hellish.monster 12.06.10, 21:47 siakoś mnie tak nieco na Hey dzisiaj naszło. stare dobre czasy przypomniały się Nie dobijaj się Nie otworzę ci Całe ciało mam obolałe Późno przyszedł sen Przyszedł i był zły Nie mam siły na zabawę w miłość Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish.monster Re: nie nie nie, nie to nie 12.06.10, 21:52 Poranki gdy czujesz że Na obraz Boga stworzono cię Jeśli wiesz co chcę powiedzieć.. W przekupach sumień pozbawionych Próbujesz dostrzec którąś z boskich cech Jeśli wiesz co chcę powiedzieć.. A brudne łona kobiet złych Istotą poezji w mig stają się Jeśli wiesz co chcę powiedzieć.. I jutro gdy obudzisz się Poczujesz swą w nocniku dłoń Jeśli wiesz co chcę powiedzieć.. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: nie nie nie, nie to nie 12.06.10, 21:54 Gdybyś był, a nie bywał Raz na jakiś czas Byłabym wreszcie czyjaś Nie bezpańska, aż tak Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: nie nie nie, nie to nie 12.06.10, 21:56 A mnie na Supertrampka www.youtube.com/watch?v=qlq3oX7MtZU&feature=related Podmiot nie jest szowinistycznym zwolennikiem urody Pani swego serca co nstraja go w kierunku kombinowania by się urwać na śledzia do Kalifornii - tak w ogólnym zarysie. Na czające się być może w czeluści Twej jaźni pytanie dlaczego na śledzia - odpowiedzi nie znam, ale jak się ładnie uśmiechniesz - gotów jestem wysunąć garść śmiałych hipotez Odpowiedz Link
hellish.monster Re: nie nie nie, nie to nie 12.06.10, 22:00 Zniknę zniknę, osiodłam tęczę i galopem stąd, w stronę chmur Powietrze przejdzie klęską, uda się zatrzasną. Serce starte w pył, starte w pył Zagłada kwiatów trwa. Koncentracyjny parapet w domu mam, w domu mam Miłość! Uwaga! Ratunku! Pomocy! Miłość! Uwaga! Ratunku! Pomocy! Miłość! Uwaga! Ratunku! Pomocy! Miłość! Uwaga! Ratunku! Pomocy! Odpowiedz Link
hellish.monster Re: nie nie nie, nie to nie 12.06.10, 21:57 Podajesz dziś rękę tym Którzy sprawili że dostrzegłeś We mnie zło Zwątpiłeś w niewinność Ten który zwie się dziś Twym przyjacielem Jutro okradnie Cię Sprzeda tajemnice Twe tajemnice Karą za niewiarę Będzie lęk Który już nie zechce Opuścić Cię Odpowiedz Link
hellish.monster mru mru 12.06.10, 22:44 Nie ma mnie tu - duch ciało opuścił, nie ma... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: mru mru 13.06.10, 00:46 zajebista piosenka, zajebisty teledysk... a ja się od kilku minut zakochuję w tym Odpowiedz Link