le-petit-prince 01.04.11, 21:35 Też byłem "niewidomy" i bez jej zapachu nie mogłem się obejść. A mogłem lepiej marzyć o Ferrari. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coelka Re: Kobieta, potem długo, długo nic ... potem Fer 02.04.11, 00:00 le-petit-prince napisał: > Też byłem "niewidomy" i bez jej zapachu nie mogłem się obejść. > A mogłem lepiej marzyć o Ferrari. Ferrai to tylko materialny wypełniacz uczuć. Jak ja to mówie taka proteza, ale zawsze będzie tylko martwym przedmiotem, który nigdy nie pogłasze po głowie jak boli, nie wesprze jak masz problem, nie doradzi, nie powie nic miłego ja masz doła i cały swiat Cie denerwuje, nie porozmwiasz o swoich ulubinych ksiazkach, filmach z samochodem. To tylko bedzie i nic wiecej. Odpowiedz Link
coelka Re: Kobieta, potem długo, długo nic ... potem Fer 02.04.11, 00:02 I tak sobie mysle ,ze sa tez tacy ludzie jak ferrari i to jest nieciekawe w tym całym swiecie. Odpowiedz Link
le-petit-prince Re:Kobieta, potem długo, długo nic ... potem Ferra 02.04.11, 15:06 "Zapach Kobiety" - i wogóle kobiety są piękne, sexowne i ciekawe ale... myślę, że czerwone Ferrari mniej by mnie rozczarowało. ... a jeśli bym wyjechał czerwonym Ferrari, to napewno zechniałaby ze mną rozmawiać nie jedna kobieta..... dlaczego? Odpowiedz Link
waganiemama Re:Kobieta, potem długo, długo nic ... potem Ferr 02.04.11, 16:13 bo kobiety to wstrętne materialistki, patrzą tylko na kasę, furę i komórę a na obciachowe czerwone ferrari to już zwłaszcza Odpowiedz Link
le-petit-prince Re:Kobieta, potem długo, długo nic ... potem Ferr 03.04.11, 21:11 Take it easy waga nie mama. Relax. You have the heavens opened... Yet Odpowiedz Link
waganiemama Re:Kobieta, potem długo, długo nic ... potem Ferr 03.04.11, 21:34 jasne, Księciuniu Odpowiedz Link
coelka Re:Kobieta, potem długo, długo nic ... potem Ferr 02.04.11, 16:44 Jeśli nie miałbyś nic do powiedzenia konkretnego to nawet ferrari nie pomoze , ale własnie takie myslenie jak twoje jest najprostsze, niewymagajace. Wychodzi ze specjalnie nie róznisz sie od tych lasek co leca na ferrari, ferrari moze pomóc ale pewnych rzeczy nie zastapi nigdy, szczególnie podejscia o zycia. A ty takimi tekstami odrazu stawiasz sie w gronie ludzi wiadomo jakim, no niestety ale taka prawda. Odpowiedz Link
coelka Re:Kobieta, potem długo, długo nic ... potem Ferr 02.04.11, 18:45 le-petit-prince napisał: > "Zapach Kobiety" - i wogóle kobiety są piękne, sexowne i ciekawe ale... > myślę, że czerwone Ferrari mniej by mnie rozczarowało. > ... >pozatym to zawsze moze sie popsuc i tylko problemy dopiero bys sie zaczał złoscić i czuł rozczarowany:0 a tak na powaznie to ferrari szczescia nie daje, no chyba, ze komus tylko tyle jest potrzebne do szczescia, dla niektórych aż tyle, kazdy jest inny z mojego punktu widzenia niekoniecznie jest to pozadana innosć ta z tym ferrari, ale cóż Odpowiedz Link
kawamija Re: Kobieta, potem długo, długo nic ... potem Fer 03.04.11, 00:24 dla Takiego Zapachu Kobiety warto Być Niewidomym www.youtube.com/watch?v=J-sQCM_v4EA&feature=related Odpowiedz Link
le-petit-prince Re: Kobieta, potem długo, długo nic ... potem Fer 03.04.11, 20:55 Witam kawamija, dzięki za klip... właśnie o to chodzi.. Ważne są w życiu marzenia, ważne żeby je ralizować, ale chyba najpiękniejsze są te chwile tęsknoty do czegoś, co się wydaje daleko, co można dotknąć tylko końcem wyobraźni. Witaj coelko- Ferrari to włoska bryka. I masz racje, jest jak całe Włochy - piękna, tajemnicza, budząca porządanie, ale i zawodna - jak Kobieta, - dletego faceci patrzą w jej stronę. Odpowiedz Link
coelka Re: Kobieta, potem długo, długo nic ... potem Fer 05.04.11, 20:02 Drogi mały ksiaze kobiety nie sa zawodne tylko po prostu nigdy sie nie mowi wszystkiego szczególnie o swoich watpliwosciach i zwatpieniu. Mówi sie zawsze o o tym ze sie chce a chwile zwatpienia pozostawia sie gdzies głeboko dla siebie. Odpowiedz Link