zielonooka38 03.10.11, 11:46 paznokcie zrobione, wyciągnęłam krótką kieckę,której nie nosiłam parę lat plan trasy opracowany i idę w miasto tak, tak tylko proszę jakiś dźwig który mnie dźwignie z kanapy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonooka38 Re: ide w miasto ;) 03.10.11, 12:18 Stefcia nie no coś Ty jestem grzeczna troszkę a dzisiejszy dzień jest dla mnie krawcowa, nowa bielizna i muszę kupić nowe okulary przeciwsłoneczne bo moje ukochane dokończyły swój żywot potem kawa z koleżankami i wypadałoby zapełnić lodówkę bo same przeciagi w niej co ma dobre strony bo się gubią kg Odpowiedz Link
stefcia41 Re: ide w miasto ;) 03.10.11, 12:20 <> jestem grzeczna troszkę> uspokoiłaś mnie tym troszkę Odpowiedz Link
tdf-888 Re: ide w miasto ;) 03.10.11, 12:53 to ja te ruszam kupa zrobiona, dupa umyta i odziana w szorty, bidony zalane mieszanką kubusia z wodą i jadę na kępę potocką. borsuk08.wrzuta.pl/audio/42M0bcq9oW1/molesta_trzyha_warszawski_deszcz_-_ja_mam_to_co_ty Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: ide w miasto ;) 03.10.11, 19:23 wróciłam kupiłam piękny jersey na sukienkę, wybrałyśmy fason a potem się zakochałam jeden przyniosłam do domu na drugi muszę poczekać dzień pierwszy bezrobocia minął całkiem miło Odpowiedz Link
lounger Re: ide w miasto ;) 03.10.11, 20:01 Czyli zdecydowałaś się odejść? A sukienkę sama będziesz szyła Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: ide w miasto ;) 03.10.11, 20:37 tak zdecydowałam, że mam dość i potrzebuję nowych wyzwań a sukienkę uszyje mi krawcowa ja to może ewentualnie guziki poprzyszywać wprawdzie mnie kiedyś babcia nauczyła szyć ale uważam, że każdy jest specjalistą w swojej dziedzinie i nie ma co być zosią-samosią kiedy ona to zrobi dużo lepiej Odpowiedz Link
stefcia41 Re: ide w miasto ;) 03.10.11, 20:34 <kupiłam piękny jersey na sukienkę, wybrałyśmy fason a potem się zakochałam > ale w kim/czym się zakochałas ? Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: ide w miasto ;) 03.10.11, 20:52 w staniku czarna koronka z winnym podbiciem ... mniam ale w planach był kolor cielisty więc kupiłam ale ten tez muszę mieć i do tego miał tak piękny dół że dawno mnie nic tak nie zachwyciło a bielizna buty i perfumy to moje słabości Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: ide w miasto ;) 03.10.11, 21:46 chciałam pokazać ale nie umiem go znaleźć w necie a nie pamiętam jak sie nazywał Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: ide w miasto ;) 03.10.11, 22:10 bardzo śmieszne jeszcze go nie kupiłam Odpowiedz Link