szukam_partnera_na_wesele 26.05.10, 09:11 SZUKAM PARTNERA NA WESELE 26.06. POD WARSZAWĄ ... MAM 27 LAT, JESTEM ZAKRĘCONA JAK SŁOIK OGÓRKÓW JESLI MASZ OCHOTĘ NA DOBRA ZABAWĘ W MIŁYM TOWARZYSTWIE ... JESTEM myszkawyszkow@o2.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: SZUKAM PARTNERA NA WESELE 26.05.10, 13:50 Co do "zakręcenia"- to ja stosuje stwierdzenie- "zakręcona /y jak termos" Odpowiedz Link
tapatik Re: SZUKAM PARTNERA NA WESELE 27.05.10, 08:44 Termos? Mnie to się kawał przypomina. Przyszła blondynka do sex-shopu i zaczęła przebierać w wibratorach, a ile ten kosztuje, ile tamten kosztuje, aż wreszcie woła "A ile kosztuje ten wielki? O tu.. w kącie stoi... O tutaj... Nie widzi pan?" Sprzedawca wreszcie załapał o co chodzi i mówi, że ten model kosztuje 200 zł. OK Zapakował, skasował gotówkę, klientka wyszła. Po południu do sklepu przychodzi właściciel i się pyta czy działo się coś ciekawego, a sprzedawca - "Tak. Sprzedałem pana termos na kawę za 200 zł". Odpowiedz Link