Dodaj do ulubionych

zmęczenie

13.01.10, 10:37
...jednoosobowym szarpaniem się z życiem. od śrubki po mega poważne sprawy.

łatwiej by było podzielone na dwa.
Obserwuj wątek
    • ane-tal Re: zmęczenie 13.01.10, 10:53
      magl-owa a nie myślisz ze dwa - to podwojone szarpanie?
      • magl-owa Re: zmęczenie 13.01.10, 11:01
        nie.
        nie w moim scenariuszu.

i z moim charakterem.
        • ane-tal Re: zmęczenie 13.01.10, 11:07
          scenariusz - scenariuszem a życie - życiem.
          • magl-owa Re: zmęczenie 13.01.10, 11:24
            nie chcę polemizować ze wspomnieniami i doświadczeniami.

po prostu: niektóre czynności są ponad moje siły, ale nikt za mnie tego nie
            zrobi więc mogę sobie tylko pomyśleć i napisać DWA; no i kolejny raz powalczyć z
            życiem.
            • ane-tal Re: zmęczenie 13.01.10, 11:33
              Jeśli nikt za Ciebie tego nie zrobi- to ta czynność i tak zostanie
              wykonana, bo z tego co piszesz zrobić to musisz... pewnie że
              pomocna dłoń jest mile widziana.
    • antekcwaniak Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 11:52
      Za godziwe wynagrodzenie mogę podjąć się pomocy... wink
      • filozof_z_biedronki [...] 13.01.10, 11:55
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
        • taalija [...] 13.01.10, 12:27
          a co tu było, cooo(?)

zawsze jak coś się dzieje ciekawego to mnie nie ma, kurde noooo(!) wink
      • magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 11:56
        Antoś suspicious

moje zmęczenie a niemoc załatwienia to dwie różne sprawy smile

podwyżką własną się nie dzielę wink
        • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 13:30
          Sknera wink
          • magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 13:37
            antekcwaniak napisał:

> Sknera wink

Ciuchy juz kupione! jaka sknera?! toż pieniedzy nie żałowałam (dla siebie) tongue_out

Lepiej mnie żywić niż ubierać! wink
            • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 13:40
              To pewnie są też kłopoty z rozbieraniem... wink
              • magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 13:42
                jakoś nikt do tej pory nie narzekał wink
                • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 13:54
                  Dopóki nie rozbiorę to nie uwierzę wink
                  • magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:03
                    prawdomówna jestem smile
                    • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:04
                      A jednak wolałbym się przekonać osobiście wink
                      • magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:13
                        a coś ty mi podpadasz suspicious
                        Wcześniej Helisz, dziś ja, za tydzień ????

Forumowe badania naukowe przeprowadzasz? suspicious
                        w jakim temacie?
                        • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:16
                          No co mam poradzić, że rozbierać lubię...
                        • hellish.monster Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:19
                          mnie w to nie mieszaj wink

a ja to uważam, że Antoni podejrzanie rozkoszny jest ostatnimi czasy suspicious
                          • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:26
                            Rozkoszny źle. Zły też niedobrze. Wam dogodzić...
                            • hellish.monster Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:30
                              oj dziwisz się?
                              baaaaaaaaaaaaaaaardzo się zmieniłeś suspicious więc jesteśmy podejrzliwe...

a poza tym, to nie wiedziałeś o tym, że kobiecie to trudno dogodzić? suspicious wink
                        • ane-tal Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:27
                          może ja , może ja !!! smile
                          Chodź wydaje mi sie że spotkał pokrewna sobie duszyczke.
                          • hellish.monster Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:31
                            a po czym wnosisz, że spotkał...??

chciałabyś zostać rozebrana przez Antka...? wink
                            • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:32
                              Która by nie chciała... wink
                              • hellish.monster Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:36
                                Skromność, to zapewne Twoje drugie imię, co? wink
                              • magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:36
                                antekcwaniak napisał:

> Która by nie chciała... wink

No która? Pokaż palcem która wink
                            • ane-tal Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:34
                              Wydaje mi sie , że kiedyś sie pożegnał - bo spotkał odpowiednią
                              osobę - i jakiś czas go nie było. Po tym wnoszę.

PS. czy chcę - a jak myślisz?
                              • hellish.monster Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:35
                                nie było go, ale wrócił wink

to prawda, że wielce odmieniony - ale wrócił...

myślę, myślę, że... wink
                                • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:37
                                  Kombinujcie dziewczyny, kombinujcie wink
                                  • hellish.monster Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:38
                                    kombinerek nie mam wink
                                  • magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:38
                                    Mi się nie chce nad tym myśleć wink

Chociaż coś tam podejrzewam wink
                                    • hellish.monster Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:40
                                      ciekawa jestem, cóż Ty tam możesz podejrzewać wink i wydaje mi się, że nie tylko ja! smile ja niestety nie mam zdolności podejrzewania czy też domyślania się... sad
                                      • magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:43
                                        hellish.monster napisała:

> ciekawa jestem, cóż Ty tam możesz podejrzewać wink i wydaje mi się, że nie tylko
                                        > ja! smile ja niestety nie mam zdolności podejrzewania czy też domyślania się
                                        > ]... sad
                                        >
                                        >

To masz jak ja big_grin
                                    • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:40
                                      Ale podejrzliwa wink
                                    • ane-tal Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:42
                                      magl-owa - dawaj z tymi podejrzeniami smile- może uda nam sie go
                                      publicznie zdemaskować smile
                                      • magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:44
                                        Nie mogę. Migrenę mam wink
                                        majaczę wink
                                      • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:45
                                        A dlaczego Pani się wtrąca grzecznie pytam wink
                                        • ane-tal Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:48
                                          A dlaczego Pani się wtrąca grzecznie pytam

to do mnie?
                                          • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:52
                                            Nooooooooooooo !!!
                                            • ane-tal Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:55
                                              grzecznie odpowiadam - już nie będę. Nie pcham sie tam gdzie
                                              mnie WIDOCZNIE nie chca.
                                            • magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:56
                                              antekcwaniak napisał:

> Nooooooooooooo !!!

Przebłyski Antka dawnego to masz jeszcze wink
                                              • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:58
                                                A pewnie, że tak smile
                                    • taalija Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:49
                                      A może Pan Antoni tak jak Żabek... szczęśliwie zakochany ale powrócił na forum
                                      szukać kogoś do "piramidy" (takie cóś o czym kiedyś pisał to tak się nazywało
                                      chyba) wink
                                      ale... nieee wiem, ja się nie znam... ani na "piramidach" ani na szczęsliwie
                                      zakochanych...
                                      • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 14:52
                                        No przecież pisałem, że mimo zakochania nie zamierzam znikać z forum smile
                                        • taalija Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 15:01
                                          Ale dziewczyny się dziwią żeś taki dziwnie miły, pokorny (czasami) i nawet
                                          rozkoszny(?) To do Ciebie nie pasuje...

Stan zakochania dobry jest... Jednakże wcześniej (także zakochany) taki milusi
                                          tu nie byłeś wink
                                          • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 15:04
                                            Biorę specjalne (niebieskie) pigułki wink
                                            • taalija Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 15:12
                                              Tyyy... ale te niebieskie nie są na uspokojenie, podobno...
                                              nooo ale ja się nie znam wink
                                              I idę sobie bo zaraz mi powiesz, jak koleżance powyżej, że się wtrącam...

hmmm... dzień psucia wątków, a ja jeszcze niczego nie popsułam... (czajnik
                                              tylko, ale to się nie liczy bo on już dogorywał) a ja tak bym chciała zostać
                                              kiedyś wykasowana przez Admina za "psucie wątków"
                                              • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 15:29
                                                Jak chcesz żeby Cię nasz forumowy "kasownik" wykasował to zaklnij soczyście wink A
                                                niebieskie pigułki są na WSZYSTKO smile
                                                • magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 16:02
                                                  hmmm... niebieskie pigułki... suspicious

na serce uważaj bo niedokrwienie możesz miec tongue_out
                                                  wiesz, co za dużo to niezdrowo wink

A w ogóle to Tobie są potzebne?! suspicious
                                                  Nie może byc! wink
                                                  • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 16:07
                                                    A komu nie są potrzebne ?
                                                  • magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 16:13
                                                    No właśnie. Komu?

suspicious
                                                  • antekcwaniak Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 16:15
                                                    Wszyscy biorą. Pani, pan i nawet Goździkowa bierze wink
                                                  • magl-owa Re: Za godziwe wynagrodzenie... 13.01.10, 16:20
                                                    Nawet Goździkowa?!
                                                    I panie?
                                                    Nie słyszałam wink
                                                    ale ja z prowincji jestem to może nie dotarło jeszcze...
    • magl-owa a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 14:52

• antekcwaniak Re: a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 14:55
        Idealnie zepsułem ten wątek wink
        • magl-owa Re: a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 14:57
          Idealnie! Biję brawo i jestem zachwycona rozkosznością Twą w psuciu mi wonta!

wink
          • antekcwaniak Re: a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 14:59
            To z wielkiej miłości !!!
            • magl-owa Re: a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 16:04
              antekcwaniak napisał:

> To z wielkiej miłości !!!

no war, make love wink
              taaa suspicious
              • antekcwaniak Re: a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 16:11
                Noooooooo !!!
                • magl-owa Re: a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 16:18
                  Taaak, aż silnik lepiej w aucie pracuje, nie?

wink
        • hellish.monster Re: a taki piękny wątek miał być!!! nt 13.01.10, 14:58
          nooooooooooooooo! zepsułeś, he... suspicious

a mój piękny wątek zepsuł rafal-wilczynski-podlasie...
          hmmmm...
    • robert.83 Re: zmęczenie 13.01.10, 19:44

Terapia obrazami:

Codziennie przez 15 minut. MI pomaga. Orzeźwia ciało i umysłwink
      • magl-owa Re: zmęczenie 13.01.10, 19:49
        A dla mnie to jakiś męski tyłek! Rooobeeert!
        Co mi po babki!
        mam swój wink
        • robert.83 Re: zmęczenie 13.01.10, 19:50
          > mam swój wink

To pokaż!smile
          • magl-owa Re: zmęczenie 13.01.10, 20:01
            Noł! suspicious
            wystarczająco pokazałam w wizytówie tongue_out
            • robert.83 Re: zmęczenie 13.01.10, 20:16

Ok. Jest ładnie tak jak jest smile.
    • magdalena214b Re: zmęczenie 13.01.10, 20:58
      aha czyli tylko wykorzystujesz partnerów ? Jesteś panią swojego życia fakt..

Ja czuje sie wiecznie samotna, bezradna , wtedy są przyjaciele a gdy oni nie
      mają sposobności mi pomóc to zostaje sama.. Wiesz co też bym chciała tak sobie
      przebierać jak Ty.. Podobno nie jestem brzydka , czasem jakiś facet sie
      przypałęta ale to nigdy nie jest to .. Po prostu musze poczekać .. jak chyba
      wielu z nas tutaj..
      • magl-owa Re: zmęczenie 14.01.10, 06:56
        magdalena214b napisała:

> aha czyli tylko wykorzystujesz partnerów ? Jesteś panią swojego życia fakt..

na podstawie wycinka informacji o mnie w moim poście masz prawo wysnuc taki
        wniosek smile a czy to prawda? ....

>
        > Ja czuje sie wiecznie samotna, bezradna , wtedy są przyjaciele a gdy oni nie
        > mają sposobności mi pomóc to zostaje sama.. Wiesz co też bym chciała tak sobie
        > przebierać jak Ty..

Wiesz... też bym chciała przebierać smile

Podobno nie jestem brzydka , czasem jakiś facet sie
        > przypałęta ale to nigdy nie jest to .. Po prostu musze poczekać .. jak chyba
        > wielu z nas tutaj..

smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka