Dodaj do ulubionych

mądra lalka

08.04.11, 13:53
W opozycji do wątku "głupie baby" - może pokażemy autorowi jak wiele jest wokół Niego mądrych , czułych , seksownych kobiet , które nie wybierają "misiów" - czekam na odzewsmile

Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: mądra lalka 08.04.11, 14:00
      po pierwsze to autorka....

po drugie....kocham misiebig_grin
    • tygrysgreen Re: mądra lalka 08.04.11, 14:41
      można by
      ale
      z jednej strony go Nagiej i tak nie dotrze
      a z drugiej wiemy to i tak doskonale i nie musimy nikomu niczego udowadniać
      • slayerhood-ka Widziały gały.... 08.04.11, 18:08
        mnie wręcz zawsze odpychało od takich typkow o jakich mowa w opozycyjnym wątku. A zdanie mam takowe - że jak się baba na takiego decyduje to musi się liczyc z pewnymi rzeczami. czyli: widziały gały co brały big_grin
        • nago.po.rosie Re: Widziały gały.... 08.04.11, 21:55
          odpychało cię od spkojnych, grzecznych, ułożonych, świetnie wykształconych, inteligentnych, ambitnych, uśmiechniętych, słodkich, nieśmiałych, czułych, delikatnych, kochanych, słodkich miśków??? czyli przyciągało do skurwysynów naoieprzających pannę już przed śniadaniem??
          • slayerhood-ka Re: Widziały gały.... 08.04.11, 23:18
            nago.po.rosie napisała:

> odpychało cię od spkojnych, grzecznych, ułożonych, świetnie wykształconych, int
            > eligentnych, ambitnych, uśmiechniętych, słodkich, nieśmiałych, czułych, delikat
            > nych, kochanych, słodkich miśków??? czyli przyciągało do skurwysynów naoieprzaj
            > ących pannę już przed śniadaniem??

Pisałam, że chodzi o temat opozycyjny - a ze ty nie potrafisz poskładac tego w całosc wraz ze zrozumieniem - trudno
    • ane-tal Re: mądra lalka 08.04.11, 15:15
      Misie są fane big_grin
      • beja_81 Re: mądra lalka 08.04.11, 16:51
        Wszystkie Misie nasze są ...big_grin
    • nago.po.rosie Re: mądra lalka 08.04.11, 21:58
      kogo wybiera tak seksowna, mądra i czuła lala jak ty?? samca alfa???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka