krolowa_potepionych 16.06.10, 00:34 umawiać się z tą samą osobą na pierwsze spotkanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ms_jazzify Re: Ile razy można 16.06.10, 00:38 dużo. ja próbowałam trzykrotnie, a do spotkania i tak nie doszło. Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: Ile razy można 16.06.10, 00:49 Pytanie komu zależy No ja już doliczyłam się sześciu prób Masakra Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Ile razy można 16.06.10, 00:50 ale jak fajny to ciśnij tylko nie wystrasz Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Ile razy można 16.06.10, 00:52 Pogoniłabym w cholerę po 2 razie. Odpowiedz Link
timiy2 Re: Ile razy można 16.06.10, 00:57 pzkpfw_vi_b_konigstiger napisała: > Pogoniłabym w cholerę po 2 razie. ja ostatnio też mam taki limit... Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Ile razy można 16.06.10, 01:01 Można i należy dać drugą szansę, ale jeśli i tym razem nawali, to serio - szkoda naszego czasu i zaangażowania. Prawie na pewno w przyszłości będzie to powtarzać. 2 razy to wystarczająco dużo - moim zdaniem. Odpowiedz Link
timiy2 Re: Ile razy można 16.06.10, 14:31 pzkpfw_vi_b_konigstiger napisała: > 2 razy to wystarczająco dużo - moim zdaniem. dokładnie tak jak piszesz jeśli ktoś jest zainteresowany to powinien zareagować... Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: Ile razy można 16.06.10, 17:12 On uważa, że jest mną zainteresowany, a że ma dużo zajęć i zawsze mu coś przed spotkaniem wypada, to nie jest jego wina! Chyba moja w takim razie Odpowiedz Link
timiy2 Re: Ile razy można 16.06.10, 20:14 zdecydowanie Twoja! normalnie jak tak możesz Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: Ile razy można 16.06.10, 00:57 Z tym, ze ja tylko raz nawaliłam, a on już chyba 5 9jesli dobrze pamiętam, ze 6 tego razem było)... skąd mam wiedzieć czy fajny, skoro nie było spotkania? Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Ile razy można 16.06.10, 01:04 ale gadacie i jakieś wnioski są fotki wymienione? Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: Ile razy można 16.06.10, 01:23 A tam fotki Nie o fotki się rozchodzi Mnie irytują jego tłumaczenia typu: w niedziele nie mogę jednak, bo rodzice robią grilla Denerwuje się, jak mu strzałek nie puszczam Zadaje w smsach setki pytań, czasem nieodpowiednich, jak na mój gust. Ogólni jestem nim zmęczona, ale to typ wrażliwca, jeszcze go będę mieć na sumieniu i co potem? Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Ile razy można 16.06.10, 01:28 potem już nie będziesz miała komu strzałek puszczać nieśmiały jest lub ma 500 lat hmmm noto na ostro albo r albo a i tyle znaczy jeżeli zależy Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: Ile razy można 16.06.10, 01:52 Acha No to czuję się przekonana Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Ile razy można 16.06.10, 01:57 dobra Wampirzyco spać lecę powodzenia Pa Odpowiedz Link
justynella Re: Ile razy można 16.06.10, 07:24 heheheh ahahahahha nie spotkał sie bo rodzice robia grilla ??? no ja Cie proszę .. i Ty sie zastanawiasz ...????? Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: Ile razy można 16.06.10, 12:41 Może jest bardzo rodzinny i nie opuszcza rodziców nawet na krok Odpowiedz Link
justynella Re: Ile razy można 16.06.10, 12:52 nooo pewnie tak, wiec jak w koncu okres grillowy sie skonczy to na bank wezmie ich na spotkanie with u .. Odpowiedz Link
tapatik Re: Ile razy można 16.06.10, 07:22 krolowa_potepionych napisała: > A tam fotki Nie o fotki się rozchodzi Mnie irytują jego tłumaczenia typu: w > niedziele nie mogę jednak, bo rodzice robią grilla Nie zaprosił Cię? Oszczyj gościa. Odpowiedz Link
ane-tal Re: Ile razy można 16.06.10, 13:11 Oszczyj gościa. Nie przestajesz mnie rozbawiać- "fenks" za to Odpowiedz Link
kawamija Re: Ile razy można 16.06.10, 13:28 na teraz i dziś uważam tak: ktoś Cię kręci, dajesz jasne sygnały, nie ma odpowiedzi.....to pa,pa dlaczego ? bo wyszło mi z doświadczenia, że jak ludzie do siebie lgną, to i odległość nie ma znaczenia, i dziecko da się gdzieś "upchnąć" i urlop wymyśleć........a ja nie, to flaki z olejem......co się będą ciągną i ciągną, i wciąż będą jakieś problemy, i znów jakieś przeszkody.......... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Ile razy można 16.06.10, 16:24 Królówka Przyj do skutku a potem wystaw cfaniaczka. Jak się żachnie, powiedz mu, że chciałaś pobić rekord Guinnessa i myślałaś że On też dopóki nie popsuł zabawy i przyszedł Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ile razy można 19.06.10, 23:37 zdecydowanie ! warto ludziom dać szansę... bo zawsze coś może przeszkodzić.... ale jeśli zdarza się to 3 raz....wtedy nie ma sensu, bo widać, że zawsze znajdzie się coś ważniejszego.... Odpowiedz Link