samysliciel 08.01.11, 00:01 Załóżmy hipotetycznie, że z takich czy innych względów przypadła mi do gustu pewna znajoma z forum. Czy uważacie, że powinienem siedzieć cicho czy jej o tym napisać, a jeśli tak to jak? Pomóżcie forumowi towarzysze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temperufka Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:07 pisz! ale delikatnie, nie że od razu bzyknąć (bo i tacy sie zdarzają). i nie pisz, że "spodobao mi się twoje pisanie' czy inne takie, że cię stać na to czy na tamto. zachowawczo tak lekutko napisz, o!!!!! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:09 A dlaczego Kawka snuje taką teorię spisku, hę ? Odpowiedz Link
kawamija Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:14 gyubal_wahazar napisał: > A dlaczego Kawka snuje taką teorię spisku, hę ? TWA szczerość, ma szczerość i takie tam .......a poza tym nie mogę znależć starego kalendarza z hasłem do konta....... ......zaczynam wierzyć w złe moce Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:19 Z hasłem do banku ? A nie masz na tajnej kartce A4 przyklejonej do monitora w robo ? Odpowiedz Link
kawamija Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:43 gyubal_wahazar napisał: > Z hasłem do banku ? A nie masz na tajnej kartce A4 przyklejonej do monitora w r > obo ? i nic więcej nie dodam Odpowiedz Link
samysliciel Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:27 A dlaczego moja znajoma z forum Kawusia uważa, że sobie jaja robię z kogokolwiek? Z pewnych źródeł wiem, że uchodzę za najpoważniejszą personę na forum. Toteż nie żartuję tylko pytam Was zwyczajnie... hipotetycznie Odpowiedz Link
kawamija Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:45 Młody na hipotetycznie to już nie ma czasu, w 2012 ma być koniec.....generalny koniec a więc mów szczerze, o kogo chodzi a my powiemy gdzie masz być z różami i o której Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:08 No proszę Cię, Samy. Siedzieć i czekać aż Ona Cię wyrwie ? No to odpowiedź na 1-sze już masz. Zahacz Ją jakoś dowcipnie, a'propos tego co skrobnęła na forum. Nie uda Jej się Ciebie skoszować, bo narzuciłeś konwencję żartu, więc w najgorszym przypadku wyjdziesz z tego po kosztach. Do boju Chłopie ! Krzyknij jak odpalisz 1-szą torpedę, będę trzymał kciuki ! Odpowiedz Link
samysliciel Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:21 Eh, gdybym ja miał chociaż w połowie takie gadane jak Ty, pewnie nie byłoby problemu A tak na marginesie nie złościsz, że, hipotetycznie bo hipotetycznie ale jednak naruszam Twoją strefę forumowych wpływów? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:31 Samy Ja z grubsza radzę sobie z chichraniem. Od poważniejszych tematów trzymam się z daleka. Ty za to jesteś w nich dobry, a to trudniejsze od odbijania wesołych, ale prostych w sumie zagrywek > > A tak na marginesie nie złościsz, że, hipotetycznie bo hipotetycznie ale jednak > naruszam Twoją strefę forumowych wpływów? O ! Widzisz ? Jak chcesz, to umiesz żartować A jak będę mógł w czymś pomóc - wal jak w dym Odpowiedz Link
sebtrom Re: Pytanie mam 11.01.11, 22:12 Gubiś ....a gdzie Ty masz tą swoją forumowa strefę wpływów ?????????????? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:10 pisz, pisz! nie zastanawiaj się "JAK", bo to najgorsze co może być - po prostu pisz i zdaj się na los! Odpowiedz Link
turbodymowoman Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:11 rozmawiaj. popatrz, czy to naprawdę to. nie podrywaj, bo nie warto. Kobiet tak naprawdę się nie zdobywa. Tak naprawdę kobiet nie ma. Są fascynujący ludzie. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:18 Napisz czy chodzi o TO forum i jeśli tak, to o którą znajomą. Potem dostaniesz bardziej szczegółowe instrukcje Odpowiedz Link
samysliciel Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:31 Co to, to nie. Nic więcej nie napiszę, poczytam z ciekawością Wasze dobre rady a przy okazji może uzyskam odpowiedź od osoby, którą byłbym hipotetycznie zainteresowany Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:36 samysliciel napisał: > może uzyskam odpowiedź od osoby, którą byłbym hipo > tetycznie zainteresowany No to na mnie nie licz Odpowiedz Link
kawamija Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:47 temperufka napisała: > panią kropkującą!!!! echh, to musi być super.....tak wszystko wiedzieć Odpowiedz Link
temperufka Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:52 już jako czterolatka wykazywałam wybitne uzdolnienia, do dziś mi to zostało. jednak nie niszczmy panu wołania po puszczy........nieprzyjaznych ników. Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Pytanie mam 08.01.11, 00:31 na podstawie Twoich wcześniejszych postów mniemam iż nie będziesz miał najmniejszych problemów z wyrażeniem swoich pozytywnych odczuć Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Pytanie mam 08.01.11, 11:11 A to nie temu służy forum, by gdy kogoś interesującego tu znajdziemy, nawiązać z nim kontakt? Bo jeśli nie po to, to dajemy się wkręcać w wirtualne jałowe życie, karmimy się ułudą i zadymiamy swoje własne spojrzenie na sprawy. Sama na początku tego nie widziałam, ale teraz jest to tak wyraźne, że aż nie rozumiem, że można było tego nie rozumieć Sam, masz dużo fajnych rzeczy do powiedzenia, więc nawiąż kontakt, tak zwyczajnie. Na randki od pierwszego maila umawiać się nie musisz. Powodzenia Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pytanie mam 08.01.11, 12:30 Pisz do niej pisz, na pewno sprawisz jej frajdę. Odpowiedz Link
uny Re: Pytanie mam 08.01.11, 12:37 no to sie chłopie teraz dobrze zastanów do kogo piszesz , teraz każda Pani poczuje sie wyjątkowa Odpowiedz Link
bursztynula Re: Pytanie mam 08.01.11, 12:53 a jak się poczują wszystkie, które nie dostaną wiadomości... wolę nie myśleć jakie mogłoby być następne pytanie do naszej opinii publicznej... Odpowiedz Link
samysliciel Re: Pytanie mam 08.01.11, 16:20 uny napisał: > no to sie chłopie teraz dobrze zastanów do kogo piszesz , teraz każda Pani po > czuje sie wyjątkowa Ja nie wiem o co tyle hałasu, zadałem tylko hipotetyczne pytanie Poza tym czemu którakolwiek Pani miałaby się poczuć wyjątkowa, skoro dostałaby wiadomość od faceta, którego praktycznie nie zna Już prędzej można w ten sposób wprawić w zakłopotanie Nie otrzymałem poza tym jeszcze wystarczającej liczby opinii i potrzebuję trochę czasu by pomyśleć co z tą hipotezą uczynić Odpowiedz Link
7stefan7 Re: Pytanie mam 08.01.11, 16:25 w sumie jak Ty tyle czasu zastanawiasz się pisać czy nie - to boję się spytać ile opinii zbierasz żeby zrobic na obiad to czy tamto Odpowiedz Link
samysliciel Re: Pytanie mam 08.01.11, 16:43 Złośliwiec Jak ktoś kocha to poczeka, sama miłość - temat rzeka. Dlatego czasu trzeba by myśli ogarnąć i słowami przekazać tak by w efekcie zasmakować triumfu smak Odpowiedz Link
7stefan7 Re: Pytanie mam 08.01.11, 16:45 tak mam he he poczekać poczeka - tym bardziej jak ten ktoś nie wie że jest tym kimś poeta czy jak Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pytanie mam 08.01.11, 14:00 Samy, no pisz żesz w końcu, bo 3-cią godzinę sprawdzam, a skrzynia dalej pusta ! Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Pytanie mam 08.01.11, 15:35 Oj, zaspokoję trochę Waszą ciekawość i napiszę, że to na pewno nie chodzi o mnie Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Pytanie mam 08.01.11, 15:38 wreszcie cię widzę Tasti. gdzie byłaś jak cię nie było? Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Pytanie mam 08.01.11, 15:40 Alasko, czasem przemykam się między wątkami, ale fakt, jakby mnie ostatnio trochę mniej Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pytanie mam 08.01.11, 15:38 He he he...bo to Ktoś z innego forum...na pewno Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Pytanie mam 08.01.11, 15:42 Może, ale z Samym wymieniłam kiedyś parę zdań i stąd wiem, że to na pewno nie ja Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pytanie mam 08.01.11, 15:44 No ja też się w tej zabawie nie liczę , więc o nas dwie mniej Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Pytanie mam 08.01.11, 15:58 Oj, nie pisze, bo jeszcze nie wie, czy ma napisać, czy nie Odpowiedz Link
