temperufka 05.01.11, 22:37 rwać???? poza flirtkiem, bo on za młody. )) mówcie, bo nie chcę śnić po nocach i marzyć o kimś nieosiągalnym, zajętym, nadal w kimś zakochanym, albo kimś komu urocza temperufka nie odpowiada. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: kogo mogę? 05.01.11, 22:48 Młoda, nie rób scen. Flirtek jest świetnym gościem, wpadłaś mu w oko, więc nie szukaj kwadratowych jajec, tylko prasuj welon ! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: kogo mogę? 05.01.11, 22:58 Dziewczyno, nie onieśmielaj Chłopaka w ten sposób. Wal do Niego na priva i na wejściu pokajaj się profilaktycznie, a nam tu tylko raz na tydzień dawaj znać o postępach. I wykrzesz z siebie trochę kobiecości w sensie : a) we Flirtka jak w obraz b) co powiedział Flirtek to święte I żadnych więcej publicznych tekstów o podłożu. Zero. Czarnooka.SiostraFaustyna. Got it ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:03 I jeszcze jedno. Dawaj z powrotem tamto, powiększ tylko trochę. Nie twierdzę, że to jest jakieś koszmarne, ale wyglądasz jakbyś hipnotyzowała śledzie Odpowiedz Link
temperufka Re: kogo mogę? 05.01.11, 22:53 a skąd ty mendoza możesz wiedzieć, że ja komuś wpadłam w oko??? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:01 Mam swoich ludzi, mo. Gazet nie czytasz ? Odpowiedz Link
waganiemama Re: kogo mogę? 05.01.11, 22:51 znając tutejszych panów, nikt nie powie wprost: "Ja! Ja! Weź mnie!!" nawet jeśli tak sobie po cichu myślą sądzę zatem, że trzeba pomóc koleżance i wpisywać jakieś typy pomożecie? Odpowiedz Link
temperufka Re: kogo mogę? 05.01.11, 22:54 tia, tylko skąd inni mogą wiedzieć co w takim facecie siedzi? i czy on ma wolne miejsce w środku jeszcze dla kogoś?? bo nie mówimy o jednarozowym bzykanku -prawda? Odpowiedz Link
sebtrom Re: kogo mogę? 05.01.11, 22:56 ooooooooooooo to my się znamy ? rozumiem ze tutejsi są zniewieściali po prostu..... ech ci typowi faceci ))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
waganiemama Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:03 > ooooooooooooo to my się znamy ? korciło mnie, żeby powtórzyć Twoją zagrywkę z Nieśmiałków ("Jak to, misiu? Nie pamiętasz?! Przecież było cudownie...') ale by mnie Tempi o łeb skróciła Odpowiedz Link
sebtrom Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:06 ))))))))))))))))))))))) z Twych ust dla mnie nagroda by to była wszystko jest fajne ale...z umiarem do dziś mam wyrzut ale wtedy Tempi dała czadu a ja ...niesmaiłay byłem teraz ju,ż sie nie wpuszczę - no way Odpowiedz Link
sebtrom Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:25 tu jest jakieś życie choć czuję zę to nie do końca to, czego szukam... ale pokłócić sie trochę mozna, człowiek nazbiera tych słów.....to i wylac mozna Odpowiedz Link
temperufka Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:09 opowiedz nam jak było, waga!!!!!! opowiedz! )))) on lubi takie "wspomnienia'. tylko dopierdala sie do wszystkich, ze się pieprzą na zimno! tylko jeden sebuś rozgrzewa czułymi ramionami czy chuj wie czym, słowem, pieszczotą dłoni, uczuciem. a cała reszta wskauje do łóżka z każdym i hop siup po zabawie, nawet nie poznawszy swoich imion! Odpowiedz Link
sebtrom Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:14 jak zawsze - urocza oj Tempi żeby nie czas i przestrzeń..... już nie odpisuję na Twoje posty, jakoś po tak miłej poprzedniej fotce straciłem smak (czy on kiedyś był) naszych ...."rozważań " ale jedno jest pewne - jak komuś dosuniesz to chłop ani zipnie )))))))))))))))) Odpowiedz Link
beja_81 Re: kogo mogę? 05.01.11, 22:58 Żebym ja jeszcze znała Te Typy ...to bym za uszy powyciągała i chcącej koleżance przedstawiała Odpowiedz Link
sebtrom Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:07 chcąca kolezanka..... czy to ma coś współnego z chucią ??????????? Odpowiedz Link
beja_81 Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:20 Wolisz nie być jak ołówek którego temperufka wystrugała... Jakoś się nie dziwię...czytając tu i ówdzie. Odpowiedz Link
sebtrom Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:27 spoko ale jest problem, bo Tempi zamieściła taką fotę jak w Shreku ten kot w butach miał....no i teraz już nie ma szans zeby wróciły stare dobre czasy.... wiesz...kobieta jak chce znajdzie sposób...jakiś Odpowiedz Link
beja_81 Re: kogo mogę? 06.01.11, 14:07 Hm, szkoda że nie widziałam tej foty Ale to fakt, jak kobieta chce ... Odpowiedz Link
temperufka Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:09 dla ciebie może nie. )))) dla mnie niestety tak. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:12 przecież Ty młodsza ode mnie?! no chyba że panów w średnim wieku wolisz?!?!?!?!?!?!??!\ Odpowiedz Link
hellish.monster Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:19 kur..ę! weź daj znać, gdzie jesteś przyjadę i nabiję rozsądku do pięknej główki Odpowiedz Link
temperufka Re: kogo mogę? 05.01.11, 23:10 i on kogoś juz podrywa, tylko nie chce powiedzieć kogo!!!! Odpowiedz Link