Dodaj do ulubionych

zlot cafe.pl

23.02.10, 13:04
Zdaję sobie sprawę, że z rachunku prawdopodobieństwa i z roczników statystycznych wychodzi wam, że będziecie sami. Wiem, że dobrze wam samym, nikt wam głowy nie zawraca, nie musicie poświęcać niczego dla nikogo i że wasza miłość własna pochłania was całkowicie. Mnie też.

Dla tych, którzy jednak coś chcieliby zmienić, poznać kogoś, może nie od razu księcia z bajki (strasznie mi przykro) cafe.pl organizuje zlot.

Treść z maila:

Witaj,

mamy przyjemność zaprosić Cię na zlot użytkowników Cafe.pl To idealny sposób na poznanie wielu fajnych i ciekawych osób!

Spotkanie organizowane jest w dniach 16-18 kwietnia br. w ośrodku sanatoryjno-wczasowym Hajduczek. Udział może wziąć każdy zarejestrowany użytkownik serwisu.

A co w programie? Same atrakcje, na których nie może Ciebie zabraknąć!
Więcej szczegółów na stronie zlotu.

Serdecznie zapraszamy!
Zespół Cafe.pl
Obserwuj wątek
    • ligea_6 Re: zlot cafe.pl 23.02.10, 13:55
      Nie wiem skąd Ci przyszło do głowy,że nam dobrze samym, nie chcemy się poświęcać i pochłania nas miłość własna a do tego szukamy księcia/księżniczki? Jak tak wnioskujesz z wpisów większości to chyba jesteś kiepskim psychologiem.Nie sądz innych po sobie.Swoją drogą ciekawa jestem czy sam pojedziesz na to spotkanie.Bo do spotkań forumowych coś sie nie paliłeś.
      • z.a.w.s.z.e.s.a.m Re: zlot cafe.pl 23.02.10, 14:11
        No to mi pojechałaś. I dobrze!

Ja nie pojadę... w moim życiu brakuje miejsca dla kogoś, ze sobą jeszcze się nie uporałem.
        • czarny.onyks Re: zlot cafe.pl 23.02.10, 21:58
          przypomina mi się seksmisja....i Sztuhr...
          ,,kobieta mnie bije...''

to może czas się uporać...i znaleźć odrobinę miejsca...
          dla kobiety, która doprowadzi do pionu;D
          • mappi Re: zlot cafe.pl 23.02.10, 22:00
            popieram

cześć Onyksiesmile
            • czarny.onyks Re: zlot cafe.pl 23.02.10, 22:09
              strzałkabig_grin

ja tak na chwilunię....ciągle brakuje mi czasu;/
          • z.a.w.s.z.e.s.a.m Re: zlot cafe.pl 23.02.10, 23:58
            Próbowałem dziś! I co? I nic!
    • samysliciel Re: zlot cafe.pl 24.02.10, 00:57
      kolega pracuje w serwisie, który dał to ogłoszenie?

Takie zloty z bardzo fajnymi i ciekawymi osobami oraz niezapomnianymi atrakcjami są co chwila organizowane przez podobne portale...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka