czarnamajka75 24.12.10, 23:42 Moi Kochani z okazji Świąt dużo zdrówka,przyjaznych ludzi dookoła,odrobiny szczęścia ,żeby Ci którym "cóś" kiełkuje to wyrosło i zakwitło pięknie a innym by starczyło nadziei by tego "czegóś" ciągle szukać-od babci majki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fripo Re: Zyczenia 25.12.10, 00:34 Oby wystarczyło sił by życ A to "coś"?? Zrobiłem chyba wszystko co było w mojej mocy, żeby zostać samotnym do końca życia Mam nadzieje, że za rok o tej porze otworzę to forum z kimś obok mnie Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: Zyczenia 25.12.10, 08:46 czarnamajka75 napisała: > Moi Kochani z okazji Świąt dużo zdrówka,przyjaznych ludzi dookoła,odrobiny szcz > ęścia ,żeby Ci którym "cóś" kiełkuje to wyrosło i zakwitło pięknie a innym > by starczyło nadziei by tego "czegóś" ciągle szukać-od babci majki Przyłączam się do życzeń. Dużo dobrego wszystkim Odpowiedz Link
karolina33331 Re: Zyczenia 25.12.10, 09:15 Uśmiechu, Radości i Miłości tego Wam wszystkim życzę w Nowym Roku 2011 Odpowiedz Link
salsa13only Re: Zyczenia 26.12.10, 08:44 Wiem czego Wam mogę życzyć Bądźcie sobą przez każdą chwilkę w życiu. Która mija nas jak wiatr i czas lecący. Bądźcie takimi jakimi Was Bóg stworzył. Nie znających potencjału drzemiącego - cech ani negatywów. Powodzenia i walki, sukcesu i ewentualnych darów, w postaci cech charakteru, Uśmiechu, przyjaciół, pogody ducha. Słońca świecącego w dni ciemne i pochmurne! Dróg dobrych i ścieżyn życia, losu łatwego! Zdrowia by móc w nimi brnąć dobrego ducha wiary i myśli w Nowym 2011 Roku!. Odpowiedz Link