listopad02 12.02.10, 14:16 Mogę być zywą tarczą. Czy wszyscy też mają takie wyśmienite samopoczucie przed łikendem jak ja? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish.monster Re: Strzela Ktoś? 12.02.10, 14:19 ja mam zajefajne samopoczucie. pomimo wszystko. dzisiaj banan z twarzy mi nie złazi i jestem słodka i rozkoszna do porzygania Odpowiedz Link
magl-owa Re: Strzela Ktoś? 12.02.10, 14:31 Ja! o 14.45 idę na dywanik. jakie mogę mieć grzechy???? ni chu. nie pamietam! PS nie żartuję - pisze serio jak najbardziej. Odpowiedz Link
ane-tal Re: Strzela Ktoś? 12.02.10, 14:33 mag-lowa jesteś the best- teraz ja mam mega banana po przeczytaniu Twojego wpisu PS. co może być - awans?znowu? Odpowiedz Link
ane-tal Re: Strzela Ktoś? 12.02.10, 14:44 nie martw sie - no chyba że masz coś "za uszami" co ???? odezwij sie po rozmowie. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Strzela Ktoś? 12.02.10, 14:46 może dostaniesz opieprz, że za dużo czasu na forum spędzasz?? Odpowiedz Link
ane-tal Re: Strzela Ktoś? 12.02.10, 14:49 Myślisz że lukneli mag-lowej w komp? oby nie ... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Strzela Ktoś? 12.02.10, 14:51 a w życiu. tak tylko próbuję rozładować nieco atmosferę Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Strzela Ktoś? 12.02.10, 14:58 ojejq! nie możesz tak na poważnie wszystkiego brać! miłego weekendu wszystkim życzę. ja się zmywam - wsiadam w swoją srebrną strzałę i rozpoczynam tzw. weekend niech żyje piątek! Odpowiedz Link
ane-tal Re: Strzela Ktoś? 12.02.10, 15:09 ojejq! nie możesz tak na poważnie wszystkiego brać! bo ja chyba chciałbym żeby było dobrze dla każdego Baw sie hellis ! Odpowiedz Link
magl-owa Re: Strzela Ktoś? 12.02.10, 14:57 hellish.monster napisała: > może dostaniesz opieprz, że za dużo czasu na forum spędzasz?? > > > > taaa Odpowiedz Link
magl-owa Re: Strzela Ktoś? 12.02.10, 16:57 listopad02 napisał: > Ty też kłamałaś Listku... nie kłamałam Nie mogę powiedziec całej historii od początku , a tylko częśc: została zwolniona dziś jedna osoba; przejmuję jej obowiązki. "dywanik" okazał się 1-minutowym przekazaniem suchej wiadomości: "od poniedziałku ta osoba wprowadza cie w tematy". Odpowiedz Link
listopad02 Re: Strzela Ktoś? 13.02.10, 14:32 Co ma być to będzie, na co nie mamy wpływu, nie powinno nas stresować Odpowiedz Link
listopad02 Re: Strzela Ktoś? 12.02.10, 16:21 Zawsze jak mam kiepski nastrój, albo jestem bardzo zmęczony, wówczas pojawia mi się takie nieracjonalne poczucie humoru i postrzegania wszystkiego Ogólnie głowa pęka. Odpowiedz Link
kawamija Re: Strzela Ktoś? 12.02.10, 23:23 nie będę strzelać,ale...... oglądałam dziś wywiad z Bronisławem Cieślakiem u Michała Figurskiego.....i padło pytanie: czy uprawiał pan kiedykolwiek sex trzymając broń w ręku ?.........na co Cieślak powiedział: proszę o definicję słowa broń........ ot takie lużne skojarzenie ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link