caarina 08.04.11, 13:53 W opozycji do wątku "głupie baby" - może pokażemy autorowi jak wiele jest wokół Niego mądrych , czułych , seksownych kobiet , które nie wybierają "misiów" - czekam na odzew Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: mądra lalka 08.04.11, 14:00 po pierwsze to autorka.... po drugie....kocham misie Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: mądra lalka 08.04.11, 14:41 można by ale z jednej strony go Nagiej i tak nie dotrze a z drugiej wiemy to i tak doskonale i nie musimy nikomu niczego udowadniać Odpowiedz Link
slayerhood-ka Widziały gały.... 08.04.11, 18:08 mnie wręcz zawsze odpychało od takich typkow o jakich mowa w opozycyjnym wątku. A zdanie mam takowe - że jak się baba na takiego decyduje to musi się liczyc z pewnymi rzeczami. czyli: widziały gały co brały Odpowiedz Link
nago.po.rosie Re: Widziały gały.... 08.04.11, 21:55 odpychało cię od spkojnych, grzecznych, ułożonych, świetnie wykształconych, inteligentnych, ambitnych, uśmiechniętych, słodkich, nieśmiałych, czułych, delikatnych, kochanych, słodkich miśków??? czyli przyciągało do skurwysynów naoieprzających pannę już przed śniadaniem?? Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Widziały gały.... 08.04.11, 23:18 nago.po.rosie napisała: > odpychało cię od spkojnych, grzecznych, ułożonych, świetnie wykształconych, int > eligentnych, ambitnych, uśmiechniętych, słodkich, nieśmiałych, czułych, delikat > nych, kochanych, słodkich miśków??? czyli przyciągało do skurwysynów naoieprzaj > ących pannę już przed śniadaniem?? Pisałam, że chodzi o temat opozycyjny - a ze ty nie potrafisz poskładac tego w całosc wraz ze zrozumieniem - trudno Odpowiedz Link
nago.po.rosie Re: mądra lalka 08.04.11, 21:58 kogo wybiera tak seksowna, mądra i czuła lala jak ty?? samca alfa??? Odpowiedz Link