20.08.11, 22:09
Wczoraj rano zarejestrowałem się na pewnym rosyjskim portalu randkowym. Od tego czasu dostałem 5 maili od dziewczyn, z których każda nie ustępuje urodą Kurnikovejsmile Na największym polskim portalu tego typu przez pół roku mój profil odwiedziły 23 osoby a jedyne maile jakie otrzymywałem to reklamy. Rzecz jasna zero reakcji na moje maile. Użyłem tego samego zdjęcia i nie wypełniłem pola dotyczącego zarobkówsmile
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: 5 maili 20.08.11, 22:13
      No ale nie powiesz mi chyba, że to o jotę zmienia Twój stosunek do tematu ?! Takie są jeszcze gorsze. Zakonspirowane androginistki, harpie i materialistki (i to nie tylko dialektyczne).Strzeż sięęęęę wink)
      • 17lipiec1976 Re: 5 maili 20.08.11, 22:15
        masz rację Gubi wink
        • gyubal_wahazar Re: 5 maili 20.08.11, 22:54
          Dzięki. Miło widzieć Lipcusię smile Może pozagląda częściej ?
      • noajdde Re: 5 maili 20.08.11, 22:38
        Może tamte dziewczyny są po prostu skromniejsze od polskich? Może "książę" w ich wydaniu wygląda skromniej od ideału polskiej księżniczki.
        • gyubal_wahazar Re: 5 maili 20.08.11, 22:56
          Pozory, wszystko pozory. Któregoś dnia obudzisz się bez nerek, płuc, kich, szyszynki i przedniego płata. I jak się wtedy poczujesz ?
    • blue_phoebee Re: 5 maili 20.08.11, 22:21
      żenUa! taki duży chłopak, a taki durny! one lecą na obywatelstwo kolego!

o Polak! zajebiście! a potem jaki Francuz czy Niemiec... obojętne...

ponad to ja sobie też mogę wkleić foto Kurnikovej... [chociaż po kija mi to przy moim 90-62-95; 165cm; ciemne włosy i średnia karnacja- uważam, że jest dobrze, co prawda mogłoby być lepiej, ale nie mam na to czasu, a 'robić urodę' trza mieć czas] Internet to jednak Internet... a ruska to ruska... marzy się jej wyrwać z krajuuncertain
      • gyubal_wahazar Re: 5 maili 20.08.11, 22:35
        Nie było miseczki, czy mi pingle miłosną mgłą zalazły ?
        • blue_phoebee Re: 5 maili 20.08.11, 22:56
          że jak?
          nie rozumiemsad
          • gyubal_wahazar Re: 5 maili 20.08.11, 22:57
            Poszły wymiary, ale miseczki nie było chyba. 3 razy szukałem wink
            • blue_phoebee Re: 5 maili 20.08.11, 23:16
              <hahaha>

Ctongue_out
              • gyubal_wahazar Re: 5 maili 20.08.11, 23:33
                - I co ty na to, Gugiel, stary perwercie ?
                - Około 604,000 wyników (0,08 s), Sir
                - Nieźle, mój chłopcze, nieźle. Zamów mi budzenie na Euro 2012
                • blue_phoebee Re: 5 maili 20.08.11, 23:37
                  nie rozumiem...sad

już chyba jak zwykle...sad

noszę 75C, w biuście mam 90, pod niecałe 75... małesmile
                  • plisowana.spodniczka Re: 5 maili 21.08.11, 18:39

>
                    > noszę 75C, w biuście mam 90, pod niecałe 75... małesmile
                    he he he he. big_grin nie masz się mała czym chwalić!!!! big_grin
                    ja pierdolę, jakie głupie gęsi!!!!! big_grin
                    • gyubal_wahazar Re: 5 maili 21.08.11, 19:00
                      Dla mnie git, ale ty pewnie wyższe wymagania stawiasz swoim konkubinom wink
                    • blue_phoebee Re: 5 maili 21.08.11, 19:10
                      idź plisować swoją spódnicęwink

napisałam, że małe... a mam się czym chwalić oprócz biustuwink poza tym liczą się dobre proporcje, a ja je mamwink więc spadaj Mała i nie zawracaj głowy! już Ci napisałam, że na poziomie 'spierdalaj' i 'kurwa' nie rozmawiamwink a 'głupie gęsi' to do swoich domowników, a nie tu, wyładowywać...

P.S.
                      Gubi, ja wiem, że Ty za mną w ogień, ale poradzę sobiewink
                      • plisowana.spodniczka Re: 5 maili 22.08.11, 15:06
                        > idź plisować swoją spódnicęwink
                        może zamiast tych mśekich ciuchów w jakąs kieckę wskocz, wreszcie poczujesz się jak kobieta, bo jak na razie tylko o cycycah i cipie pieprzysz, jak facet. big_grin
                        > napisałam, że małe... a mam się czym chwalić oprócz biustuwink
                        aha, intelektem!!! big_grin he he he he he. big_grin nie mogę. big_grin
                        poza tym liczą się
                        > dobre proporcje, a ja je mamwink
                        tia, 60-90-150??? a iq??? 20?? nie, myszy mają pewnie koło 50, więc może 55??
                        już Ci n
                        > apisałam, że na poziomie 'spierdalaj' i 'kurwa' nie rozmawiamwink
                        dziecinko, twój poziom jest tak niski, że aż zenujący!! nie dziwię się, że tylko jakiś zdzisiek spod taczki ciebie podrywa!
      • noajdde Re: 5 maili 20.08.11, 22:42
        Dla jednych obywatelstwo, dla innych gruby portfel a dla jeszcze innych uroda. Wszystko to żenujące, prawdziwe, powszechne i niezależne od narodowości. Grubego portfela nie mam, urody też ale jestem z POlszysmile
      • plisowana.spodniczka Re: 5 maili 21.08.11, 18:37
        [chociaż po kija mi to prz
        > y moim 90-62-95; 165cm; ciemne włosy i średnia karnacja-
        chyba już trzeci raz to czytam!! po chuj to ciągle powtarzasz??? pierdolnij gdzieś tu swoją rozebraną fotę, to sami ocenią, przy okazji cyce i cipę (bo o nich też ciągle wspominasz)!!
        po chuj komu twoje wymiary jeżeli głupia jak gęś jesteś??? tak, wiem po politachnice!!!! łoł!! big_grin
        • czarny.onyks Re: 5 maili 21.08.11, 18:40
          ciekawa byłam kiedy...

i się doczekałamwink
          • plisowana.spodniczka Re: 5 maili 21.08.11, 18:45
            mogłaś jej napisać co myslisz o jej zacnych wymiarach!! big_grin ciemnych włosach i sredniej karnacji!! kurwa, przecież to nie znaczy, ze może być brzydka jak dupa dziadka, a pieprzyć ją to tylko pod przykrywką i od tyłu!!
            • czarny.onyks Re: 5 maili 21.08.11, 18:49
              a po co?

i dlaczego się tak denerwujesz....nie warto...
            • gyubal_wahazar Re: 5 maili 21.08.11, 18:57
              Uh-oh, komuś gul skoczył, hehehe wink
              • czarny.onyks Re: 5 maili 21.08.11, 18:59
                Ty się nie śmiej...bo sie krew poleje...
                • gyubal_wahazar Re: 5 maili 21.08.11, 19:16
                  Etam, najwyżej piórka polecą. Idę do lodówki po dębowe i ciksy wink
                  • flirting.shadow Re: 5 maili 21.08.11, 20:42
                    A nie siksy? wink
                    • blue_phoebee Re: 5 maili 21.08.11, 20:48
                      mogę być nawet siksą, jeżeli to ma podkreślać mój młody wiek w stosunku do Panawink
                      pozdrawiam serdecznie
                      SIKSAsmile muszę zmienić nick, aby od razu było wiadomo, że nie przekroczyłam 30wink
                      • plisowana.spodniczka Re: 5 maili 22.08.11, 15:08
                        a ty wwiedziałaś, że przed 30 to są już kobiety?? KOBIETY!!! ale takie panny jak ty na zawsze pozostaną siksami, już cię widzę odpierdoloną na różowo i z plastikowym kwiatuszkiem we włosach w wieku 50 lat. big_grin
              • plisowana.spodniczka Re: 5 maili 21.08.11, 19:02
                taka głupiutka, ale z "wymiarami' to tylko dla sebusia!!! big_grin
                • blue_phoebee Re: 5 maili 21.08.11, 19:13
                  Wiesz, co? Miałam Ci nic nie pisać, ale... najwyraźniej coś do mnie masz więc może powiesz to na forum i będziemy mieć to z głowywink
        • blue_phoebee Re: 5 maili 21.08.11, 19:16
          Jesteś tak wulgarna, że nie ma sensu czegokolwiek tutaj pisać... ale wiesz, co? Powiem Ci, że jak typowa baba po prostu zazdrościsz i tyle, więc wybaczam Ci tę słabość...
          • plisowana.spodniczka Re: 5 maili 22.08.11, 15:14
            owszem, zazdroszczę!!! ale wiesz komu i czego??? inteligencji (ale to raczej mężczyznom, bo kobiety coraz głupsze się rodzą -jak mawia mój tatko), tego ze ktos w wieku 35 lat robi habilitację, tym którzy zaczynali ze mną, a są już po obronie. albo tym, którzy mają całe (ciekawe i bogate w sensie możliwości rozwoju a nie pierdolenia o cycorach i zdziśkach z budowy co łapy na nich chcą połozyc) życie przed sobą.
            • sza.aliczek Re: 5 maili 22.08.11, 15:56
              Zastanawia mnie, czemu z uporem sprawiasz komuś przykrość?
              Czego to ma dowieść?
              • blue_phoebee Re: 5 maili 22.08.11, 16:22
                W ramach sprostowania: Pani powyżej nie sprawia mi przykrości lecz pokazuje tylko swoją głupotęsmile
                dziękuję za uwagęsmile
                Znam swoją wartość i to 'coś' nie jest w stanie jej zachwiać tym swoim głupim skakaniem do mojej osoby. Nawet mi się nie chce głosu podnosić, bo głos podnoszę, gdy jeszcze widzę nadzieję i warto o kogoś walczyć.

Plisy! A ktoś już kiedyś powiedział 'kopnij gówno, a będzie śmierdzieć i wszystkich smrodem udusi'. Jak widzisz Szanowni Forumowicze już reagują na Twoją marną próbę zwrócenia uwagi... nie wiem czyjej... lubisz mieć mała widownię podejrzewam. Jak sobie sama ze sobą nie radzisz to są psychiatrzy, psycholodzy, resocjalizatorzy- ktoś na pewno z Tobą wytrzyma by Ci pomóc, a porządnym ludziom życia nie zatruwaj.

Widzisz, forum jest to po by pisać na luzie i nie mam zamiaru wywlekać tematów statycznie niewyznaczalnych układów prętowych bądź statyki wyznaczalnej, ewentualnie reakcji, jakie w betonie zachodzą, bo to dla mnie oczywiste rzeczy, ale Forumowicze by mnie nie zrozumieli. Pewnie, mogę mieć niski poziom, ale Tobie tylko Jola Rutowicz puka od spodu, bo jesteś na dnie poziomu poziomówsmile

Policz belkę wolnopodpartą to porozmawiamy o tym, kto, co potrafiwink

Seksapeal u kobiety nie polega na noszeniu spódnicy- kobieta, rasowa kobieta nosi to w sobie, ale Ty masz jeszcze czas nauczyć się tak podstawowych rzeczy. A pan Henio? Tak Ci przeszkadza? Zapoznam Cięwink wpadaj do Krakówkawink chętnie Cię ustawi do pionu! Już mu o Tobie coś nie coś wspomniałam...wink
                • blue_phoebee Re: 5 maili 22.08.11, 16:29
                  aha... i piszesz, że zazdrościsz intelektu facetom... super! jestem babochłopem z PK Twoim zdaniem i męską uczelnię skończyłam- umysłem dorównuję facetowiwink
                  bogate życie- pewnie, moje jest cudowne, pomagam ludziom, śpiewam zawodowo w chórze i solo, wynajmuję się na śluby by śpiewać, ludzie sami do mnie dzwonią, bo chcą mnie na swoje uroczystości, uczę się śpiewu dalej, długo chodziłam na balet, uprawiałam gimnastykę, a ponad to liznęłam tańca towarzyskiego... trafiłam 5 w totka, a w trakcie mojego pięknego życia stawiam ludziom domy i czuję dumę, że coś po mnie tu na Ziemi pozostanie...smile
                  dziękuję za uwagę i niniejszym kończę tę maskaradęwink
                  • uny Re: 5 maili 22.08.11, 16:53
                    aaa. prywatne sprawy zechcą panie załatwić między sobą (nie na forum).
                    • blue_phoebee Re: 5 maili 22.08.11, 16:57
                      ja z tą Panią nie mam prywatnych spraw, przyczepiła sięwink
                  • plisowana.spodniczka Re: 5 maili 22.08.11, 17:07
                    umysłem pewnie dorwnujesz facetowi, ale takiemu głupiutkiemu, bo nie wiesz nawet o czym ja pisałam. big_grin
                    nie stawiasz domów, bo nie masz nawet uprawnień budowlanych, i nie wiadomo czy je zdobędziesz, malutka. big_grin skończyć budownictwo nie znaczy stawiać domy. big_grin
                • sza.aliczek Re: 5 maili 22.08.11, 16:44
                  Hm?
                  To dobrze, że umiesz się dystansować. Chociaż ja uważam, ze to są przykre zdarzenia, kiedy ktoś komuś próbuje coś tam ... niemiłego napisać?

Spotyka się czasem takich ludzi którzy tracą sporą energię na działania, mające ośmieszyć, zdyskredytować, pomówić czy zwyczajnie obrzucić błotem.
                  I zawsze zastanawia mnie - co jest nie tak z kimś takim, że musi pisać w ten sposób?
                  I to na forum?!? - to najgłupsze miejsce pod słońcem na to, by komukolwiek cokolwiek udowodnić.

• uny Re: 5 maili 22.08.11, 16:51
                  a ja mówie SPRAWDZAM!
                  opowiadaj o tych bekach swobodnie podpartych czy nie. zobaczę coś ty za ptica big_grin
                  • plisowana.spodniczka Re: 5 maili 22.08.11, 17:13
                    zrób jej egzamin, to pewnie cycory wywali albo przyjdzie na golasa, bo jej "wymiary' sa najważniejsze! big_grin big_grin
                    • uny Re: 5 maili 22.08.11, 17:40
                      to ja na golasa poprosze.
                • plisowana.spodniczka Re: 5 maili 22.08.11, 17:04
                  belki ci policzę, mimo ze nie mam politechnicznego wykształcenia, to pikuś jest! umiem, robiłam, w ramach żartu z głupoty pewnego studenciny z agh.
                  Pewnie, mogę mieć niski poziom, ale Tobie ty
                  > lko Jola Rutowicz puka od spodu, bo jesteś na dnie poziomu poziomówsmile
                  a kto to, bo nie miałam "przyjemności'??
                  dziecinko, iq mi raczej nie doskoczysz!!
                  • waganiemama Re: 5 maili 23.08.11, 09:54
                    > dziecinko, iq mi raczej nie doskoczysz!!

tylko tego emocjonalnego brakuje....
                    żyj i daj żyć innym smile
    • ugly_bad Re: 5 maili 20.08.11, 22:45
      nic i tak nie zmienia faktu, że jesteś brzydki. to chciałeś nam zapewne przekazać. przy okazji dodając, jakie to kobiety są materialistki
      • noajdde Re: 5 maili 20.08.11, 22:52
        Chciałem przeprowadzić eksperyment. Sprawdzić czy to co piszą o Polkach jest prawdąwink
    • zatracony72 Re: 5 maili 20.08.11, 23:32
      po cholerę? W dawnych czasach z jednego gostka towarzystwo się napierdzielało, że sobie stamtąd zamiast rubina żonę przywiózł.
      • tapatik Re: 5 maili 21.08.11, 15:05
        A co to kogo z towarzystwa obchodzi?
        Mam się oglądać na ludzi, czy mi kobietę zaakceptują?
        Ja będę z nią żył, czy oni?
    • el_capricho Re: 5 maili 21.08.11, 07:47
      no to ucz się języka... migusiem smile
      • noajdde Re: 5 maili 21.08.11, 07:59
        Angielski znam, większość z nich też (albo Googla używają). Rosyjski w podstawówce miałem, bukwy jeszcze pamiętamwink
    • tapatik Re: 5 maili 21.08.11, 14:24
      Tylko czasem kasy nie wysyłaj.
      Na tego typu forach grasują oszuści. Podstawiają zdjęcie ładnej laski i jak się już facet napali, to piszą, że chcą przyjechać "skonsumować" tę wirtualną znajomość, więc niech facio da kasę na bilet lotniczy (autobusem nie chcą się tłuc), a potem paszport, na łapówkę....
      W sumie jeśli mieszkasz na Śląsku to bliżej masz Ukrainę. I na Ukrainę jedziesz na sam paszport - nie potrzebujesz wizy, a do Rosji jest potrzebna wiza.
      • vampire666only Re: 5 maili 21.08.11, 20:31
        Nie demonizujcie Rosjanek! W kazdym kraju są dobrzy i zli ludzie. Rosjanki są ładnymi dziewczynami a przy tym potrafią być dobrymi żonami. Nie zazdroście koledze, ze znalazł fajne dziewczyny.
        • green.amber Re: 5 maili 21.08.11, 20:37
          ale on niczego nie znalazł poza kolejnymi dowodami, że nie ma żadnych fajnych dziewczyn... wszystkie mają ukryte złe intencje...
        • tapatik Re: 5 maili 21.08.11, 22:40
          Ależ ja nie demonizuję Rosjanek. Po prostu zwracam uwagę na niebezpieczeństwo związane z z tym, że - być może - za tymi mailami wcale nie stoją Rosjanki, lecz oszuści niekoniecznie rosyjskiej narodowości.
          Kiedyś czytałem, że do chłopaka napisała "Rosjanka" po angielsku. On Jej odpisał po rosyjsku, bo ten język znał. Odpowiedź otrzymał znowu po angielsku. Wniosek - osoba z drugiej strony kabla nie znała rosyjskiego.
          Przykłady opisane są między innymi tutaj:
          sympatiaity.wordpress.com/2010/03/30/rosjanki-inwazja-na-skype/
          www.stop-scammers.com/
          www.roses.ru/blacklist.shtml?search=
          http://russian-detective.com/scams.htm
      • ugly_bad Re: 5 maili 21.08.11, 20:41
        kolega Tapatik widać doświadczenie ma i obcykany w tym wink suspicious
        • tapatik Re: 5 maili 21.08.11, 22:27
          Mi nawet tutaj na cafe przychodziły mail-e od niby-Rosjanek.
          Co ciekawe mam konto na portalu rosyjskim i tam jest cisza.
          Może Noa jest bardziej przystojny ode mnie? tongue_out
          • vampire666only Re: 5 maili 22.08.11, 00:11
            Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie monitora. Oszustow w necie jest dużo, ktorzy żerują na ludzkiej naiwności i tu narodowośc nie ma żadnego znaczeniasmile Polacy też niezle się zabawiają, udają cudzoziemcow lecz nie znaja dostatecznie jezyka kraju z ktorego niby piszą.
    • robert.83 Re: 5 maili 22.08.11, 16:51

Tak się dziwiłem czemu taki wątek tak rośnie i rośnie, wchodzę.... no i wszystko jasno.
      Tyle pieprzenia dawno nie widziałem. Jak w "From dusk till dawn":

Weve got all the pussies in the world
      Horse pussy, chicken pussy
      If we dont have it you dont want it
      • plisowana.spodniczka Re: 5 maili 22.08.11, 17:09
        w pieprzeniu to chyba ty najlepszy jesteś!!!
        • robert.83 Re: 5 maili 22.08.11, 17:14
          plisowana.spodniczka napisała:

> w pieprzeniu to chyba ty najlepszy jesteś!!!

To lubię słyszeć z poniedziałku wink.
          • plisowana.spodniczka Re: 5 maili 22.08.11, 17:19
            głupot, misiu!!! głupot!!!
            • robert.83 Re: 5 maili 22.08.11, 17:27

Ok, niech Ci tam będzie. Moim zdaniem są lepsi.
              • gyubal_wahazar Re: 5 maili 22.08.11, 17:42
                Ktoś mnie wołał ? wink

PS I nie zapomnij zabrać korkociąga wink
                • robert.83 Re: 5 maili 22.08.11, 17:45

Pretendujesz? Też nie na Ciebie bym stawiał. Pieprzenie głupot to ciężki rynek, Gubi. Duża podaż, niskie bariery wejściawink.
                  • gyubal_wahazar Re: 5 maili 22.08.11, 18:04
                    Czyli nadciąga ogólna zagłada i już tylko z sensem trzeba będzie ? Abu. To ja wysiadam na przystanku Tworki wink
    • wersja_robocza Re: 5 maili 22.08.11, 18:07
      No biedne Rosjanki.
      • tapatik Re: 5 maili 22.08.11, 20:53
        Dlaczego akurat Rosjanki?
        • wersja_robocza Re: 5 maili 23.08.11, 11:17
          Bo Noajde dostał maile na rosyjskim portalu, więc podejrzewam, że to Rosjanki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka