Dodaj do ulubionych

Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociechy

19.05.11, 19:32
Koniecznie obejrzyjcie i posłuchajcie przed czym wiedzący ostrzegają. Bądźcie czujni i strzeżcie się! Trzeba natychmiast reagować, zanim nieszczęście będzie!!
Koniecznie obejrzyjcie:
www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_63363&v=7MV6Rh3yEJA&feature=iv
Może jest jeszcze jakiś ratunek dla Waszych dzieciątek!?
Obserwuj wątek
    • lesher Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 19:39
      I dalej!!:
      www.youtube.com/watch?v=4mBGwZ8gN9I&annotation_id=annotation_282378&feature=iv
      • lesher Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 19:41
        To wszystko wpuszczono na naszą ziemię!!
    • uny Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 19:41
      jesli na glowie jawi sie zel...
      makabra no.

a swoja drga kuria krakowska odsunela tego kleche od oltarza. mozna znalezc w necie oficjalne stanowsko ww na temat ksiedza Natanka czy tam szatanka.
      • lesher Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 20:02
        Do "wirtualnej rzeczywistości" widać się przeniósł:
        www.piotrnatanek.pl/
        No chyba że ktoś mu pod adres się "podstawił", ale strona jakoś do niego pasuje smile
      • mint_sheep Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 20:03
        O qqqqwanoga!!!! Jak raz na moment mnie zatkało... ale już do siebie doszłam i ledwo słowotok przeplatany łaciną powstrzymuję. A to już jest źle devil
        Mojemu synowi <tak, nie pochwaliłam się wcześniej że posiadam takowego w ilości sztuk jedna> co prawda jeszcze się żel na głowie nie jawi... może jak trochę od ziemi odrośnie to się objawi... żesz go w twarz tego gościa! Gotowam do sklepu pobiec i tubkę kupić tego żelu mało kościołowego i zaraz dziecko wysmarować na znak manifestu wink
      • tygrysgreen Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 20:13
        może akurat Natanka, ale ja te rewelacje usłyszałam od młodej, która z kolei miała to na lekcji religii zaserwowane przez oficjalnego egzorcystę z Lichenia. więc temat trzyma się mocno
        • lesher Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 20:14
          Może jakieś szkolenia mieli ostatnio smile?
          • tygrysgreen Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 20:24
            no coś tam jest, egzorcystów przybywa i szkolenia są
    • tygrysgreen Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 20:10
      a o moje dziecko się nie martwisz?
      opętanie mamy w pełni razem z młodą, niedawno się dowiedziałam
      kolczyki
      czarne ciuchy
      byłam na Kacie, młoda hip-hopowa
      czytam fantastykę
      obrazka świętego w domu ni chu chu
      zaczoł diaboł jak wścieknięty atakować, oj zaczoł
      • lesher Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 20:15
        Wiedziałem, że jeżeli chodzi o Ciebie, to nie ma już nadziei..
        Stracone na wieczność jesteście smile
        • tygrysgreen Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 20:28
          dzięki za dobre słowo bracie
          • lesher Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 22:07
            Zawsze możesz w tym względzie na mnie liczyć!
      • gyubal_wahazar Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 20:35
        Aaahahahaa smile Jak Tygryskę zaatakuje, to mu najprzód sierpa żelem a potem haka irokezem ! wink
        • tygrysgreen Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 20:38
          ty lepiej powiedz, jak namówić młodego żeby się ściął na irokeza. pióra ma w każdą stronę, chce mu zgolić nad uszami a on nie chce
    • gyubal_wahazar Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 20:30
      Lovely smile You made my day, Bro smile

Leś, brakuje Ci któregoś z 666 objawów ? Bo mi tylko Harry Pottera, ale po takim expose, aż mnie korci żeby dorzucić do kolekcji.

Urzekło mnie jeszcze, że wschodnie sztuki walki to hardkor, a zen - sofcik smile Ale patrz, że szybkiego neta ani prętkich wielebny nie wymienił. Chyba zaraz tę lukę (dobrze, Heliś ? wink ) zapełni i dorzuci jeszcze niedwuznaczne żaluzje o podłożu do białogłów na forumach wink
      • gyubal_wahazar Jeśli Twoi starzy sluchaja ojca Natanka, to wiedz 19.05.11, 20:32
        ... że coś się dzieje ! smilesmile
      • tygrysgreen Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 20:42
        co ty tak ciągle z tymi prętkami
        • gyubal_wahazar Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 21:05
          Ciepło, ciepło ale jednak o trochę inne prątki się rozchodzi wink
          • tygrysgreen Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 21:30
            a, to trzeba było od razu tak mówić
      • lesher Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 22:09
        > Leś, brakuje Ci któregoś z 666 objawów ?
        Ja tam się pogubiłem w tym wszystkim. Za szybko gadał i nie zdążyłem wynotować.

> patrz, że szybkiego neta ani prętkich wielebny nie wymienił
        Na następne kazanie coś musiał sobie zostawić, no!
    • gyubal_wahazar Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 20:37
      ... umieszcza parkę kopulujących w lodach bakaliowych zboczuchów, to co ... ? smile
      • tygrysgreen Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 20:39
        no coś się dzieje!
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 20:39
        nie, no to jest jasne, że jestem od dawna opętana tongue_out
        • czarnamajka75 Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 21:29
          Lesherowi dziękuję za uświadomienie mnie co do mojego szatanizmu,tyle lat człowiek żyje a dopiero na starośc się dowiaduje że ciagle wszetecznemu ZŁU służył,ech..
          • gyubal_wahazar Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 21:38
            Majka nie tai tych bezeceństw. Może uda się je jakoś wyegzorcyzmować. Paznokcie na czerwono były ? Były. Joga ? Była. Huny ? Ruje ? (nie, coś pokręciłem. Nie huny i ruje tylko runy i te nooo ... mniejsza z tym). Neta ma kablowego czy szatańskiego ? W grę rpg grała ? To niech zagra bo szkoda wielebnemu samymi banałami głowę zawracać.

Pije ? Pali ? A Haraka czytała ? smile
            • czarnamajka75 Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 21:53
              Gorzej, Pottera uwilebiam, nad paznokciami(czarnymi!) ostatnio myslałam, pozytywnemu mysleniu hołduję i gniecie mnie to wszystko okrutnie,2 wyjścia widzę albo glowę popiołem posypać i na klęczkach do Torunia albo emeryturkę przekazem puścić?Waguję się co robić??
              • gyubal_wahazar Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 22:14
                Fatalnie, Majka, fatalnie. Dobrze że chociaż żel Ci się nie objawił, ale i tak bez włosiennicy i kołatki się nie obejdzie. Potem dyby i batożyć trzeba będzie wink A i tak brak gwarancji, że się kosmatego wypędzi.

Jak to emeryturkę 'puścić trzeba będzie' ? A do tej pory ją na wyżerkę trwonisz czy na prochy i komorne przepuszczasz ?
                • czarnamajka75 Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 22:20
                  autobatożenie wystarczy czy tez do wielebnego się trzeba udać wink
                  • gyubal_wahazar Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 22:30
                    Auto ?? Nie dostrzegasz - moje dziecko - powagi dramatu ?! Fachowo musi być. Z powrózkami na łapinach i w kostkach. Krzyczeć wniebogłosy za to wolno, a nawet mile widziane wink
          • lesher Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 22:15
            Widzisz, może jeszcze jest dla Ciebie szansa wink?
            Dzięki mnie unikniesz wiecznego potępienia!
            • czarnamajka75 Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 22:23
              oj dziękuję Dobrodzieju, dziękuję ,
              w rączki całuję...wink
        • gyubal_wahazar Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 21:40
          Tysia, jak by Ci tu powiedzieć ... Od dawna martwimy się tu o Ciebie. Zostaw tą mietłe, nie odlatuj wink
          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 21:51
            łaj, oł łaj?

https://kresy24.pl/img/news/czarownica.jpg

--
            https://img205.imageshack.us/img205/5448/biedronka01ma3.gif
            • czarnamajka75 Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 22:00
              A Pratchetta ks. wymienił ?- jak nie to poważne zaniedbanie- tam same bezeceństwa, gadające krzaczki i latające potwory - jakieś alter ego Szatana!
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 22:03
                tam trzy wiedźmy, a nawet więcej, magowie i pomniejsze bóstwa nawet som!!!
                sodomia z gomorio normalnie...
                • czarnamajka75 Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 22:07
                  ...a to ja mam braki w moim opetaniu, zatrzymalam się na krzaczku i wsciekłej skrzynce,nadrobić muszę coby całoksztalt mego bezecenstwa wyznać w skrusze!
      • lesher Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 22:10
        Zaraz, zaraz, Gubi!
        A skąd wiesz, że to są bakaliowe !!??!!
        • gyubal_wahazar Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 22:21
          Bo polizałem (ale nie przyznam się którą figurkę, ani w co). Ciebie nie korciło ?
          • lesher Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 22:36
            To figurka nadżerkę będzie teraz miała przez Ciebie!
            • gyubal_wahazar Re: Jeśli Twoja adminka ... 19.05.11, 22:49
              Nie przy kolacji ! smile A poza tym poszło trochę wyżej wink
    • wmiesciejakrybytramwaje Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 21:27
      aromaterapia, homeopatia i gwiezdne wojny? Jestem zgubiona zatem smile
      • gyubal_wahazar Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 21:31
        A Rybka się łudziła, że molestowanie pszczółek ujdzie jej płazem ?
        • uny Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 22:11
          łi ar ol dumd

ale czad big_grin
    • biedroneczka370 Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 22:22
      Może macie jakieś sprawdzonych i skutecznych egzorcystów, chętnie skorzystam ja i moje dziecko. My z tych hardkorowych. Olaboga....
      Ale o sexie to chyba nic nie było, co?
      • gyubal_wahazar Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 22:46
        Jak trwoga to laboga, a gdzieście matko były jak dziecinie się żel objawiał ? Gdzie była szkoła, dzielnicowy, organizacja młodzieżowa ?!
        • biedroneczka370 Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 20.05.11, 20:54
          Zapisy robiłam na żel, bo normalnie zabrakło. Kontrabandę trzeba było uskutecznić. Dzielnicowy stał za mną, a pani od chemii w szkole jakieś czary z potera na wychowawczej czyniła, coby ten żel, no wiesz... organizacje młodzieżowe wymiękły, bo do robota dla weteranów.
          • gyubal_wahazar Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 20.05.11, 21:44
            No i wszystko jasne sad
    • mi-l-ja Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 19.05.11, 22:38
      Aaa Natanek smile znamy, znamy...
    • hellish.monster Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 20.05.11, 21:26
      diabeł się mną zainteresował jakieś 17 lat temu i wciąż się mną interesuje, hehehe big_grin
      • gyubal_wahazar Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 20.05.11, 21:37
        Ale pumpy, techno czy potwory kieszonkowe ?
        • hellish.monster Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 20.05.11, 21:47
          Gubi, nie słuchałeś uważnie - do kąta!!!

metal, metal - jeszcze gdzieś na tyłku mi brakuje, hehehe big_grin
          • lesher Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 20.05.11, 21:49
            Gorzej - nie przyglądnął się!
            A to kiepsko o Gubim świadczy wink
            • hellish.monster Re: Gubi, Mort, Kawa - to w trosce o Wasze pociec 20.05.11, 21:51
              na kim innym skupiał uwagę swą wink
              ale nie chowam urazy big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka