noajdde 21.09.11, 13:06 Od teraz mogą wydawać bez skrępowania www.biztok.pl/Ikea-otwiera-kacik-do-zabawy-dla-znudzonych-zakupami-mezczyzn-a2145 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Zakupy 21.09.11, 13:17 przypomniały mi się kolonie i rozgrywki na piłkarzykach... Fajne to były czasy... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zakupy 21.09.11, 13:38 ech Zielona... to się nazywa strzał w plecy ...albo ściągnięcie na ziemię... musiałaś to na głos wypowiadać? Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Zakupy 21.09.11, 14:10 wiesz Onyksia dziś po raz kolejny usłyszałam, że ktoś mi bardzo bliski jest śmiertelnie chory nie mam siły tak zwyczajnie czas spojrzeć realnie na życie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zakupy 21.09.11, 14:21 kurcze Zielona...nie wiem, co powiedzieć... że jest ciężko to wiem... trzeba mieć nadzieję, bo naprawdę zdarzają się cuda.... byłam świadkiem beznadziejnych sytuacji... a jeśli jednak...to być z tą osobą...do końca, łapać wszystkie chwile...żeby potem móc pamiętać.... czasami ludzie cierpią w samotności, by jeszcze bardziej nie ranić bliskich.... i rozmawiać... bo oni boją się jeszcze bardziej... realnie na życie? ja właśnie dlatego muszę odreagować, czasem idiotycznie pogadać, parsknąć śmiechem... żeby nie zwariować... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Zakupy 21.09.11, 15:47 tu liczę na cud mała nie ma nawet dwóch lat dobija mnie bezsilność i odległość ... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Zakupy 21.09.11, 14:28 trzymam cię mocno tu możesz ryczeć, krzyczeć, nie musisz trzymać fasonu więc sobie nie żałuj Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Zakupy 21.09.11, 15:43 twarda jestem działanie mnie najlepiej motywuje nie ma czasu na płacz teraz liczy się czas z góry przepraszam za głupawki które będę miała Odpowiedz Link