Dodaj do ulubionych

Właśnie umyłem samochód

21.02.10, 16:49
Zajęło mi to ponad godzinę i zmarnowałem na to cztery wiadra wody. Zdaję sobie oczywiście sprawę, że efekt zniknie w poniedziałek już po pięciu minutach jazdy, ale w tej chwili mój szrotuś jest najczystszy na całej ulicy smile Oby tylko wysechł przed przymrozkiem...
Obserwuj wątek
    • magl-owa Re: Właśnie umyłem samochód 21.02.10, 17:06
      Ty wiesz co przeczytałam?!

"właśnie upiłem samochód" tongue_out
      • noajdde Re: Właśnie umyłem samochód 21.02.10, 17:25
        No wiesz! Tak nisko to ja jeszcze nie upadłem. Zawsze piję do lustra tongue_out
        • magl-owa Re: Właśnie umyłem samochód 21.02.10, 17:34

To może picie podczas mycia samochodu? tongue_out
          • noajdde Re: Właśnie umyłem samochód 21.02.10, 17:52
            Wczoraj sobie wypiłem zimne piwko do jakiegoś kiepskiego filmu i od rana mnie dzisiaj gardło boli. To zły znak. Trzeba sobie było zrobić drinkatongue_out
            • magl-owa Re: Właśnie umyłem samochód 21.02.10, 18:01
              Ech... Lipa sad

A ja miałam byc wczoraj na kolacji a rozłożyła mnie gorączka... sad
              • noajdde Re: Właśnie umyłem samochód 21.02.10, 18:23
                Ooo, to może sobie razem ponarzekamy wink No więc najbardziej mnie boli jak przełykam, na szczęście mogę jeszcze oddychać. Tak czy inaczej przez to, jedzenie nie sprawia mi takiej przyjemności jak zwykle. No i jutro ten cholerny poniedziałek, który w zasadzie i tak jest lepszy od niedzieli za to dużo gorszy od wtorku...
                • magl-owa Re: Właśnie umyłem samochód 21.02.10, 18:40
                  noajdde napisał:

> Ooo, to może sobie razem ponarzekamy wink
                  oooo! na to nie licz wink

No więc najbardziej mnie boli jak przeł
                  > ykam, na szczęście mogę jeszcze oddychać. Tak czy inaczej przez
                  to, jedzenie ni
                  > e sprawia mi takiej przyjemności jak zwykle. No i jutro ten
                  cholerny poniedział
                  > ek, który w zasadzie i tak jest lepszy od niedzieli za to dużo
                  gorszy od wtorku
                  > ...
                  >

ja bede zyc big_grin
                  • agatka-wariatka Re: Właśnie umyłem samochód 22.02.10, 08:42
                    he he smile Zobaczyłam tytuł wątki i zaram przed oczmi pojaiwłm mi się
                    mój samochód. Tez miałam zabrać się za sprzątanie, ale po pierwsze
                    to późno wróciłam do domu, a po drugie to stwierdziłam, że jeszcze
                    nie wygląda najgorzej (tablice rejestracyjne widać smile ), więc go
                    umyję innym razem. smile
                    • agatka-wariatka Re: Właśnie umyłem samochód 22.02.10, 08:43
                      Ps. Sorry za wszelkie literówki i błędy ortograficzne, ale jeszcze
                      jestem trochę senna, a siedzę w pracy nad koszmarnie nudnymi
                      papierami.
    • 1anjaaa Re: Właśnie umyłem samochód 22.02.10, 19:38
      no masz zacięcie smile póki co to syzyfowa praca ale mimo wszystko szacunek smile oby
      do wiosny !!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka