tygrysgreen 16.02.11, 09:30 we dwoje i na słodko. a do kawy kawałek Różowych chłopców Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aretah Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 09:42 a dzięki dzięki, z przyjemnością się napiję w sumie to dziś już trzecia jestem kawoholiczką Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 10:18 Nie, uzależnienie od herbaty to ja przejawiam. Już wytrąbiłam 0,5 zielonej i 0,4 l czarnej od rana. Trzeba o nerki dbać. I o prawidłowe napięcie skóry, zwłaszcza w moim wieku Ale... ... jak ta kawa w zielonym kubku, to może i ja bym się skusiła? Odpowiedz Link
ane-tal Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 10:20 Trzeba o nerki dbać. I o prawidłowe napięcie skóry- mi tam woda pomaga i czasem piwko Odpowiedz Link
hellish.monster Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 10:31 Nie ma nic lepszego jak kawa wypita w łóżku. Koniecznie musi być w kubku poprawiającym humor! A towarzystwo? Też się znalazło Pewien uroczy morderca, od którego nie mogę się uwolnić... Odpowiedz Link
metalin Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 10:43 Witajcie dziouchy To co tak postnie, znaczy bez chłopów , ta kawa? Czy u Was też tak pi....dzi jak w kieleckiem na dworcu?Allle ziąb! Aaaa, czy już rozstrzygnięto tożsamość mą...bo nie wiem czy mam czuć się klonem czy robić jako pierwowzór!? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 11:18 Chłopy szkodzą na zdrowie. Powinni na czole mieć takie ostrzeżenia jak są na pudełkach od papierosów! U mnie świeci cudne słońce - widzę przez okno. I telepie troszkę moim dużym drzewem, więc musi pi...ć Ale mnie to w sumie nie interesuje, bo mam full relax w wyrku Ciebie też o klonowanie podejrzewają? Heh, biedactwo Odpowiedz Link
lesher Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 11:39 > Chłopy szkodzą na zdrowie. Powinni na czole mieć takie ostrzeżenia jak są na pu > dełkach od papierosów! Może niezgodnie z receptą używałaś Odpowiedz Link
uny Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 11:43 no własnie. gdyby któraś przeczytała instrukcję obsługi... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 13:24 no niby podobno jest. że mężczyźnie do szczęścia wystarczy seks i jedzenie. tylko albo instrukcja do doopy albo egzemplarze mają fabryczne usterki. bo to nie działa. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 12:53 > Aaaa, czy już rozstrzygnięto tożsamość mą...bo nie wiem czy mam czuć się klonem > czy robić jako pierwowzór!? najlepiej bądź sobą. Odpowiedz Link
aretah Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 10:42 Helicja, Ty to wiesz, mleko z miodem, kanapka z czosnkiem i zadnego całowania!!! leżeć, wypoczywać, relaksować się Odpowiedz Link
hellish.monster Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 11:16 Mleko z miodem to mi się z dzieciństwem kojarzy - strasznie tego cholerstwa nie lubiłam Kanapka z czosnkiem? Hmmmmm... to ja se pyszną sałateczkę zrobię z dużą ilością czosnku zamiast kanapki Leżę, leżę - i jak mi dobrze Odpowiedz Link
metalin Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 12:13 Ktoś mu w nosie grzebie...? Ta rąsia nie jego przecie... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 12:24 ehe... nawet jakby plamy opadowe było widać... Odpowiedz Link
bursztynula Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 12:41 eeeee ja się za "kawę" do śniadania zabrałam... a Wy... ehhhhh no można zawsze liczyć... zdrowiej Helliś a powyleguj się i za tych, co nie mogą Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 12:58 hmmm śniadanie powiadasz? no ładnie to niektórzy wstają Odpowiedz Link
bursztynula Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 13:16 taaaa wstają... chyba na chwilę od biurka... pobudka była o 5.30... a śniadanie drugie Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: kawa moi drodzy 16.02.11, 13:18 ojej, to zbrodnia kazać tak od rana siedzieć. Odpowiedz Link