Dodaj do ulubionych

Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciowe

31.12.10, 15:47
Kochani,

Czasem sobie żartujemy, a czasem śpiewamy, ale niektórzy z nas prócz tego, odwalajo jeszcze robote naukowe. I zaraz ujrzycie jej owoc, tylko najprzód zadeklarujcie się które w jakich dźwiękach pławi się najchetniej. Coś tam samotrzeć wyniuchałem, ale rozpiska straszy jeszcze skandalicznymi dziurami, więc dopisujcie się nie zwlekając. Chwilowo leci tak :

Kawa – pop (późny Gierek)
Waga – sutry (Dalajlama na basie, Panczenlama na drumsach)
Heliś – (Tai) Chi lloud
Tysia – country & eastern
Ula – rock (chwilami endrol)
Fibi – go(at) spell
Leś – death metal (3 gramy ołowiu kaliber 45)
Mortek – punk (a w przerwach punk)
Wilku – dokładnie wszystko (i jeszcze ABBĘ)
Frip – retro (Mieczysław Fogg – heavy metal rock)
Ja – folk (wieś tańczy i śpiewa)
Onyksia -
Aretka -
Smaki –
Basia -
Koldi -
Tempi -
Dayka –
Karolinka -
Isia -
Inni -
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 15:57
      Cholera, Anetka przecież jeszcze, no ! Rany, wiedziałem, że kogoś mi brakuje
      • ane-tal Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 04.01.11, 11:35
        gyubal_wahazar napisał:

> Cholera, Anetka przecież jeszcze, no ! Rany, wiedziałem, że kogoś mi brakuje

OJ , Gubiś.... se grabi.... Ja tu ciągle jestem , nie było mnie 3 dni i sie wykopać od czytania nie mogę, dzizsss jeszcze niegdy nie widziałam tyle wpisów , szok.

Co do odpowiedzi- to jest rock (polski) reggae i pop.
    • temperufka Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 15:58
      jakiś metal z serii death najchętniej, ale nie tylko -kiedyś.
      na starość art rock jakiś jeszcze przetrwam, ale niewiele spokojniej.
      a matal wiadomo do czego najlepszy jest. big_grin
      • gyubal_wahazar Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 16:01
        Wrzuć jakiegoś tego art rocka, bo 1-sze słyszę, a przecież wszyscy wiedzą, jak oblatany muzycznie jestem wink

Może taki np : www.youtube.com/watch?v=-FUmvtqHWBM ?
    • gyubal_wahazar Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 15:58
      No i Madzia, przecież , wrrrrrrrrrrrrrrrr. Shame on me ! Przepraszam najmocniej sadsad
      • czarny.onyks Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 16:13
        jeszcze Roberto...Puchatku......Flirtek....Stefburczymucha............
        • gyubal_wahazar Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 16:17
          Dzięki, Onyksiu. Absolutli, ale to faceci więc lżej mi ich przeoczyć
      • madalenka25 Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 17:00
        to kocham miłością wielką i nieodwzajemnioną...
    • czarny.onyks Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 16:02
      jedną rzecz wybrać????
      jeden styl????
      chili discowink

masakra....
      dziś optuje za disco...abba, c.c.c.cactch....modern talking...czy ktoś to jeszcze pamiętabig_grin
      ale też chiliout ....
      i rockowe kawałki...ballady....
      • gyubal_wahazar Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 16:19
        Czilałt już wzięty przez Helisię, więc disco smile
    • hellish.monster Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 16:16
      niezły niuchacz z Ciebie wink
    • zimna_alaska Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 16:54
      jednego się nie da.
      Pink Floyd
      tzw (zawsze mnie ta nazwa śmieszy ale cóż począć) rock gotycki
      blues
      • gyubal_wahazar Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 16:56
        Jak się nie da ? Gotycki blues spod znaku Pięknego Floyda
        • zimna_alaska Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 17:03
          dorzuć do tego indiańców, trochę metalu, trochę punka, poezji śpiewanej, Boney M i ciekawe co wyjdzie. jeszcze coś irlandzkiego, rosyjskiego i chińskiego...a i tak pewnie o czymś zapomniałam
          • emi-26 Gubis 31.12.10, 17:07
            a co dla mnie ?smile
            • gyubal_wahazar Emi :) 31.12.10, 17:13
              Kto rzadko przychodzi ... A co byś chciała ? smile
              • emi-26 Re: Emi :) 31.12.10, 17:16
                Gubis, ja to cie w koncu palnesmile przeciez wiesz, ze nie mialam w domku laptoka, ale juz mam smile

I nie moge, no ty nie wiesz, co ja chcesad sadsadsad
                • gyubal_wahazar Re: Emi :) 31.12.10, 17:56
                  Hmmm nie pamiętam sad Jakieś tango ? wink
                  • emi-26 Re: Emi :) 31.12.10, 19:23
                    Oj Gubissad
                    Beatkesmile Albo Enjesmile Albo Anie Wyszkonismile

Na dzis? Na dzis to ja poprosze zdecydowanie Enjesmile
    • ich Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 31.12.10, 17:47
      rock, grunge, nu metal (lubię rozumieć słowa, choć kiedyś ich brak mi nie przeszkadzał)
    • slayerhood-ka Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 01.01.11, 05:27

> Basia -
      > Koldi -
      > Tempi -
      > Dayka –
      > Karolinka -
      > Isia -
      > Inni -
      >
      Basia to nie Basia tylko slayerhoodka zatem wsio jasno big_grin
    • zimna_alaska Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 03.01.11, 20:01
      >niektórzy z nas prócz tego, odwalajo jeszcze robote naukowe. I zaraz ujrzycie jej owoc, tylko >najprzód zadeklarujcie się które w jakich dźwiękach pławi się najchetniej.

i gdzie te owoce? hmmm?
      • gyubal_wahazar Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 03.01.11, 20:10
        Fermentują, Koldi. Dzięki za czujność. Najdalej jutro odfiltruję przez ligninkę i zdegustujemy Anne Nouveau wink
        • zimna_alaska Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 03.01.11, 20:13
          z przyjemnością będę degustować smile
    • waganiemama Re: Wpływ preferencji muzycznych na życie pełciow 03.01.11, 20:51
      no oki, to preferencje muzyczne masz
      a to życie pełciowe, to jak zamierzasz wybadać? suspicious
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka