waganiemama 22.08.10, 16:22 dzięki kochane ludki jesteście mam nadzieję, że dojedziecie w stanie nieuszkodzonym sorry, że musieliście oglądać moją smutną gębę (ale wiecie, przynajmniej można na nią gofry wyłudzić) następnym razem się poprawię Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ligea_6 Re: do tych, co byli 22.08.10, 20:00 tez dziękuję za spotkanie Tobie i wszytskim .My,dziewczyny z akademika dotarłysmy nienaruszone tylko troche wygniecione bo podróz byla dosc masakryczna (ja musialam stac w jednej pozycji z jedna noga podniesiona lub przygnieciona,niektore siedzialy na podłodze ale podobno bylo im duszno).Co do tego, ze bylas smutna to nie nie martw bo stwierdzilysmy ze nawet to urocze i az chce sie Ciebie poprzytulać Odpowiedz Link
aretah Re: do tych, co byli 22.08.10, 20:04 osz TY! słowo się rzekło nalewam wodę do wanny i w międzyczasie... dziękuję Tobie wagusiu za zwołanie nas do Kraka oraz wszystkim kolorowym, fantastycznym ludkom, których poznałam, tym, których znów spotkałam i tych z którymi mieszkałam u Edków Trzech (wszystkich wymieniłam?) Dzieki wielkie, ze byliście, ze się bawiliście, ze moglismy się spotkać. Co złego to nie ja a wszystko co dobre? a szybko się kończy ale może to i dobrze, bo Wawel mógłby wylądować po przeciwnej stronie Wisły Dziękuję! Odpowiedz Link
bursztynula Re: do tych, co byli 22.08.10, 20:51 dopisuję się do podziękowań cudne miasto, cudni Ludzie, cudne spotkanie szkoda, że wszystko, co miłe szybko się kończy... pora planować ciąg dalszy?? Waguś!! przejrzałam kilka ustaw, w żadnej nie było, że obowiązek jest się chichrać nieustannie (jak to się niektórym zdarza, a potem są podejrzewani o palenie pewnych substancji... tak tajemniczy nowy skomplikowany nicku??? ) Odpowiedz Link
kawamija Re: do tych, co byli 22.08.10, 20:45 piszcie, piszcie....czekamy na opowieści co i jak było....i jak to wytrzymał smok Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: do tych, co byli 22.08.10, 20:47 to smok przeżył? a na opowieści faktycznie czekamy Odpowiedz Link
ane-tal Re: do tych, co byli 22.08.10, 21:19 Waguś dzięki za spotkanie.Wszystkich pozdrawiam z mojego pokoju .Cała i zdrowa. Jutro powysyłam zdjęcia - wiecie że możecie na mnie liczyć , co nie ...: Sześciu nowych ludków - superrrr !!! Odpowiedz Link
aretah Re: do tych, co byli 22.08.10, 21:23 aneta, Twoje z mojego nikusia też dotrą, w najblizszym czasie Odpowiedz Link
soniella38 Re: do tych, co byli 22.08.10, 21:33 Wróciałam.. A raczej wróciliśmy z Anetką w stanie nienaruszonym I dziękuję... Tobie Waguś.. Za gościnę w domku - tej wąskiej uliczki nie zapomnę nigdy... Musiałam odświeżyć w trybie błyskawicznym moje umiejętności zawracania... Uffff... Było ciężkooooo I Wam fantastycznym ludkom, że mogłam was poznać To było moje pierwsze spotkanie forumowe i mam nadzieję że nie ostatnie... Dziękuję..... Odpowiedz Link
aretah Re: do tych, co byli 22.08.10, 21:38 No ba! SoNka! Wawa czeka I zabierz anetę ze sobą Odpowiedz Link
soniella38 Re: do tych, co byli 22.08.10, 21:41 Jeśli tylko wynegocjuję urlopik we wrześniu... To bardzo chętnie Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: do tych, co byli 22.08.10, 22:03 Dotarłam cała i zdrowa. dziękuję i ściskam. Ale ostrzegam, że następnym razem koleżanki - zero narkotyków"!!! p.s. i schiza jest Tylko mi "Baski" nie strzelac Odpowiedz Link
lesher Re: do tych, co byli 23.08.10, 00:21 Waguś, twoją śliczną buźkę zawsze miło jest oglądać, nawet jak jest troszkę smutniejsza niż zazwyczaj... Ja też dotarłem, jadąc na jednej nodze w korytarzu, ale sam sobie nagrabiłem jadąc ostatnim pociągiem. Fajnie było poznać nowych, a spotkać starych forumowiczów (a przede wszystkim forumowiczki ) Naturalnie przymilnie proszę o zdjęcia Odpowiedz Link
lesher Re: do tych, co byli 23.08.10, 00:28 No i najważniejsze. DZIEKI WIELKIE ZA SPOTKANIE!!!! Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: do tych, co byli 23.08.10, 08:25 Dziękuję BARDZO wszytkim za miły pobyt w moim ulubionym Krakowie. Odpowiedz Link
ane-tal Re: SOS FOTKI 23.08.10, 10:08 Kurcze od rana wysyłam fotki- kobietki macie przepełnione lub za "małe" swoje skrzynki? Bo mi mejle wróciły z taką właśnie informacją Wysyłałam na mejla gazetowego. Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: SOS FOTKI 23.08.10, 10:16 HEJ Jaki masz adres, bo próbowałam napisać ze służbowego i mi wrócił @. Po @ masz gazeta.pl czy coś innego? Odpowiedz Link
ane-tal Re: SOS FOTKI 23.08.10, 10:29 No mam gazetowego, ale on chyba sie przekierunkowywuje na prywatnego nie wiem.Odbierz mejla. Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: SOS FOTKI 23.08.10, 10:42 dam znać czy doszły fotki dopiero w piątek, bo wtedy będę mieć dostęp do prywatnej poczty, no chyba, że uda mi się przez wifi późnym wieczorem. Ale już dziś na zapas dziękuję za fotki Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: SOS FOTKI 23.08.10, 10:31 Anetko - jestes chyba najbardziej zdyscyplinowana osoba jaką znam. dzięki za fotki. panowie - taka żona to karb pani Chylińska - czy ja dobrze widzem czy my tam siem usmiechamy do siebiem, na chyba czech fotkach Odpowiedz Link
aretah Re: SOS FOTKI 23.08.10, 10:39 jeszcze nie widziałam szczegółów, na razie zasysam na dysk ale to nie jest mozliwe to photoshop- photomontaż Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: SOS FOTKI 23.08.10, 11:01 Antko, dostałam zdjęcia - bardzo dziękuję. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: do tych, co byli 23.08.10, 23:16 dobrze, że dojechaliście w stanie nienaruszonym i dziękuję za zdjęcia Odpowiedz Link