mappi 26.05.10, 21:01 hehehehehe no nareszcie tak jest...TRÓJKO tak sobie tylko chcialam zakrzyknąc radośnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mappi Re: Sobala odwołany!!!!!!!!!! 26.05.10, 21:05 www.polskieradio.pl/wiadomosci/kraj/artykul165164.html Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Sobala odwołany!!!!!!!!!! 26.05.10, 21:05 o CHOLERA!!!!!!!!!!!!! serio??? :::::: Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Sobala odwołany!!!!!!!!!! 26.05.10, 21:08 pisolewica podzieliły się po równo: trójka - prawicowa, jedynka- pisowczykowska, podobnie w tvp. i robione są przymiarki do nowelizacji KRRiT - tak by raz na zawsze odpolitycznić media. i niech to wreszcie ruszą! Odpowiedz Link
mappi Re: Sobala odwołany!!!!!!!!!! 26.05.10, 21:08 no i moze w koncu zdejmą te pierniczenie po 15...niedoposluchania ech cieszę się czekałam i się doczekałam Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Sobala odwołany!!!!!!!!!! 26.05.10, 21:19 A gazeta Rzeczpospolita jest PISiorów? Bo mi mocno kampanią jedzie po dodaniu do gazety pewnej płyty. A miało nie być grania trumnami w kampanii wyborczej. Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Sobala odwołany!!!!!!!!!! 26.05.10, 21:35 Rzepa jest prawicowo-pisowska, Gazeta - peowska. Newsweek - raczej -centrowy, Wprost - prawica, Polityka - lewicowa. A Przekrój leci po każdym Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Sobala odwołany!!!!!!!!!! 26.05.10, 21:21 No i za co szurnęli chłopaka ? Za wślizgi doodbytnicze (ups przepraszam przeżuwających właśnie podwieczorek) wobec pieszczocha ancien regime ? Bozi w sercu nie mają Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Sobala odwołany!!!!!!!!!! 26.05.10, 21:28 ha! fantastycznie! jak oni to zrobili? Odpowiedz Link
mappi Re: Sobala odwołany!!!!!!!!!! 29.05.10, 11:42 brakuje mi o tej godzinie Cejrowskiego i kubańskich rytmów ...przy tym co niedzwiedz puszcza nie da się tak raźno tyłkiem zarzucać ,śmigając na mopie ech....szkoda Odpowiedz Link