Dodaj do ulubionych

niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu czy mod

07.01.11, 22:05
niemanie!!!! kurwa!! niemanie!!!!! big_grin
Obserwuj wątek
    • aretah Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 07.01.11, 23:29
      ślepy los
      • flirting.shadow Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 07.01.11, 23:34
        aretah napisała:
        > ślepy los

Szczęściu można pomóc wink Byle nie za dużo wink
        • aretah Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 07.01.11, 23:38
          zalezy w którą stronę się obiera kierunek
    • hellish.monster Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 07.01.11, 23:43
      ja mam niemałe, chociaż chyba takie w sam raz - co to znaczy?? wink
      • aretah Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 07.01.11, 23:44
        znaczy się, ze jesteś akuratnia smile
        • temperufka Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 07.01.11, 23:50
          nie!!!! znaczy, ze ma przynajmniej duże duże duże duże duże c!!! smaczniejsze byłoby d. smile)))
          • hellish.monster Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 07.01.11, 23:52
            C mi wystarczy tongue_out
            • temperufka Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:03
              nie wystarczy!!!1 chcę kobietę, która ma większe (niż ja). big_grin
              • flirting.shadow Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:06
                temperufka napisała:
                > nie wystarczy!!!1 chcę kobietę, która ma większe (niż ja). big_grin

No i tak kawałek po kawałeczku dajesz się poznać wink
              • hellish.monster Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:09
                nie chcesz mnie? to teraz ja pójdę spać, chociaż nie zasnę bo całą noc przepłaczę... crying
                • flirting.shadow Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:13
                  hellish.monster napisała:
                  > nie chcesz mnie? to teraz ja pójdę spać, chociaż nie zasnę bo całą noc przepłac
                  > zę... crying

Czyli ostatecznie nie jedziemy? wink
                  • temperufka Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:16
                    tobie trzeba jak dziecku flirtek!!!!!!!!! napisz do heliszki na privie, gdzie masz podjechać, w jakiej będzie sukience, ile koleżanek. szybko!!!!!! żeby nie usnęła! smile)))
                    • hellish.monster Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:26
                      heh, coś mi się zdaje, że całe towarzystwo się napiło i poszło spać... crying to może i ja tak powinnam zrobić... się zmuszę, a co wink
                      • temperufka Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:29
                        nie pierdol głupot!!! czekaj na flirtka!!!!!
                      • flirting.shadow Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:30
                        > heh, coś mi się zdaje, że całe towarzystwo się napiło i poszło spać... crying to mo
                        > że i ja tak powinnam zrobić... się zmuszę, a co wink

Ja tam gary zmywałem. Po raz drugi jestem inny niż wszyscy wink
                    • flirting.shadow Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:30
                      temperufka napisała:
                      > tobie trzeba jak dziecku flirtek!!!!!!!!! napisz do heliszki na privie, gdzie m
                      > asz podjechać, w jakiej będzie sukience, ile koleżanek. szybko!!!!!! żeby nie u
                      > snęła! smile)))

Koleżanki? A jak będą 3? To nigdzie nie pojedziemy wink
                      • temperufka Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:33
                        wówczas przynajmniej ty będziesz miał zajebisty łikend. tongue_out
                      • hellish.monster Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:36

to jedziemy...?

wink
                        • flirting.shadow Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:50
                          > to jedziemy...?
                          >
                          > wink

Ty tak poważnie? wink
                          • hellish.monster Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:51
                            jak najbardziej
                            • flirting.shadow Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 00:57
                              To chyba niezbyt rozsądne, ale niech będzie wink
                              • hellish.monster Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 01:05
                                odpowiedzi w nowym Temperufkowym wątku
                                w przeciwieństwie do Ciebie, ja fona do niej nie mam wink
            • bursztynula Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 12:54
              Heliś... obawiam się, że nosisz za mały rozmiar... chyba, że to C to nie Twoje...
              wink
    • tapatik Jesteś milicjantką? 07.01.11, 23:51
      Milicjanci kiedyś wystawiali mandaty za niemanie świateł.
      Napisz jeszcze raz, o co Ci chodzi, ale na spokojnie, bez bluzgów i z zastosowaniem reguł języka polskiego.
      • temperufka Re: Jesteś milicjantką? 08.01.11, 00:02
        bo to pastisz miał być, panie sprytny. big_grin
        panna załozyła wątek "niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór?"" i tak mnie to wzruszyło, ze chiałam mieć podobne cudo, a na n i e m a n i e jeszcze nikt poza tobą nie zwrócił uwagi, a to miało tu mieć większe znaczenie niż cycki, ale wiadomo - cycki zawsze na pierwszym miejscu! big_grin
        niemanie świateł też dobre! big_grin
        • czarnamajka75 Re: Jesteś milicjantką? 08.01.11, 00:28
          jestem wzruszona Twoim wzruszeniem smile jeszcze nigdy nikt mnie nie cytował big_grin
        • tapatik No i wyszedłem na zboczeńca. 08.01.11, 10:28
          Wszyscy rzucili się na cycki licząc na możliwość przedłużenia gatunku, a tylko ja na ortografię.
          Czas zmienić strategię, jeśli chcę rozsiać po świecie swoje wspaniałe geny.
          • bursztynula Re: No i wyszedłem na zboczeńca. 08.01.11, 12:56
            miałam spytać, ale chyba nie pytałam - cóż to za totem w wizytówce???
            • tapatik To nie totem 08.01.11, 17:03
              bursztynula napisała:

> miałam spytać, ale chyba nie pytałam - cóż to za totem w wizytówce???

Obejrzyj uważnie Gwiezdne Wojny.
              • bursztynula Re: To nie totem 08.01.11, 19:36
                ojtamojtam ja jestem raczej ze startrekowców... a najlepszy był i tak Babylon5... ale niczego nie oglądam uważnie... tongue_outwink zarąbałeś coś z Tatooine...
                • tapatik Re: To nie totem 09.01.11, 19:56
                  bursztynula napisała:

> ojtamojtam ja jestem raczej ze startrekowców... a najlepszy był i tak Babylon5.

To? www.youtube.com/watch?v=nFBzzugqbuo

> .. ale niczego nie oglądam uważnie... tongue_outwink zarąbałeś coś z Tatooine...

No coś Ty. Byłem grzecznym turystą, niczego nie macałem... no prawie niczego big_grin
                  • bursztynula Re: To nie totem 09.01.11, 20:09
                    tapatik napisał:

> No coś Ty. Byłem grzecznym turystą, niczego nie macałem... no prawie niczego big_grin

a później, że towar macany należy do macanta... i teraz masz to coś w ogródku???
                    wink
    • puch_atek Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 11:54
      lubie takie niemanie
      • bursztynula Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 12:57
        a mógłbyś jakoś zwerbalizować to niemanie...
        bo u nasz na prowincji mówi, że...
        Ten film wideo zawiera treść od partnera Sony Music Entertainment, który zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich.
    • very.martini Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 20:36
      Nie wiem zupełnie, o co Wam chodzi, ale ja mam FF i bardzo lubię mówić o swoim rozmiarze, odkrytym w lecie. Wcześniej się wbijałam w jakieś miseczki do ryżu.
      Pozdrawiam noworocznietongue_out

16%VOL
      22%VAT
      • aretah Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 20:40
        nie liczy sie rozmiar a technika smile
        • bursztynula Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 20:42
          ale co G to G czyż nie??wink
          • aretah Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 20:46
            hehe
            G to G
            a GG?

Ulaaa, nudzi mi się
            • very.martini Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 20:49
              no g to g
              a gg to gg, to różnica!
              to jak byś kupił buty w rozmiarze 444 zamiast 44.

16%VOL
              22%VAT
              • aretah Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 20:51
                hehe
                wiem wiem
                gg jest więcej niż jedno g
              • bursztynula Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 20:51
                444 a 44 to może być różnica...big_grin
                Ar a trzeba było nie wychodzić...
                wink
                • very.martini Re: niemanie małych cycków-objaw nonkonformizu cz 08.01.11, 20:53
                  jest zdecydowanie niewygodnie jak się założy jedną literkie za mało!

16%VOL
                  22%VAT
      • tapatik Też nie wiem o co chodzi 09.01.11, 19:46
        very.martini napisała:

> Nie wiem zupełnie, o co Wam chodzi, ale ja mam FF i bardzo lubię mówić o swoim
        > rozmiarze, odkrytym w lecie. Wcześniej się wbijałam w jakieś miseczki do ryżu.

Co ma wspólnego FireFox z miseczkami do ryżu.
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Też nie wiem o co chodzi 09.01.11, 19:55
          FF to wielkość miseczki stanika, która zresztą jest niczym przy braku obwodu pod biustem.
          To całkiem jakbyś opisywał wielkość prostokąta znając długość tylko jednego boku.

Tu jest tabela wielkości wg rozmiarówki brytyjskiej.
          Podaję brytyjską, bo w europejskiej podwójne literki nie występują.
          --
          dobra, dość tego marudzenia!!! do roboty!!!
          a tu sobie gram...
          gg 925295
          • gyubal_wahazar Re: Też nie wiem o co chodzi 09.01.11, 19:59
            Tyś, to za trudne jest. Tu same szczere i proste chłopstwo siedzi. W jego imieniu pytam się : które z tych szyfrów mówią, że pełno w dwu średnich garściach będzie (nie musi się zanadto wylewać) ?
            • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Też nie wiem o co chodzi 09.01.11, 20:02
              A to ja zapraszam na indywidualne konsultacje wink
              • gyubal_wahazar Re: Też nie wiem o co chodzi 09.01.11, 20:04
                Dzięki, lecę sprawdzić kalendarz na IV kwartał wink
              • bursztynula Re: Też nie wiem o co chodzi 09.01.11, 20:11
                myslisz, że Gubiemu staniczek potrzebny... winktongue_out
                • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Też nie wiem o co chodzi 09.01.11, 20:26
                  Jak dopiero na IV kwartał, to ani stanik, ani jego zawartość, choćby i z dokładnie określoną wielkością i odpowiednio dobranym rozmiarem fatałaszków...
                  Tak se dedukuję crying
          • tapatik Re: Też nie wiem o co chodzi 09.01.11, 20:26
            Cyferki nic mi nie mówią. Do cyferek się człowiek nie przytuli.
            • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Też nie wiem o co chodzi 09.01.11, 20:34
              ale Ty nie zgłaszałeś zapotrzebowania na cycki do przytulania, tylko na wyjaśnienie co to te FF i jak ma się do miseczki ryżu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka