1-love 14.01.10, 19:48 TUTAJ BY TAK KRUCIUTKO...POTRZEBUJE FACETA.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taalija Re: POTRZEBUJE WSPARCIA I FACETA... 14.01.10, 20:05 A do czego ten facet(?) potrzebujesz fizycznie faceta... czy może chcesz go okraść intelektualnie(?) Czy to wsparcie to właśnie ma być od faceta(?) I dlaczego szukasz wsparcia w obcym facecie(?) Odpowiedz Link
raggnarok Re: POTRZEBUJE WSPARCIA I FACETA... 14.01.10, 20:52 Jakiegokolwiek? Może być 70latek z turbanem? Im jaśniej napiszesz, tym łatwiej osiągniesz cel. ;P Nie krępuj się pisać czegokolwiek. ^^ Odpowiedz Link
1-love Re: POTRZEBUJE WSPARCIA I FACETA... 19.02.10, 18:42 no..cuz..pewnie nalezy zaczac od tego..ze jestem egoistyczna..i kiedy jest sie zalamanym..a ufac nikomu niemozna...wtedy..gdy chce sie komus wygadac..i jest sie zlym na caly swiat..chce sie komus obcemu..tak bez zoobowiazan..bez imion itd po prostu sie wygadac..powiedziec to co czujesz..zdjac maske..ii odkryc uczucia..pewnie wszyscy po to tu są..a jesli chodzi o facetu..pod wplywem zdenerwowania to umiescilam..egoistyczne to..wiem..nie tak jest, ze nie szukam..raczej chodzi nie o chlopaka juz od razu..a o przyjaciul..takich..kturym mozna sie wygadac.. Odpowiedz Link
1_petr Re: POTRZEBUJE WSPARCIA I FACETA... 15.01.10, 11:15 ja też napiszę krótko,też szukam towarzyszki i partnerki,potrzebuje dokładnie to samo,czyli wsparcie i dziewczynę ,która chciała z mną być ,jeśli zechcesz napisz na moją gazetową pocztę,pozdrawiam Odpowiedz Link
kawamija Re: POTRZEBUJE WSPARCIA I FACETA... 15.01.10, 11:32 ....rozumiem Twoja potrzebę, ale........to nie działa tak, że jest obok ktoś kto różni się od nas wyglądem zewnętrznych narządów płciowych i od tej pory świat pięknieje.......naprawde ....a na miano faceta trzeba zasłużyć i mieć pewne cechy o jakie czasem trudno Odpowiedz Link
tapatik Re: POTRZEBUJE WSPARCIA I FACETA... 17.01.10, 12:36 1-love napisała: > TUTAJ BY TAK KRUCIUTKO...POTRZEBUJE FACETA.. ...do wkręcenia żarówki, czy przybicia gwoździa? Odpowiedz Link
1-love Re: POTRZEBUJE WSPARCIA I FACETA... 19.02.10, 18:49 masz racje..to glupio dzwieczy..faktycznie..przyklad co robi dziewczyna gdy serce boli..i jest jej zle.. Odpowiedz Link
marrie38 Re: POTRZEBUJE WSPARCIA I FACETA... 19.02.10, 22:06 1-love napisała: > masz racje..to glupio dzwieczy..faktycznie..przyklad co robi > dziewczyna gdy serce boli..i jest jej zle.. Może sobie na przykład strzelić w łeb Odpowiedz Link
hellish.monster Re: POTRZEBUJE WSPARCIA I FACETA... 19.02.10, 22:09 marrie38 napisała: > Może sobie na przykład strzelić w łeb o to to! Odpowiedz Link
rafae Re: POTRZEBUJE WSPARCIA I FACETA... 20.02.10, 00:01 marrie38 napisała: " " grabiami? Odpowiedz Link