one.kozie.death 08.07.10, 12:29 zrobić kiedyś tak zrobimy zlocik trochę wcześniej oddamy krew zjemy czekoladę i dopiero zabawa pomysł jednej znajomej forumki mojej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
one.kozie.death Re: a może... 08.07.10, 12:42 Uczucia w promocji na wyprzedaży Nie ma ich w sercach są tylko na twarzy Czy ktoś się odważy złamać zaklęcie Inny świat się marzy, czy już tak będzie ? Na statku sympatii wpływaj na ludzi Ucz ich nurkować do głębi duszy Podnieś do góry zaciśniętą pięść Niech cały świat zobaczy ten gest W szafie głupoty zamykaj idiotów Niech przestaną być przyczyną kłopotów Odgłos muzyki niech Cię wyprzedza Za jego rytmem pójdą do nieba Odpowiedz Link
aretah Re: a może... 08.07.10, 14:10 Mortis, ja jestem za tylko czy Twoja krew się nada? ;P Odpowiedz Link
aretah Re: a może... 08.07.10, 15:01 eee tam, tchórzysz? wielkie czyny wymagają poświęceń Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: a może... 08.07.10, 15:03 luz Siostra ale jak im wybuchnie to nie moja wina Odpowiedz Link
hellish.monster Re: a może... 08.07.10, 15:22 Jak byłam młodsza, to się tak bawiłam. Najpierw oddać pół litra krwi, a potem uzupełnić płyny Ale teraz... to czasem boję się wsiąść za kierownicę... Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: a może... 08.07.10, 15:25 młodsza ? stara to dupa bo zębów nie ma oba wątki można powiedzieć Odpowiedz Link
aretah Re: Zbiorowe samobójstwo:) 08.07.10, 18:46 na to się nie piszę, wybaczysz? mam jeszcze trochę do zrobienia w moim zyciu PS. te muchy w listopadowym nosie to się kiedyś skończą??? Odpowiedz Link
kawamija Re: Zbiorowe samobójstwo:) 08.07.10, 19:21 listopad02 napisał: > Kto jest za? ja jestem przeciw !!!!.........jeszcze mam sporo planów i Młodego Człowieka, co się lubi do mnie przytulać....absolutnie jestem na NIE !! Odpowiedz Link