mappi 26.03.10, 07:11 proszę wstawać i żyć budzimy sie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bugelka Re: budzik :) 26.03.10, 07:21 dobry piękny, słoneczny, ciepły dobry i zegarki do przodu w sobotę w nocy... taaaak? (nigdy nie pamietam kiedy) Odpowiedz Link
hellish.monster Re: budzik :) 26.03.10, 07:36 U mnie niestety nie jest słoneczny, tylko jakiś taki szary i bury. Ale nic to - najważniejsze, że dzisiaj piątek. Śpiewam sobie i marzę już o 15 Niestety to prawda - w sobotę przestawiamy czas. Słońce będzie dłużej świeciło, ale ja... będę musiała wstawać o godzinę wcześniej, czyli w środku nocy. Masakra... Ale dam radę. No przecież muszę Odpowiedz Link
hellish.monster i jeszcze to sobie podśpiewuję :> 26.03.10, 07:37 Mówią że jest niewinny i Od innych inny lecz Wił się w zeznaniach Od zdania do zdania Plątał mu się cięty język Bo zanadto chciał być zwięzły A nie długi i zawiły Lecz go słowa podkusiły Chciał zanadto się wyślizgać A nie wyznać ani przyznać Winę w usta włożyć damie Która stała przy Adamie Tak ich zwiódł i tak omotał Że umknęła gdzieś istota Wątek całkiem się oddalił I go na tym przyłapali Nie będę płakał Wiem bowiem o tym Kto jest niegrzeczny Ten ma kłopoty Odpowiedz Link
aretah Re: budzik :) 26.03.10, 09:13 hellish.monster napisała: > U mnie niestety nie jest słoneczny, tylko jakiś taki szary i bury. witaj koleżanko z tej samej przestrzeni geograficznej szary moje słoneczne okulary zostały w domu ja w pracy nie śpie od dawna lubię poranki szczególnie wiosenne Odpowiedz Link
hellish.monster Re: budzik :) 26.03.10, 09:21 Słońca nie ma, ale przynajmniej jest cieplutko i przyjemnie Tak, wiosenne poranki są wyjątkowo urokliwe. Odpowiedz Link
aretah Re: budzik :) 26.03.10, 09:26 hellish.monster napisała: > Słońca nie ma, ale przynajmniej jest cieplutko i przyjemnie > > Tak, wiosenne poranki są wyjątkowo urokliwe. > > wyszło, jeest, hurra Odpowiedz Link
listopad02 Re: budzik :) 27.03.10, 09:59 Tu nie pada, ale chłodno jest i nie ma słońca, w sumie ładna pogoda Odpowiedz Link
aretah Re: budzik :) 27.03.10, 10:08 u mnie padało zimno wiatr wieje jest ble wróciłam z zakupow warzywno-owocowych Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 27.03.10, 10:24 warzywno- owocowe... odgapię i na cuś takiego mam ochotę: vitalia.pl/index.php/mid/3/fid/2/diety/dieta/article_id/430/offsetk/0 Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 27.03.10, 10:22 dzię dobry jestę chłodno, deszczowo i pachnaco wiosennie Odpowiedz Link
mappi Re: budzik :) 28.03.10, 00:11 ja wiem że to służy do budzenia ...ale chwilowo nie mam nic do kładzenia to wykorzystam ...a że w temacie przyjazianomiłosnym jakoś mam wieksze krzywizny niż prościzny...to się nie będę roztłumaczać co i jak no.... tak więc Myli Państwo...Panie..i Panowie sajonara i tradycyjnie niech Wam się anioł przyśni p.s....to się dzisiaj uśmiałam..tak że kosmki me jelitowe błagały o litość Odpowiedz Link
mappi Re: budzik :) 28.03.10, 11:10 że niby jest 11....jeny dzień dobry i smacznego..... Odpowiedz Link
mappi Re: budzik :) 28.03.10, 23:27 spać a niech no przyśnią mi się jakieś marchewki to uduszę a Pancernika o pomoc poproszę ...w dokonaniu dzieła dobranoc Odpowiedz Link
claire.ampres Re: budzik :) 28.03.10, 23:29 Mappi... nie lubisz marchewek to wyśnij pietruszki Bobranoc Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 29.03.10, 09:21 wstawajemy z poniedziałkowymi życzeniami: money for nothing eeeeech... Odpowiedz Link
mappi Re: budzik :) 29.03.10, 09:25 taaa...wstańmy nie przestawiłam czasu w telefonie który mi za budzik robi zamiast o 6.30 wstałam o 7.30 hehe czyli jakby godzinę z życia mam do tyłu ech miłego dnia Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 30.03.10, 09:26 Dobry Mappi, nie masz wrażenia, że tylko my podtrzymujemy żywot wątka? Odpowiedz Link
mappi Re: budzik :) 30.03.10, 09:30 mam takie samo wrażenie .ale wiesz co...nie przeszkadza mi to jestem przyzwyczajona do "samotności" miłego Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: budzik :) 30.03.10, 09:41 Cześć Bugi, Mappi Ja też, tylko się tak nie afiszuję. Za to w cichości zanoszę modły Odpowiedz Link
mappi Re: budzik :) 30.03.10, 09:47 a to działa?....te modły??? może i ja się przestawię... .....mate se kupię w realu.... tylko czy działa?? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: budzik :) 30.03.10, 09:50 Na żywot wątku - pierwszorzędnie, jak widać. Wyżej wolę poprzeczki nie ustawiać. Wiesz jak to jest - small prayers ... Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 30.03.10, 09:58 Cześć Gubalku Zdrowaśkę za mnie plis tera albo mantrę jako, afirmację... psynda sie dziś Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: budzik :) 30.03.10, 10:07 Ale tak w pełnej ogólności to się rozlezie po kościach. W jaki obszar przycelować : 1) chłopy 2) kariera 3) pieniążek Dobra, wiem że w każdy ale któren na początek ? Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 30.03.10, 10:14 namber tu chopy raz są, raz ich nima... ;P piniendze tyż Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: budzik :) 30.03.10, 10:21 Dobra, tylko muszę najświeższego Gościa Niedzielnego wyguglać, żeby wiedzieć co jest teraz na topie. A Ty też się nie obijaj : włosiennica, kołatka i pejczykiem po pleckach jedziesz, jak na Krzyżakach ! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: budzik :) 30.03.10, 10:43 Ooooo i już wiadomo czym Potforkę dobudzić : wiaderkiem i pejczykiem ) Odpowiedz Link
mappi Re: budzik :) 30.03.10, 10:30 znaczy praca Bugelkao? widzisz...ja się własnie dowiedziałam o 6 już rozmowie w sprawie pracy ...ciągle w tym samym miejscu muszę się jakoś obudzić do tego czasu...bo polegnę na całej lini będę trzymać kciuki za Ciebie też Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 30.03.10, 10:38 mappi napisała: > znaczy praca Bugelkao? jeeeaaa > > widzisz...ja się własnie dowiedziałam o 6 już rozmowie w sprawie pracy ...ciągl > e > w tym samym miejscu o fak! co to za firma? jak CIA chyba szok! > muszę się jakoś obudzić do tego czasu...bo polegnę na całej lini Już drugi dzień się pokładasz... Zmierz sobie ciśnienie, bo cholerka! kiedyś miałam 60 na 40 i ledwo kontaktowałam co sie dzieje... Na skraju zapaści byłam. Mappi - zmierz ciśnienie!!!! > > będę trzymać kciuki za Ciebie też Ja za Ciebie też - dziś Odpowiedz Link
mappi Re: budzik :) 30.03.10, 18:54 ciśnienie mówisz? nie wiem....możliwe a może ja umieram?...pooooowwwwooooolllliiiiiii i nawet o tym nie wiem mdli mnie... Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 30.03.10, 19:47 No to dochtórka Bugelka (na odległość) już ma dignozę Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 31.03.10, 18:43 Na początku nie boli; przyjemne jest Dopiero dużo później boli Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: budzik :) 30.03.10, 10:48 6-tej ?! Chyba za trudnych wyrazów używasz. Ogranicz się może do 'jo', 'ano' i 'ta-joj' albo ręcami im pokaż : Ja Mappi -> umieć -> ładnie -> pracować. Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 30.03.10, 09:57 a wiesz, że też... przyzwyczajona jestem do niej? Miłego i tak Odpowiedz Link
hellish.monster Re: budzik :) 30.03.10, 09:43 ja bym też podtrzymywała żywot ten, wątku tego, jednakże ja wiecznie niedobudzona istota jestem Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: budzik :) 30.03.10, 09:53 Cześć Potforka A po przyjęciu wiaderka w poniedziałek też będziesz ? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: budzik :) 30.03.10, 10:00 Chętnie bym wiaderko na główkę mą śliczną przyjęła Może by pomogło Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: budzik :) 30.03.10, 10:09 I ten mokry podkoszulek ... ehhhh. A umiesz fajnie piszczeć ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: budzik :) 30.03.10, 10:25 Jak BARDZO - to idę szukać drugiego wiaderka. Tylko nie przesadzaj z tym uciekaniem, co ? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: budzik :) 30.03.10, 10:31 Hie hie hie Ja ostatnio pracuję nad swoimi nogami, więc jak zacznę uciekać to... chwila i mnie nie będzie... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: budzik :) 30.03.10, 10:55 No i co ja mam wtedy zrobić ? Nie umiesz się bawić ! Odpowiedz Link
hellish.monster Re: budzik :) 30.03.10, 11:08 I wyszło szydło z worka. Że w gębie tylko mocna jestem. A jak przychodzi co do czego, to uciekam Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: budzik :) 30.03.10, 12:00 Friiiiiiiiiipeeeeeeek, Goń Ją z drugiej strony. Okrążymy Ją przy trzepaku ! Odpowiedz Link
zabelina Re: Miłego wtorku 06.04.10, 10:36 Wzajemnie Ja dzisiaj zaziewam sie na śmierć... Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: miłego czwartku :) 15.04.10, 09:50 a w sobotkę znowu do pracy ale za to niedziela spokojnego czwartku Odpowiedz Link
mappi miłego piątku :) 16.04.10, 10:06 piątku...piąteczku....piątunia a jutro już sobota Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 19.04.10, 10:38 Dobry Mappuś Piękny dzień, zaraz wybywam na spacer, poczytam książkę w parku... Miłego wszystkim PS super pomysł miałam i w wiadomym temacie MUSI się coś ruszyć ciiii Odpowiedz Link
mappi Re: budzik :) 19.04.10, 10:51 haha no baaa.... kciuki mogę trzymać....nawet i stopą ale za mnie też jeszcze nie puszczaj plis Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 26.04.10, 08:50 Tym bardziej dobry w wiosennej błękitnej torebce znalazłam zapomniany... błyszczyk Odpowiedz Link
mappi Re: budzik :) 26.04.10, 08:52 oho...tylko my dwie na polu boju zostałyśmy bry...bry Odpowiedz Link
morituri.te Re: budzik :) 27.04.10, 03:57 za godzinę lub dwie część z Was wstanie co oznacza jedno ja się położę Wam miłego wtorku a na mnie czas więc spadam Odpowiedz Link
bursztynula Re: budzik :) 27.04.10, 06:46 doberek szkoda, że kawusia trochę mniej pachnie... Odpowiedz Link
mappi Re: budzik :) 27.04.10, 08:49 kurcze!!!!!!!! wiedziałam ze to będzie kiepski tydzień ...ale aż tak??? wczoraj samochód mi się spsuł...kilka spraw sie pokomplikowało ....a dzisiaj w jakiś magiczny sposób usunęłam kontakty z telefonu nie mogę ich odzyskać a jeden numer dzisiaj miał być ważny dość no....więc jeśli do kogoś z Was miałam zadzwonić to nie zadzwonię ....nie mam numeru oooo i że niby miłego tak? no dobra....niech będzie miłego Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 27.04.10, 10:08 Dobry. Powiem Ci, Mappi, o tym telefonie to wpisz się to wątku "zdolnym być" Do odzyskania te numery? Odpowiedz Link
