Dodaj do ulubionych

mam ochotę....

25.08.11, 13:11
https://i.wp.pl/a/f/jpeg/20101/prysznic_388_jup.jpeg
Obserwuj wątek
    • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 13:12
      https://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/bb22a098-c2a4-4003-b8c8-d4e34f470444_20090804120102_Male-lody.jpg
      • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 25.08.11, 13:12
        jedno i drugie piękne smile
        • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 13:14
          to te grzeczne "ochotki' wink
          • stefcia41 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 13:17
            a może jakaś zajawka tych niegrzecznych?tongue_out
            taka malutka zajaweczkabig_grin
            • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 13:21
              nie
              bo jest przed 22 wink
              • stefcia41 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 13:53
                to rozumiem,że po 22 ?
                tylko wtedy to już nie małą zajawkę ale zajawę big_grinbig_grin
                • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:27
                  O tak - jesteśmy bardzo ciekawi na co masz ochotę smile
                  • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:36
                    tak?
                    mam ochotę na masażwink
                    a potem się wyspać....
                    • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 25.08.11, 16:22
                      a co byś chciała, żeby Ci wymasować?
                      • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 18:21
                        hm.... kark i ramiona ?
                        • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 25.08.11, 19:43
                          nie ma problemu wink
                          • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 20:57
                            zobaczymy wink
                            • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 06:09
                              prowokujesz???
                              • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 26.08.11, 09:01
                                gdzież bym śmiała wink
                                • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 09:16
                                  teraz udajemy wstydliwą... wink
                                  • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 26.08.11, 09:34
                                    ależ ja nie udaję wink
                                    ja bywam wstydliwa
                                    • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 09:44
                                      każdy bywa jak trzeba, ale jak się trafi na odpowiednią osobę, to wstyd mija wink
                        • flirting.shadow Re: mam ochotę.... 25.08.11, 19:47
                          kark i ramiona ?
                          Niby nic, ale trudno o coś bardziej seksownego od odsłoniętego karku i choćby jednego ramienia,

• gyubal_wahazar Re: mam ochotę.... 25.08.11, 19:54
                            Ośmielę się zaryzykować twierdzenie, że nie aż tak trudno. No chyba, że się mylę wink
                          • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 20:58
                            lato jest więc karki i ramiona są osłonięte wink
                            • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 06:10
                              u niektórych nie tylko to... wink
                              • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 26.08.11, 09:02
                                a co jeszcze?
                                • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 09:15
                                  Kobiety wiele innych swoich walorów pokazują, ale nie każdej to wychodzi.
                        • czarny.onyks Re: mam ochotę.... 25.08.11, 19:54
                          cokolwiek nie powiesz.....i tak się rozmarząwink
                          • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 20:11
                            no wiesz Onyksia - chłopaki proste są wink
                            • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 25.08.11, 20:47
                              Może i prości, ale dzięki temu wiemy co chcemy.
                            • czarny.onyks Re: mam ochotę.... 25.08.11, 20:58
                              i dobrze...
                              mówisz i masz...bez owijania.....już 3 kandydaturywink
                              nic tylko przebierać, wybierać..albo grafik rozpisaćwink

a ja się stąd wynoszę, bo mi wybitnie na wyobraźnię działa ten wątekbig_grin
                              • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 21:16
                                Onyksia - w gębie to oni wszyscy dobrzy
                                jak by tak jeden z drugim miał ten kark i ramiona w zasięgu i przed oczami to inaczej by śpiewali wink
                                • czarny.onyks Re: mam ochotę.... 25.08.11, 21:56
                                  wiem...niestety wiem...

martwi mnie raczej coś innego...co widzę ...odczuwam....
                                  że od razu coś za coś.....uncertain
                                  • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 06:11
                                    A ty byś chciała tak tylko brać, albo dostawać...?
                                    tak robią tylko pijawki... wink
                                    • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 26.08.11, 09:01
                                      no nie przesadzaj
                                      nigdy nie robisz nic tylko po to by sprawić komuś przyjemność ?
                                      dla samego sprawienia przyjemności bez wzajemności?
                                      ja lubię bo to też sprawia mi przyjemność
                                      • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 09:13
                                        Robię, ale tylko do czasu.
                                        Przyjemność z robienia komuś czegoś miłego jest.
                                        Ale to jak z pracą.
                                        Na początku mówimy, że będziemy dłużej pracować za większe profity (kasę), ale w pewnym momencie już nam to nie wystarcza. Chcemy czegoś innego.

I tak dokładnie jest też z tym dawaniem radości komuś innemu.
                                        • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 26.08.11, 09:37
                                          wszystko jest "do czasu"
                                          ale ja mówię o takich drobiazgach
                                          np mój młodszy brat uwielbia leczo
                                          i choć trzeba się przy tym ciut nakroić to ugotowałam mu cały wielki garnek żeby sprawić mu przyjemność i fakt że mu smakowało jest dla mnie największą przyjemnością wink
                                          • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 09:49
                                            Tak. Wiem coś o tym.
                                            Moja córka lubi jak jej rysuję kwiatuszki na plecach przed snem. Mnie cieszy to, że ona to lubi i chce. To taka więź miła i fajna. Wiadomo - bez podtekstów - w końcu to córka.
                                            Sąsiadka lubi jak jej ugotuję kopytek. W zamian za to zawsze dostaję coś innego - wątróbkę z cebulką. I nie jest na zasadzie coś za coś, tylko jest na zasadzie przy okazji - robię, to i dla Ciebie, albo po prostu zaproszę.
                                            Ostatnio robiłem placki ziemniaczane dla mnie i sąsiadów, to sąsiadka zrobiła sos jakiś do nich. W ramach miłego sąsiedztwa.

Gorzej, bo nie każdy tak potrafi sam z siebie dla kogoś coś zrobić. A jeszcze gorzej, jak ktoś inny tę słabość wykorzystuje.

• zielonooka38 Re: mam ochotę.... 26.08.11, 09:55
                                              nie pamiętam kiedy jadłam placki ziemniaczane wink
                                              że ja z sąsiadami to tylko na wino chodzęwink

moja tez lubiła jak przed snem głaskałam jej rączkę - dorosła i już nie lubi
                                              choć czasem jak ma jakiś zły sen to się zakrada do mojego łózka i wtedy znów czuję jakbym miała małą dziewczynkę wink
                                              • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 09:58
                                                Ja z sąsiadami różnie.
                                                Śniadań jeszcze nie było, ale obiady i kolacje owszem.
                                                Tak samo były nocne imprezy. Na 8 mieszkań w klatce wszyscy się dobrze znamy i każdą imprezę umawiamy, żeby nikogo nie brakowało.

A takie posiłki - których nikt nie lubi robić, bo jest sporo zabawy, to ja chętnie wink
                                                Nie zawsze oczywiście, ale czasami... waśnie dla tej przyjemności.

• oblocznosc Re: mam ochotę.... 26.08.11, 10:03
                                                  Jak sie milo czyta o stosunkch sasiedzkich. U mnie srednia wieku mocno powyzej 65, wiec impreza nie wchodzi w gre...
                                                  • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 10:11
                                                    Ja mieszkam na młodym osiedlu.
                                                    Sąsiadów w wieku który podajesz mam chyba w bloku tylko 3 takich.

Mam jednych młodych upierdliwych, lubią robić na złość innym, ale to wszędzie się tacy trafiają.
                                                    Oni są jak z filmów Barei. Jak sami nie maja, to inny mieć nie może.
                                                  • oblocznosc Re: mam ochotę.... 26.08.11, 10:42
                                                    Tak to mozna smile
                                                    U mnie z kolei nie trzeba zamykac drzwi, bo wszyscy wszystko widza i pilnujasmile
                                                    Upierdliwosc jest mozliwa w kazdym wieku. Podejrzewam nawet, ze czestsza w mlodszym. I wystrzegac sie jej nalezy.
                                                  • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 11:39
                                                    Mieszkanie i u mnie można zostawić otwarte.
                                                    Ba... nawet okno na rozcież i nikt nie wejdzie (a mieszkam na parterze).
                                                    Wiem, bo jak idę na 10 min do sklepu, to nic jeszcze mi nie zginęło.

• oblocznosc Re: mam ochotę.... 26.08.11, 11:52
                                                    Ryzykant z Ciebiesmile Przeciez wyjscie do sklepu na 10 minut moze sie skonczyc dluzszymi zakupamibig_grin

Nie lubie robic zakupow.
                                                  • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 12:57
                                                    Ja do sklepu chodzę po konkretne rzeczy.
                                                    A ryzyko ma ten, kogo zastanę, a nie powinien być.

• czarny.onyks Re: mam ochotę.... 26.08.11, 13:17
                                      chyba mam na odwrót...

ale miło usłyszeć, że się jest pijawkąwinksuspicious
                                      • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 15:22
                                        pijawka też może mieć w sobie to coś wink
                                        Czasami się jest z taką do śmierci i się o tym nie wie wink
                                        • stefcia41 Re: mam ochotę.... 26.08.11, 15:36
                                          a to nie da się strącić?
                                          tej pijawki?
                                          • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 17:29
                                            jak już wiadomo, że to tylko pijawka, o się da,
                                            ale jak ma to coś w sobie, albo nie jest tylko pijawka, to jest ciężko.
                                        • czarny.onyks Re: mam ochotę.... 26.08.11, 17:31
                                          chlip.....chlip...

nie jestem pijawką.....

chyba niesuspicious
                                          • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 18:35
                                            Onysiu,

Nikt Cię nią nie nazwał. Tam było pytanie. Trzeba było sobie na nie odpowiedzieć.
                                            Jaka odpowiedź tak wyszło....

• piotr-wwa Re: mam ochotę.... 25.08.11, 20:49
                            Mówisz po sobie...?
                            ja lubię masować i smyrać wink
                            Tylko tyle....
                            • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 20:55
                              po takim oświadczeniu
                              nie wiem co powiedziećwink
                              • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 25.08.11, 21:02
                                Bo tu nie ma co więcej mówić, tylko się relaksować - i jakoś się potem odwdzięczyć wink
                                • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 21:14
                                  no tak wiedziałam...
                                  nic za darmo crying
                                  zawsze coś za coś
                                  • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 25.08.11, 21:20
                                    Jest takie brzydkie powiedzenie ze teraz nawet w zęby nie chcą dać za darmo.

• zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 21:25
                                      i gdzie Ci filantropii ?
                                      co utulą, pocieszą i grzecznie do domku odprowadzą wink
                                      • flirting.shadow Re: mam ochotę.... 25.08.11, 21:30
                                        pewnie już bezinteresownie odprowadzili. Być może teraz bezinteresownie tulą i pocieszają, a jak mieli szczęście, to bezinteresownie dopieszczają wink
                                      • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 25.08.11, 21:31
                                        Albo do domku odprowadzić, albo wymasować.
                                        Chyba nie myślisz masować na ulicy?

A gdzie to równouprawnienie o którym tak krzyczycie?
                                        Chcecie tylko dostawać? Czasami trzeba dać coś od siebie...
                                        • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 21:51
                                          ale kto powiedział, że nie wink
                                          oczywiście że miło jest gdy działa wzajemnie wink
                                          i wcale nie twierdzę że nie .....
                                          • piotr-wwa Re: mam ochotę.... 26.08.11, 09:02
                                            Bo jak to się mówi - chcieć muszą dwie strony smile
                                            Dopiero wtedy jest przyjemnie.

• stefcia41 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:37
                    ale może nie poganiajmy
                    jeszcze się spłoszy dziewczyna winkbig_grin
                  • czarny.onyks Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:38
                    i teraz wszyscy z niecierpliwością będą oczekiwać 22wink

to teraz idę, bo trzeba odrobić wszystkie zaległości przed 22big_grin
                    • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:42
                      nie rozumiem czemu wink
                      i mam nadzieję, że dziś po 22 to ja będę spać jak grzeczna dziewczynkawink
    • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 13:13
      i to też....
      https://4.bp.blogspot.com/_XXl6RNfUwJ0/S98oRVsBVsI/AAAAAAAABRQ/BUdG5XQGWX0/s1600/wisniowkatop.jpg
    • ugly_bad Re: mam ochotę.... 25.08.11, 13:18
      https://www.tenpieknyswiat.pl/fotki/albums/20080701-Egipt/morze-czerwone-plywanie.JPG
      • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 13:20
        że tak spytam na pływanie czy faceta wink
        • ugly_bad Re: mam ochotę.... 25.08.11, 13:47
          najpierw na pływanie w morzu - tak se pomyślałam.
          ale im dłużej myślę, to tym więcej chce mi się wink
          • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 13:49
            ja zaliczyłam właśnie prysznicwink
            błogosławię dzień w którym zmieniliśmy biuro wink
    • timiy2 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 13:34
      właśnie wylazłem.... dobra rzecz... wink
    • czarny.onyks Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:00
      Zielonooka Twoje,,ochoty'' są moimi ochotamibig_grin

lodzik właśnie za mnąbig_grin
      • ugly_bad Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:05
        czarny.onyks napisała:

> lodzik właśnie za mnąbig_grin

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... suspicious
        • czarny.onyks Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:08
          matko jak to się pomarszczyła.....suspicioussuspicious
          nie można lodzika zjeść?suspicious

poprawka...sorbecik gruszkowybig_grin
          bo to właściwie nie lodzikwink
          • ugly_bad Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:15
            się często marszczę, jako kobieta 1000 min wink
            dlatego takie zmarchy mam
            • czarny.onyks Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:42
              zmarchy????

a gdzie one?suspicious
            • tygrysgreen Re: mam ochotę.... 25.08.11, 18:22
              >jako kobieta 1000 min wink
              ę?
      • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:09
        Onyksia jak się skończy ten młyn co mam to ja się przejadę do Kraka wink na kawę z lodami
        • czarny.onyks Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:41
          a ja serdecznie zapraszamsmile
          ale jak się skończy mój młynsuspicious
          • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:43
            ta
            cos mi się zdaje że szybciej 6 w totka trafimy wink
            • czarny.onyks Re: mam ochotę.... 25.08.11, 14:53
              E tam...smile

ale po 14 września ...wtedy stanę na rzęsachsmile
          • fatalny_kasztan Re: mam ochotę.... 25.08.11, 16:49
            To Wy obie pracujecie w młynie?
            • czarny.onyks Re: mam ochotę.... 25.08.11, 17:08
              tak, ja mam swój młyn w Krakowie...
              • fatalny_kasztan Re: mam ochotę.... 25.08.11, 17:20
                Biorąc pod uwaqe fakt, że żniwa się kończą to niedługo przed Tobą dużo pracy
                • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 18:26
                  i tu się zgodzę
                  mój sie kończy gdzieś koło 10 października wink
                  • czarny.onyks Re: mam ochotę.... 25.08.11, 19:49
                    jak tak pomyślę, to ja mam cały rok....

suspicious
                  • misia_bella2 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 21:02
                    A może po 10 zacznie się nowy młyn...nigdy nic nie wiadomo..
                    • zielonooka38 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 21:20
                      no tego nie wie nikt wink
    • beja_81 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 21:23
      na...https://1.bp.blogspot.com/_YK_208zYJL8/TT_9wmF9G-I/AAAAAAAAA6c/JaSfWRlp8uE/s1600/sen-bprod10360342.jpg i zaraz ją spełnię smile
    • czarny.onyks Re: mam ochotę.... 25.08.11, 21:56
      www.youtube.com/watch?v=lK9qoH1eJv4&feature=related
      zatańczyć...
      • stefcia41 Re: mam ochotę.... 25.08.11, 22:15
        dobra, już po 22
        ustalone są już te ochoty?
        bo nie chce mnie się czytać wszystkiegowink
    • tapatik Re: mam ochotę na.... 26.08.11, 12:19
      ...lody pod prysznicem? To musi Ci być wyjątkowo gorąco. smile
      • zielonooka38 Re: mam ochotę na.... 26.08.11, 12:24
        nadal jest wink
        nie lubisz lodów pod prysznicem?
        • czarny.onyks Re: mam ochotę na.... 26.08.11, 13:11
          big_grin

za gorąco...złe myśli mnie dopadają...bo nie może być...żeby w samo południe...o lodach....a tu Wasze dziatki czytają...big_grin
          • stefcia41 Re: mam ochotę na.... 26.08.11, 13:16
            mnie tam wszystko jedno
            moje jeszcze nie umie czytać tongue_out
          • zielonooka38 Re: mam ochotę na.... 26.08.11, 13:17
            Onksia ty zboczenico wink

https://oliwka.przepisy.net/img/artykul/12/domowe-lody_40_w635.jpg
            • czarny.onyks Re: mam ochotę na.... 26.08.11, 13:19
              taaa...

ja tylko wyrażam na głos myśli innych...co siedzą cichutko i chichoczą...big_grin
              ale może czas ...zamilknąćwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka