robert.83 20.08.11, 18:01 W ogóle. Kiedykolwiek. Zamiennie na kawę. Kto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Chętni na piwo 20.08.11, 18:03 Count me in Jak tylko pchnę to ostatnie ścierwo - kolejka dla wszystkich Odpowiedz Link
robert.83 Re: Chętni na piwo 20.08.11, 18:05 No to mamy raz... ale za to JAKI raz.... No i ja drugi. I poczekajmy jeszcze trochę.... Odpowiedz Link
robert.83 Re: Chętni na piwo 20.08.11, 18:17 Po chwili wahania ale dobra decyzja . To mamy czy sztuki. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chętni na piwo 20.08.11, 18:20 <gnie się w ukłonach > Mortek może się doklepie i rozwinie swój ostatni jakże rokujący wątek o penisach. Leś będzie podpisywał swój ostatni bestseller 'Przepchaj rurę razem ze mną'. Flirtek zademonstruje, jak ze zwykłego welurowego tylnego siedzenia czarnego bmw, wyczarować falującą wodną alkowę z baldachimem, a Seb - jak przy pomocy piły spalinowej przygotować wyborne sushi Czekamy na sugestie wykładów / warsztatów ze strony Koleżanek i pozostałych Kolegów Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chętni na piwo 20.08.11, 18:40 Hej Myszko Może gdzieś w połowie drogi, by wszyscy mieli blisko. Może taa, nooo ... cyntrala ? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Chętni na piwo 20.08.11, 18:39 Obmyślam nieustająco sugestie wykładówale teraz idę zrobić sobie charakteryzację w p ewnym wieku to już nie makijaż bawcie się dobrze mam wychodne Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chętni na piwo 20.08.11, 18:41 Baw się Stefciu dobrze i nie wylewaj do paprotki Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Chętni na piwo 20.08.11, 19:01 paprotka dawno uschła taka karma, niestety może być kaktus? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Chętni na piwo 21.08.11, 20:40 gyubal_wahazar napisał: > Flirtek zademonstruje, jak ze zwykłego welurowego tylnego siedzenia czarnego bm > w, wyczarować falującą wodną alkowę z baldachimem Niestety Gubi, ale te szmaty, którymi bmw tapicerowało kiedyś fotele, to obok porządnego weluru nawet nie leżały. Mogłyby się germańce od francuzików trochę poduczyć Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Chętni na piwo 20.08.11, 21:22 Gubiś, pchasz i pchasz... Pozazdrościć możliwości! I zapału Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chętni na piwo 20.08.11, 22:44 Dzięki, Flirtuś Został ostatni, więc nie dopchnięcie byłoby niewybaczalne Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Chętni na piwo 20.08.11, 19:21 ja nie widzę problemu stolica gościnna jest beja_81 napisała: > warszawską... Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 20.08.11, 19:47 Szybki Bill?? Ja tylko chcę pomóc Ci się zintegrować z warszawską społecznością, ot co Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 20.08.11, 19:52 Aaa, koleżanki z Wrocka ze sobą zabierzesz?? Damy radę, spoko wodza! Mam jeszcze drugie wyro!! Odpowiedz Link
beja_81 Re: Chętni na piwo 20.08.11, 19:57 no ba...tylko, że mi Jejek z urlopu jeszcze nie wróciła Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 20.08.11, 20:11 To się następnym razem załapie! Bierz inne koleżanki. Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 20.08.11, 20:21 Czekam z niecierpliwością. O której na dworcu mam być ? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Chętni na piwo 20.08.11, 20:26 no patrzcie jaki uczynny... jutro w grudniu popołudniu Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 20.08.11, 20:42 No i jak zwykle. Wyciągnięta dłoń została znowu odtrącona. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Chętni na piwo 20.08.11, 20:51 ale data spotkania nie została ustalona... nie martw się, jeszcze Cię ktoś nie za dłoń, ale za całe ramię chwyci Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: Chętni na piwo 21.08.11, 19:53 przecież Ty wiecznie zarobiony jesteś .... Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 21.08.11, 20:11 Młoda, Ty nie bądź taka do przodu, bo Cię sznurówki wyprzedzą, no !! Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: Chętni na piwo 21.08.11, 20:18 ej mówię co myślę ! dzięęęęęki za młodą Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 21.08.11, 20:20 > ej mówię co myślę Lepiej nie próbuj tego w pracy Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: Chętni na piwo 20.08.11, 19:27 Na piwo to może ja... A chętni na wino, zamiennie na zieloną... tak od października(?) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chętni na piwo 20.08.11, 19:34 No i git A co do tej zamiany, to ździebko nie w tą stronę. Zieloną w wino - cacy. Odwrotnie - be. Odpowiedz Link
green.amber Re: Chętni na piwo 20.08.11, 19:35 jutro?? dobrą kawę to gdzie tu dają?? jakbyś Robinio jeszcze jakich przystojnych (zamiennie może być mądrych, już nie jestem taka wymagająca, żeby chcieć itoito) i wolnych facetów do poderwania zorganizował... chociaż nikt tu za mną nie tęsknił... to ja nie wiem... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chętni na piwo 20.08.11, 20:06 Oo, kolejna kokietka ) Tylko nie jutro, puhleeze. No chyba, że jutro i kiedyś później Odpowiedz Link
green.amber Re: Chętni na piwo 20.08.11, 20:24 i jutro, i kiedyś oszywiście, ale coś mi się widzi, że na teorii i umawianiu się skończy... Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Chętni na piwo 20.08.11, 19:54 Krakówek by się napił... ale przecież Stolyca to już koniec świata poza tym kto by mnie chciał w Waszym ścisłym warszawskim znajomym sobie nawzajem gronie Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 20.08.11, 19:59 A jak stolica do Krakowa zjechała prawie równo rok temu, to Fibuśka demonstracyjnie kolektyw olała, o! Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Chętni na piwo 20.08.11, 20:01 nie korzystałam z foruma, bo miałam chorą duszę, o! Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 20.08.11, 20:10 Tjaa, chora dusza, chora dusza. Uleczylibyśmy! Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Chętni na piwo 20.08.11, 21:34 ufam, że tak... ...ale w tamtym wypadku to nawet tuzin tak cudownych ludzi by nie pomógł... kompletna rozsypka i tyle zapytaj Gubiego jak nie wierzysz... Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 20.08.11, 21:42 Nie jestem do końca pewien, ale chyba był więcej niż tuzin obecny. Więc, dalibyśmy radę! Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Chętni na piwo 20.08.11, 21:47 tak, ale afektu niewiasty do 'tego jednego' nie uleczy nawet kwintal stare dzieje... katastrofa, ale już po sformułowaniu dwóch przeciwnych racji, orzeczeniu winy tragicznej i najważniejsze... katharsis Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 20.08.11, 21:54 Kwintal może nie, ale kwarta trunku zacnego na pewno dałaby radę! Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Chętni na piwo 20.08.11, 21:59 oj były... o mały włos się zapijaczyłam... mówiłam, nie było ze mnie czego zbierać w tym czasie i tego się trzymajmy w rezultacie facet, który łaził za mną, zaprosił do siebie na wino i co wieczór zawracał głowę na gg, rozpowiedział, że za nim łaziłam, a na Andrzejkach tańczył ze mną i odprowadził do domu by nie robić mi przykrości, a ponad to jestem taka, siaka i nie pasuję do idealnego świata jego mamusi... na szczęście mam tę satysfakcje, że przed tym wszystkim ja mu powiedziałam ADIOS pokazałam mu tyle razy, że nic dla mnie nie znaczy, a ostatnio [tj, tydzień temu] przede mną uciekał w niedzielę i matkę z dzieckiem potrącił... nie kumam co to miało być ja obok niego przeszłam obojętnie, a on skoro nigdy nic dla niego nie znaczyłam nie potafił... W każdym razie jestem po katharsis! Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Chętni na piwo 20.08.11, 22:45 pewnie tak... załamałam się, gdy zobaczyłam w archiwum gadu znajomej, że on tak wypisywał o mnie wiele różnych rzeczy... było mi przykro Odpowiedz Link
pomysl_na_nick Re: Chętni na piwo 25.08.11, 12:52 Blue,pamietam watek dotyczacy tej znajomosci i Twoje rozmowy z Gubim w nim. Trzymałam za Ciebie wtedy kciuki, przykro mi ze nie umial Cie ten facet docenic, ale co nas nei zabije to nas wzmocni. Trzymaj tak dalej Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chętni na piwo 20.08.11, 20:04 Kokietka, hehe Nie nudzi, tylko prasuję tą z łezką i najbardziej obcisłe dżiny, bo zacierkowa stygnie Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Chętni na piwo 20.08.11, 20:09 dżinów się nie prasuje! a ta z łezką to puma t-szyrt nie do prasowania co to zacierkowa? z mlecznych barów ja tylko 'ruskie raz! wersja 1,5ry porcyji' Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Chętni na piwo 20.08.11, 20:22 > co to zacierkowa? zacier, kochana, zacier a potem destylacja Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Chętni na piwo 20.08.11, 21:32 w sensie coś podobnego do pyndzynia cytrynówki za czasów studenckich? to były czasy... Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Chętni na piwo 20.08.11, 21:50 jak to jak? z cytryny... nigdy nie piłaś? jestem w szoku! brać studencka z Krakowa znana jest z pyndzynia tego trunku ja tylko asystowałam... wyciskałam soczek z cytryn jest to jedyna wódka, którą jestem w stanie pić, bo nie czuć spirytu Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Chętni na piwo 20.08.11, 21:24 blue_phoebee napisała: > dżinów się nie prasuje! > a ta z łezką to puma t-szyrt nie do prasowania Wy to macie łatwe życie. Wystarczy założyć coś obcisłego i nie dość że faceci lecą to jeszcze prasować nie trzeba. A my biedne chłopięta? Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Chętni na piwo 20.08.11, 21:31 nie prasuję, bo relaksuję się przy praniu ręcznym i wieszam z wodą... samo się 'szpanuje' taka sama choroba jak u inż Karwowskiego z mojego ukochanego Czterdziestolatka Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Chętni na piwo 20.08.11, 21:21 Ja właśnie chłodzę w lodówce, czas oczekiwania uprzyjemniając sobie drinkami z lodem. Odpowiedz Link
cimcirimcim_x Re: Chętni na piwo 20.08.11, 22:40 Ja, z pewną nieśmiałością, też. A jakby ktoś wybierał się niebawem do zakopanego, to i tam mogę się napić (okolice ost. tygodnia sierpnia). Odpowiedz Link
cimcirimcim_x Re: Chętni na piwo 20.08.11, 22:52 tylko ja szybko kończę, bo się zaraz upijam i po ptakach. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Chętni na piwo 20.08.11, 22:52 No to we wrześniu, konkretnie w pierwszej połowie września to bym mogła się stawić, np weekend 10-11.09. Może być? Odpowiedz Link
green.amber Re: Chętni na piwo 20.08.11, 23:00 ooo wtedy to mięk może nie być, ale na razie to nic pewnego... Odpowiedz Link
oblocznosc Re: Chętni na piwo 20.08.11, 23:49 Tak mysle, ze moze i ja bym sie osmielila Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chętni na piwo 21.08.11, 00:15 To ja też bym się ośmielił (ćwiarteczką w autobusie) Odpowiedz Link
myszka1969 Re: Chętni na piwo 21.08.11, 11:20 Toście jeszcze nie byli na tym piwie? Chyba, że to tylko takie wirtualne piwo? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Chętni na piwo 21.08.11, 11:24 nie byli? bo ja miałam wychodne, więc nie wiem myszka1969 napisała: > Toście jeszcze nie byli na tym piwie? > Chyba, że to tylko takie wirtualne piwo? Odpowiedz Link
oblocznosc Re: Chętni na piwo 21.08.11, 11:22 Gubi, cwiarteczka? Nie nie Poloweczki sa znacznie lepsze. Szczegolnie te zywe Odpowiedz Link
beja_81 Re: Chętni na piwo 21.08.11, 12:13 To tylko taki chwyt marketingowy czy jak? A ja już naprawdę gotowa byłam poświęcić jakąś sobotę...no ale jak nie to nie Odpowiedz Link
zielonooka38 no dobra 21.08.11, 12:13 wsiadać w bolidy, pociągi i na ślunsk - marsz podłogi ci u mnie dostatek, łóżek poduszek i kocy też - dojzad z każdej strony prosty Odpowiedz Link
jejek11 Re: Chętni na piwo 21.08.11, 15:10 Było już? Bo nie chce mi się czytać tego wszystkiego, ale zgłaszam chęć Odpowiedz Link
beja_81 Re: Chętni na piwo 21.08.11, 20:56 Lesher...bo my dziewczyny z Wrocławia się nie narzucamy... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Chętni na piwo 21.08.11, 21:05 nic takiego nie miałam na myśli Onyksiu... Wy się nawet narzucać nie musicie, bo Was to wszyscy zauważają i wyciągają... Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Chętni na piwo 21.08.11, 21:07 beja_81 napisała: > Wy się nawet narzucać nie musicie, bo Was to wszyscy zauważają i wyciągają... Z tego co kojarzę, to kilku z tego forum Ciebie też próbowało wyciągnąć, ale Ty taka niewyciągliwa jakaś Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chętni na piwo 21.08.11, 21:11 no właśnie.. dobrze flirtek mówi niewyciągliwa jesteś napisał ten wyciagliwy Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Chętni na piwo 21.08.11, 21:17 czarny.onyks napisała: > napisał ten wyciagliwy No ja jestem wyciągliwy. Tudzież rozciągliwy. Przynajmniej miejscami. Mam najbardziej rozciągliwy organ u człowieka. A nawet dwa! Chodzi o źrenice oczywiście Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chętni na piwo 21.08.11, 21:33 no popatrz, a ja pomyślałam o innym organie.... i zawiera w sobie to i owo Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Chętni na piwo 21.08.11, 21:35 Fantazje fantazjami, a anatomia anatomią Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chętni na piwo 24.08.11, 12:03 jest jeszcze żołądek kolego....bywa rozciągliwy..... a w nim mieście się masa różności Odpowiedz Link
beja_81 Re: Chętni na piwo 21.08.11, 21:16 ja niewyciągliwa...kilka razy się wyciągłam, mam nawet świadków Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chętni na piwo 21.08.11, 21:09 Was? głupio gadam to niektórzy poznać chcą...a potem rozczarowanie a czy wszyscy zauważają...polemizowałabym... Tys też niewidzialna nie jest Odpowiedz Link
beja_81 Re: Chętni na piwo 21.08.11, 21:26 czarny.onyks napisała: > Was? no ok, tylko tych z W-wy...Ty z Krakowa, więc też masz utrudnione wyciągnięcie się > głupio gadam to niektórzy poznać chcą...a potem rozczarowanie ale w takim forumowym spotkaniu...nie trzeba od razu pałać do wszystkich sympatią... > a czy wszyscy zauważają...polemizowałabym... tu mi brak argumentów, bo ja Cię tylko na forumie widzę i zawsze zauważam > Tys też niewidzialna nie jest nadrabiam stracone lata niewidzialności Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chętni na piwo 21.08.11, 21:31 masz rację, nie trzeba..jednych się lubi, innych mniej.. ale rozpaczać nie warto..... tylko szukać dalej, aż się trafi no trudno nam się wyciągać, ale czasem się udaje ja też nadrabiam Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Chętni na piwo 21.08.11, 21:35 czarny.onyks napisała: > głupio gadam to niektórzy poznać chcą...a potem rozczarowanie powiedziałabym cosik zupełnie innego Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 21.08.11, 21:39 Co Wyście tam we dwie biednemu smokowi zrobiły!! Gadać, ale to już!! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chętni na piwo 21.08.11, 21:56 w życiu nie powiem, co się działo...i co kto robił i komu Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chętni na piwo 21.08.11, 16:11 poszłabym... wirtualne rozmowy to jedno...poznawanie na żywca bywa przyjemniejsze....zazwyczaj Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Chętni na piwo 21.08.11, 16:17 oj tak tak tylko ta logistyka jaki teleporter by się przydał Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chętni na piwo 21.08.11, 16:21 dokładnie... jakby los robił na złość i fajnych ludzi rozstawiał w odległych kątach Polski i reszty świata.... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Chętni na piwo 21.08.11, 16:26 tak to już jest... ojca nie ma, dziecko jest Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Chętni na piwo 21.08.11, 18:41 e tam los wszelkie forumy by nie miały racji bytu a ja niestety nie okazałam sie miłością księcia mazowieckiego... bolało, oj bolało.. www.krajoznawcy.info.pl/Warszawa-Obudz-starego-niedzwiedzia-a353.php może któraś z was? czarny.onyks napisała: > dokładnie... > > jakby los robił na złość i fajnych ludzi rozstawiał w odległych kątach Polski i > reszty świata.... > Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chętni na piwo 21.08.11, 18:43 a morał z tego taki nie czekaj, tylko korzystaj z życia, okazji.....bo życie nie poczeka... Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: Chętni na piwo 21.08.11, 20:35 stefcia41 napisała: a ja niestety nie okazałam się miłością księcia mazowieckiego... Bo Wy zaraz księcia chcecie, a co z rycerzami i resztą??? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Chętni na piwo 21.08.11, 20:38 tam chcecie od razu wszystkie głaskały misia pogłaskałam i ja Odpowiedz Link
sudione Re: Chętni na piwo 21.08.11, 16:53 czarny.onyks napisała: poszłabym... Mówisz i masz kobieto! Dzisiaj tj. niedziela 21-go sierpnia 2011 roku od godz. 18-stej restauracja w centrum miasta, czyli klub Loch Ness w Krakowie na ul. Warszawskiej 15 (wejście od ul. Pawiej!!!)-> www.lochness.pl/club/index.html Będzie mnóstwo ludzi, którzy nie lubią zamulać w domu. Znając Ciebie to pewnie wybierzesz zamulanie! P.S. Czekam na reakcję! POZDRAWIAM SERDECZNIE Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chętni na piwo 21.08.11, 17:18 o kopę lat sudione.... no popatrz...zgadłeś...dziś będę zamulać Odpowiedz Link
sudione Re: Chętni na piwo 21.08.11, 17:42 czarny.onyks napisała: "o kopę lat sudione...." Myslalem ze juz o mnie zapomnialas!;P "no popatrz...zgadłeś...dziś będę zamulać" Moglem u buka na to postawic ze stchorzysz! P.S. Tak czy owak jak bedziesz wyc w czterech scianach zapraszam na piwo!Dam znac czy cos sie dzieje! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chętni na piwo 21.08.11, 17:46 zawsze będę Cię pamiętać trzeba było..zawsze żałuje się po czasie PS. nie wyję....ale daj znać odrobinę wcześniej Odpowiedz Link
kawamija Re: Chętni na piwo 21.08.11, 18:52 tak chociaż ze dwa dni wcześniej proponuje o tej kawie/piwie pisać.........hmm Odpowiedz Link
beja_81 Re: Chętni na piwo 21.08.11, 20:21 no tak...np. jakaś przyszła sobota...kiedy to jeszcze lato będzie Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 21.08.11, 20:25 Koniec lata to chyba 23 września wypada, tak mnie przynajmniej uczyli (albo tam dzień wcześniej, czy później) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Chętni na piwo 21.08.11, 20:32 Lesiu, ale czy ja gdzieś tam napisałam, że przyszła sobota to ostatni dzień lata ? Odpowiedz Link
lesher Re: Chętni na piwo 21.08.11, 20:38 No fakt. Napisałaś "jakaś przyszła sobota", a to przecież nie oznacza tej najbliższej Odpowiedz Link
myszka1969 Re: Chętni na piwo 24.08.11, 11:51 To gdzie oblewamy to lato ?....trza się upić Odpowiedz Link