mappi Re: budzik :) 27.04.10, 10:23 ech ...zostały mi tylko te sprzed 3 lat oooo.....i dupa sorry Uny ale wielka i czarna...i lekko włochata...no!!! dupa fon do pracodawcy...też poszedł był w eter może to znak jakiś...kurde Odpowiedz Link
hellish.monster tam są drzwi! 28.04.10, 05:39 Normanie mnie ten obrazek rozczulił Dzień dobry. Mamy środę. A potem aby przeżyć czwartek i będzie git! Odpowiedz Link
mappi Re: tam są drzwi! 28.04.10, 08:35 hehe dzień dybry Hela ja mam coś na poprawę humoru www.youtube.com/watch?v=MH6pidkfjxU Odpowiedz Link
bugelka Re: tam są drzwi! 28.04.10, 10:08 Mappi, pan jest debeściak. Przynajmniej szczery Dzię dobry PS ja nie mam czego czytać nie wiem co wybrać... Odpowiedz Link
puch_atek Re: tam są drzwi! 28.04.10, 10:11 dzien dobry forumowiczom 4 dniowy tydzien pracy, heh, co za niedoceniany przez pracodawcow model dla 'pracownika szczesliwszego' hihi Hellish, ten naburmuszony faldek to tak w sama pore! Moja wlasnie leci dzis na okruchach ostatniej paczki karmy i jak dzis jej nie dokupie to mnie wyrodnego 'ojca' pogoni Odpowiedz Link
mappi w torek pierwszo majowy 04.05.10, 09:45 bry..bry no to mamy po weekendzie...pozamiatane że tak się wyrażę miłego wszystkim Odpowiedz Link
puch_atek Re: w torek pierwszo majowy 04.05.10, 10:25 budzik jakos srednio zmotywowany dzis, 9h45? Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: w torek pierwszo majowy 04.05.10, 10:40 walczyłam ze sobą, żeby nie wysłać sms-a, ale jakoś po godzinie zwlokłam się z wyra i dowlokłam się do pracy. Odpowiedz Link
mappi Re: w torek pierwszo majowy 04.05.10, 14:04 hehe no co się dziwisz? po tylu dniach wolnego...to i budzikowi się niemrawo do roboty zbiera hehehehehe Odpowiedz Link
bugelka Re: w torek pierwszo majowy 04.05.10, 11:14 dzień dobry no to mamy maj a z majem kojarzy mi się teraz to (pogoda): www.youtube.com/watch?v=3JnPxus-20o Odpowiedz Link
bursztynula Re: budzik :) 07.05.10, 06:55 bry bry kto może niech śpi za tych, co musieli wstać... Odpowiedz Link
hellish.monster nowy tydzień 10.05.10, 05:17 rozpoczyna się kolejna walka o przetrwanie. witam współwalczących! dzień dobry... w minionym tygodniu byłam na pewnym filmie, w którym padło pewne zdanie: "miłość osłabia. nienawiść dodaje siły". i chyba dzisiaj się z tym zacznę zgadzać... Odpowiedz Link
mappi Re: nowy tydzień 10.05.10, 09:07 ja się nie zgadzam z tym twierdzeniem ..ooo....tak w związku z nowym tygodniem miłego Odpowiedz Link
mappi Re: budzik :) 11.05.10, 08:46 ..kurcze co się porobiło z tą pogodą jakiś koszmar normalnie ... dzień dobry Odpowiedz Link
claire.ampres Re: budzik :) 11.05.10, 09:55 Sorry... tyle dni było u mnie pochmurno, że w końcu się wkurzyłam i zagrabiłam sobie większość państwowego słońca na dzisiaj Ale tylko na jeden dzień, jutro Wam oddam Zachłanną nie jestem Odpowiedz Link
bugelka Re: budzik :) 11.05.10, 11:41 Dzień dobry melduję posłusznie, ze u mnie zimno, pochmurno nie pada. Odpowiedz Link
hellish.monster Frida Kahlo 12.05.10, 05:56 Dzisiaj sobie przypomniałam, że ją uwielbiam. Dobrze, że mam "Fridę" na DVD, to dzisiaj sobie obejrzę. Jej życie... hmmmm... Odpowiedz Link