samysliciel Re: Pytanie mam 08.01.11, 15:59 Obawiam się, że Twoja pewność oparta jest na nadinterpretacji tego co kiedyś napisałem Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Pytanie mam 08.01.11, 16:24 Sam, to nie jest nadinterpetacja, czy czarno na białym Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Pytanie mam 08.01.11, 16:52 Sam, ja wiem, co masz zrobić, żeby było dobrze. Otóż, zacznij udzielać się więcej na Forum, zacznij z nią dyskutować, kręć się koło niej - niech zauważy Ciebie. A potem może zaczniecie pisać maile, zainteresujecie się sobą i jakoś to dalej pójdzie Odpowiedz Link
samysliciel Re: Pytanie mam 08.01.11, 17:52 Smakijko, nie piszę może za dużo ale za to kolorowo - dosłownie i w przenośni Więc pewnie moja hipotetyczna wybranka już na mnie uwagę zwróciła wcześniej a po założeniu tego wątku na pewno Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Pytanie mam 08.01.11, 18:00 Hipotetyczna wybranka życia, bo wybranką dopiero będzie, jak będą wspólnie żyć. Ja tak to rozumiem. Odpowiedz Link
7stefan7 Re: Pytanie mam 08.01.11, 18:00 do przodu i do tyłu, do przodu i do........... Odpowiedz Link
samysliciel Re: Pytanie mam 08.01.11, 18:04 7stefan7 napisał: > do przodu i do tyłu, do przodu i do........... yyy Stef sorki ale jeśli takim krokiem "podchodzisz" do swojej wybranki serca to nie dziwię się że jeszcze jesteś sam :p Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pytanie mam 08.01.11, 18:06 samysliciel napisał: > yyy Stef sorki ale jeśli takim krokiem "podchodzisz" do swojej w > ybranki serca to nie dziwię się że jeszcze jesteś sam :p Dobrześ mu powiedział/napisał dobrze... Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Pytanie mam 08.01.11, 18:07 Sam, obawiam się, że inne kroki macie na myśli Odpowiedz Link
samysliciel Re: Pytanie mam 08.01.11, 18:11 Wiesz, generalnie wszystkie kroki są dobre jeśli przynoszą korzyści Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Pytanie mam 08.01.11, 18:17 Faktycznie zboczuch jestem, bo ja myślałam o innych ruchach Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Pytanie mam 08.01.11, 18:10 Sam, chodziło Ci o hipotetyczną wybrankę życia, tak? Bo przecież wiesz, która Ci się podoba z forum dziewczyna więc hipotetyczna nie jest. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pytanie mam 09.01.11, 17:27 zdecydowanie pisać! nie bój się zaczepić....sposób znajdziesz w końcu raz się żyje... no bo co możesz stracić? a ile zyskać Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Pytanie mam 09.01.11, 19:34 Zdecydowanie pisać, jeśli moje rady starej ciotki tu się do czego nadadzą... Szkoda życia na zastanawianie się... Odpowiedz Link
samysliciel Dziękuję wszytskim 11.01.11, 22:05 za dobre rady, miłe słowa, rzeczową dyskusję Decyzję podjąłem... i zachowam dla siebie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dziękuję wszytskim 11.01.11, 22:07 Ale jak będzie chłopak, to na 2-gie dasz mu Gyu, dil ? Odpowiedz Link
samysliciel Re: Dziękuję wszytskim 11.01.11, 22:14 Oczywiście Wujku Gyu, nie mógłbym postąpić inaczej A o tort weselny uśmiechnę się do Smakusi Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dziękuję wszytskim 11.01.11, 22:31 No proszę proszę, ładnie... Myślicie, że takie cuda się zdarzają...wyłączając Vidmo i Finkę? A teraz znikam...idę popatrzeć na przystojnych krwiopijców Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dziękuję wszytskim 11.01.11, 22:37 Dzięki Jak tak to trzymam kciuki za bliźniaki ! Odpowiedz Link