś, he... a mój piękny wątek zepsuł rafal-wilczynski-podlasie... hmmmm... Odpowiedz Link
robert.83 Re: zmęczenie 13.01.10, 19:44 Terapia obrazami: Codziennie przez 15 minut. MI pomaga. Orzeźwia ciało i umysł Odpowiedz Link
magl-owa Re: zmęczenie 13.01.10, 19:49 A dla mnie to jakiś męski tyłek! Rooobeeert! Co mi po babki! mam swój Odpowiedz Link
magdalena214b Re: zmęczenie 13.01.10, 20:58 aha czyli tylko wykorzystujesz partnerów ? Jesteś panią swojego życia fakt.. Ja czuje sie wiecznie samotna, bezradna , wtedy są przyjaciele a gdy oni nie mają sposobności mi pomóc to zostaje sama.. Wiesz co też bym chciała tak sobie przebierać jak Ty.. Podobno nie jestem brzydka , czasem jakiś facet sie przypałęta ale to nigdy nie jest to .. Po prostu musze poczekać .. jak chyba wielu z nas tutaj.. Odpowiedz Link
magl-owa Re: zmęczenie 14.01.10, 06:56 magdalena214b napisała: > aha czyli tylko wykorzystujesz partnerów ? Jesteś panią swojego życia fakt.. na podstawie wycinka informacji o mnie w moim poście masz prawo wysnuc taki wniosek a czy to prawda? .... > > Ja czuje sie wiecznie samotna, bezradna , wtedy są przyjaciele a gdy oni nie > mają sposobności mi pomóc to zostaje sama.. Wiesz co też bym chciała tak sobie > przebierać jak Ty.. Wiesz... też bym chciała przebierać Podobno nie jestem brzydka , czasem jakiś facet sie > przypałęta ale to nigdy nie jest to .. Po prostu musze poczekać .. jak chyba > wielu z nas tutaj.. Odpowiedz Link