czarny.onyks 16.07.11, 18:27 Czy ktoś zaliczył taką przyjemność? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Peeling.. 16.07.11, 18:34 .........chcesz powiedzieć, że dałbyś tym rybeńkom inną część ciała do peelingu ...........??? Odpowiedz Link
wersja_robocza Re: Peeling.. 16.07.11, 18:35 Jeśli ktoś mi to zasponsoruję to sprawdzę opowiem wrażenia. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Peeling.. 16.07.11, 18:47 www.snuper.pl/okazja/20-zl-zamiast-40-zl-za-30-minutowy-relaks-i-peeling-z-rybkami-garra-rufa-w-gabinecie-rybka-ko www.groupon.pl/oferty/poznan/drfishspa-poznan/471767 tylko przebierać w ofertach Odpowiedz Link
jejek11 Re: Peeling.. 16.07.11, 18:37 To jest dopiero biznes! Ktos karmi Twoje rybki i jeszcze Ci za to płaci Odpowiedz Link
beja_81 Re: Peeling.. 16.07.11, 18:40 ciekawe ile rybeniek przy tym zajęciu traci życie Odpowiedz Link
jejek11 Re: Peeling.. 16.07.11, 18:44 ale pomyśl, dla jakiej wspaniałej uczty ryzykują Odpowiedz Link
beja_81 Re: Peeling.. 16.07.11, 18:57 byleby ta uczta nie skończyła się niestrawnością Odpowiedz Link
jejek11 Re: Peeling.. 16.07.11, 18:59 tak się właśnie zastanawiałam, czy nie sprzedają tego później jako anchois.. Odpowiedz Link
fantasmagoria07 Re: Peeling.. 16.07.11, 21:08 Nie polecam! Sama nie byłam na takim peelingu ale odradzam! Rybki zżerają martwy naskórek, który usuniesz również u kosmetyczki tradycyjną metodą. Ten niby detranol - enzym wytwarzany przez rybki - możesz kupić w aptece w postaci preparatu, maści o nazwie Dithranol-A. Co więc mogą zrobić rybki, czego nie możesz uzyskać inną metodą?! Ano nic!!! A teraz o niebezpieczeństwach: - rybki nie są utylizowane po każdym zabiegu ( wiem, wiem ekolodzy zabiliby mnie za to!!! ) ) - mogą przenieść choroby z jednej osoby na drugą ( jeśli bardziej Cię nadgryzą przeniosą Twoją krew i ewentualne Twoje choroby na następnego szczęśliwego klienta ) - a to niby naswietlanie wody to lipa!!! Niczym się ma do sterylności To tak w telegraficznym skrócie. Dosyć tego mojego wymądrzania! Miłego wieczoru! PS. właśnie moczę nogi i będę sobie robiła pedicure! ) Odpowiedz Link
finka9 Re: Peeling.. 17.07.11, 17:27 Ale to musi być bardzo przyjemny zabieg. Ciekawe ile kosztuje ? Odpowiedz Link
tapatik Znaczy się co??? 16.07.11, 22:54 Malowanie paznokciu stóp???? Jakoś mnie to nie kręci. Tak, wiem - czasem jestem dziwny. Nie, nie chcę się z tego leczyć. Mnie jest dobrze, a reakcję otoczenia mam w dupie. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Znaczy się co??? 20.07.11, 21:04 nie malowanie, obgryzanie to jak, to by kręciło? Odpowiedz Link
tapatik Re: Znaczy się co??? 20.07.11, 21:45 Obgryzanie palców u stóp? Próbowałem, ale jestem jednak za mało rozciągnięty i tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle mi zabrakło. No chyba żeby po treningu, ale nie wiem, czy ktokolwiek by zaryzykował wtedy wąchanie moich stóp, bo ja na pewno - nie. Odpowiedz Link
mappi Re: Znaczy się co??? 20.07.11, 21:06 nie kręci Cię malowanie paznokci u stóp???? hmm.....dziwak Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Znaczy się co??? 20.07.11, 21:46 o, a ja właśnie przedwczoraj zaliczyłam miły pedikiur, mam bardzo podobny kolorek na pazurach... ale bez rybek było... Odpowiedz Link