kucyk_trojanski 04.11.08, 22:26 Lech Kaczyński spikierem rządu?! Tusk skulił ogon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Tusk wybrał mniejsze zło 04.11.08, 22:31 Na poprzednim szczycie zobaczyliśmy prezydenta, który ma gdzieś konstytucję i wizerunek kraju mu wisi. Więc rząd mu tym razem ustąpił, inaczej skompromitowalibysmy się jeszcze bardziej. Za to prezydent będzie apelował o podpisanie traktatu, a przynajmniej zgodnie z konstytucją tak powinien zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Tusk wybrał mniejsze zło 04.11.08, 22:44 Ależ wujaszku_joe, ja głosowałem na PO,Platforma wygrała wybory,Tusk utworzył rząd, a rządzi PIS,którego wargami jest prezydent-usta Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Tusk nie wypełnia swoich obowiązków! 04.11.08, 22:58 To może prezesa Lato posłać na szczyt? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Tusk nie wypełnia swoich obowiązków! 05.11.08, 20:07 kucyk_trojanski napisał: > To może prezesa Lato posłać na szczyt? =============== Poziom intelektu ten sam co Kaczyńskiego L.Wyczucie polityczne też. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Tusk wybrał mniejsze zło 04.11.08, 23:08 Weź się doucz z logiki, bo chyba coś nie za bardzo kumasz z otaczającej rzeczywistości. To kartofel jest kapciowym Tuska, a nie odwrotnie. Nie rozumiesz? To nie wierzę, żeś głosował na PO, to wykluczone, by taki tuman na PO głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Tusk wybrał mniejsze zło 05.11.08, 20:05 etta2 napisała: > Weź się doucz z logiki, bo chyba coś nie za bardzo kumasz z > otaczającej rzeczywistości. To kartofel jest kapciowym Tuska, a nie > odwrotnie. Nie rozumiesz? To nie wierzę, żeś głosował na PO, to > wykluczone, by taki tuman na PO głosował. Dociekam,czy etta2,to dama,czy gentleman:) Odpowiedz Link Zgłoś
the.idiota.pl bendzie obciach, albo ze słuchawką, albo zabłądzi 06.11.08, 17:54 wujaszek_joe napisał: > Na poprzednim szczycie zobaczyliśmy prezydenta, który ma gdzieś konstytucję i > wizerunek kraju mu wisi. Więc rząd mu tym razem ustąpił, inaczej > skompromitowalibysmy się jeszcze bardziej. Za to prezydent będzie apelował o > podpisanie traktatu, a przynajmniej zgodnie z konstytucją tak powinien zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Usta Tuska 04.11.08, 23:02 kucyk_trojanski napisał: > Lech Kaczyński spikierem rządu?! > Tusk skulił ogon? Tuska po prostu nie zaproszono Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo102 Usta Tuska piękniejsze od malin! 04.11.08, 23:18 Nasze słoneczko od gór do morza Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen01 jesli w Brukseli odbedzie sie nie po mysli Tuska 05.11.08, 10:23 bedzie miał na kim "wieszac psy" I o to Tuskowi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: jesli w Brukseli odbedzie sie nie po mysli Tu 05.11.08, 20:10 Nasz za przeproszeniem prezydent napewno coś wykręci,jak nie wlizie na ściane,to polezie do kuchni,albo do jakiejś piwnicy.Albo któryś z piesków mu zaginie i będzie go szukał po kiblach albo barach.Kamińskiego to łatwo znajdzie,ale inni?A jak zostanie sam to co?KATASTROFA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: jesli w Brukseli odbedzie sie nie po mysli Tu 05.11.08, 20:23 goldenwomen01 napisała: > bedzie miał na kim "wieszac psy" I o to Tuskowi chodziło. Też wcześniej myślałem,że to jakiś piekielnie inteligentnty plan, ale czy godzi się,choćby nawet inteligentnie,grać Polską? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: poawolił nadprezydentowi zrobić z siebie to c 05.11.08, 20:50 www.lodz.ap.gov.pl/xPL_39_1235_13208.html www.allegro.pl/item451952817_vi_zjazd_pzpr_wyd_06_12_1971_r.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: usta tuska w tvn 24 dzisiaj 05.11.08, 21:58 dzisiaj w TV 24 nasz wielki premier wypowiedzial dumnie swe ulubione zdanie ..- JA premier rzadu, JA jako premier rzadu .. odpowiadam za dziesiątki milionow pracujacych ... i to w kontekscie przechodzacych na emeryturę , gdzie te dziesiatki milionów - tumanku jeszcze masz chiny przed wylupiastymi gałami , wyspij się baranie... Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: usta tuska w tvn 24 dzisiaj 06.11.08, 13:10 Rzadko na moich wargach... Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: usta tuska w tvn 24 dzisiaj 07.11.08, 16:49 Ostatniej nocy w Sejmie Tusk mówił o emeryturach własnymi ustami. To mi się nawet podobało. Okazał sie twardzielem. Odpowiedz Link Zgłoś