puch_atek Re: Monsterka 12.10.11, 12:41 fajne cacka tylko ja potrzebuje taki z przyczepka dla psa nierozlaczni jestesmy Odpowiedz Link
hellish_monster wybrałam ;) 12.10.11, 20:11 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=irkxIpNBJJU nawet podkład muzyczny mi pasi a z tych "Twoich" to mi najbardziej HellCat się podoba - no, wiadomo Odpowiedz Link
tapatik Re: wybrałam ;) 12.10.11, 21:26 Wymiękłem. Dla takiego motoru warto zrobić prawko. Ile toto kosztuje? Dam radę przed emeryturą nazbierać? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: wybrałam ;) 12.10.11, 21:31 prawko zbędne, nie opłaca się nabijać kasy urzędom itd, i tak cię nie złapią, ale warto nauczyć się jeździć to tak Odpowiedz Link
hellish_monster Re: wybrałam ;) 12.10.11, 21:37 NIESTETY - muszę Ci przyznać rację. Jak nie zdam do końca ważności examu teoretycznego, to pierdzielę - będę jeździć bez. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: wybrałam ;) 12.10.11, 21:55 tak ciężko przyznać mi rację? tu nie tylko chodzi o problem ze zdaniem a głównym atutem takiego stanu rzeczy jest to, że walą cię pkt karne z wyżej wymienionego powodu polecam też postarać się o zagraniczne międzynarodowe prawo jazdy Odpowiedz Link
hellish_monster Re: wybrałam ;) 12.10.11, 21:36 wolę się nie dowiadywać, bo za bardzo mi się podoba Odpowiedz Link