Dodaj do ulubionych

Przed meczem

02.12.11, 21:38
Mam moc.
Ale w uszach mi kurka będzie dzwonić big_grin
Obserwuj wątek
    • zielonooka38 Re: Przed meczem 02.12.11, 21:41
      nie kop kolegów wink
      miłego grania
      • zed-is-dead Re: Przed meczem 02.12.11, 21:51
        Postaram się, ale nie obiecuję big_grin
    • tastefully7 Re: Przed meczem 02.12.11, 21:42
      Woow, woow, woow smile
      • tastefully7 Re: Przed meczem 02.12.11, 21:44
        To ja idę do łóżka. Tam też odnajduję moc wink
        • zed-is-dead Re: Przed meczem 02.12.11, 21:52
          Jak się w łóżku znajduje moc, to aż żal samotnie w nim siedzieć big_grin
      • zed-is-dead Re: Przed meczem 02.12.11, 21:52
        Prawda?
        Próbowałem tego słuchać po cichu i się nie dało big_grin
    • hellish_monster Re: Przed meczem 02.12.11, 21:44
      dzięki za przypomnienie o tym zespole. dziecięciem będąc się zasłuchiwałam! ostrożnie na piłeczce, nie zrób sobie kuku wink
      • zed-is-dead Re: Przed meczem 02.12.11, 21:53
        No, ja już pacholęciem byłem, jak odkryłem. Znałaś coś sprzed "Move Joe"?
        • hellish_monster Re: Przed meczem 02.12.11, 22:19
          dżizas, a na jakim albumie to było?
          ja na pamięć kiedyś znałam "time to move" i chyba następny, zaraz chyba przejrzę KASETY wink

www.youtube.com/watch?v=rQPQS3g9j-Y
          • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 01:34
            Trochę namieszałem. Tytuł to tylko "Move" to jest klip do tego utworu, pochodzi z 1994 roku z plyty "time to move" (czyli tej, która podlinkowałaś smile).
            Czyli debiut tego albumu zbiegł się z uzyskaniem przeze mnie pełnoletności (qrwa to już tak dawno było???).
            I ciągle dobrze brzmi.
    • tulcymea Re: Przed meczem 02.12.11, 21:44
      heh, normalnie bass surround. Kopać po nocach - odkrywcze. Zatem ENJOY
      • zed-is-dead Re: Przed meczem 02.12.11, 21:54
        Odkrywcze? Dla mnie całkiem normalne big_grin
        • tulcymea Re: Przed meczem 02.12.11, 21:58
          o 22:22 to ja już śpięsmile no chyba, że to Sylwester albo moje urodziny. A kopanie po nocach w krótkich spodenkach (krótkie macie?) to dla mnie "Inny Świat"wink jak już to inne aktywności po nocach się rodząsmile (w głowach, czasami)
          • zed-is-dead Re: Przed meczem 02.12.11, 22:01
            No krótkie, bo na sali.
            Zakładam, że te aktywności, to nie czytanie książek? suspicious
            • tulcymea Re: Przed meczem 02.12.11, 22:06
              no proszę Cięwink hej, a Ty już nie musisz iść? smile wszak za 25 min kopiecie?, czy niesmile ciekawe kto wygra?
              • zed-is-dead Re: Przed meczem 02.12.11, 22:07
                Spadam big_grin
                Zobaczymy. Ostatnio mieliśmy niezłą passę smile
                • tulcymea Re: Przed meczem 02.12.11, 22:11
                  no to GOOD LUCKwink i dobranoc Wszystkim Miłym Interlokutorom
                • stefcia41 Re: Przed meczem 03.12.11, 09:47
                  I jak passa? Nadal dobra? smile
                  • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 13:42
                    No niestety, tym razem 12:9 dostaliśmy sad
                    • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 13:43
                      trzeba było mnie ze sobą zabraćwink
                      • stefcia41 Re: Przed meczem 03.12.11, 13:47
                        ooo!! dopingu pewnie zabrakłosmile
                        • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 13:50
                          raczej rozproszenie przeciwnikawink
                        • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 13:51
                          No! Ślipka nie przyszła big_grin

A tak serio, to ta druga drużyna ma po prostu średnią wieku jakieś 6-7 lat niższą, niż my. 5 lat temu my ich laliśmy, teraz role się powoli odwracają big_grin
                          • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 13:55
                            znaczy chłopaki w moim wieku wink
                            no żesz taka okazja
                            • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 13:58
                              No, my. Bo ta druga strona, to zdecydowanie młodzież big_grin
                              • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 14:00
                                no przecież wiem ile masz lat wink
                                więc jak sobie od Twoich odjęłam to mówię ze ta druga strona to w moim wieku wink
                                • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 14:01
                                  A no tak, ale pamiętaj, że im się nie liczy x3 po skończeniu osiemnastki big_grin
                                  • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 14:06
                                    nie ucz księgowej liczyć ja Cie ładnie proszęwink
                                    • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 14:15
                                      Liczyć - nie, ale kreatywności - można big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                      • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 14:20
                                        skromna jestem to nic więcej nie powiem wink
                      • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 13:49
                        Trzeba było przyjść big_grin
                        • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 13:56
                          ale nie wiem gdziecrying
                          • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 13:59
                            W Chorzowie big_grin
                            W sali Azotów big_grin
                            • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 14:04
                              to na starym gdzieś?
                              • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 14:05
                                Uhm. Tam, gdzie korty.
                                • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 14:07
                                  i będę mogła z Wami zagrać?
                                  • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 14:16
                                    Tego nie mogę zagwarantowaćbig_grin
                                    Gra jednak zespołowa i musiałabyś się poddać demokratycznemu głosowaniu big_grin
                                    • stefcia41 Re: Przed meczem 03.12.11, 14:18
                                      a będzie wymiana koszulek ?
                                      po meczu? big_grin
                                      • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 14:19
                                        I koedukacyjna szatnia, oraz prysznic big_grin
                                        • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 14:21
                                          luzik wink to jak w termach
                                          ja nie mam z tym problemu
                                          poza tym kumple od piłki są aseksualni wink
                                          • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 14:24
                                            No - dla mnie na pewno big_grin
                                            • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 14:29
                                              w tajemnicy Ci powiem, że zawsze byłam lepszym kumplem niż dziewczynąwink
                                              • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 14:38
                                                big_grin
                                        • stefcia41 Re: Przed meczem 03.12.11, 14:22
                                          proszę więc o dokładne wytyczne smile
                                          dołączam do Was big_grin
                                          • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 14:25
                                            Proszę przygotować trzy zdjęcia, podanie i pisemną zgodę dwojga pradziadków big_grin
                                          • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 14:26
                                            najpierw Dworzec Centralny i 3 godziny w warsie wink
                                            potem wysiadasz na centralnym w stolicy śląska
                                            ja czekam z bryką
                                            jedziemy na Stary
                                            rozpraszamy chłopców a Panowie wygrywają mecz
                                            a potem to już inwencja twórcza własna Stefka
                                            • stefcia41 Re: Przed meczem 03.12.11, 14:41
                                              pasuje big_grin
                                        • czarny.onyks Re: Przed meczem 03.12.11, 14:25
                                          Ty się Zed zastanów...

baba w grupie to same kłopoty...a dwie baby.....
                                          • stefcia41 Re: Przed meczem 03.12.11, 14:40
                                            dlatego Onyksie jedziesz z nami big_grin
                                            • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 14:45
                                              tak ona robi dokładnie to samo wink
                                              tylko wsiada w busika i mknie po A4 wink
                                              • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 14:52
                                                Dziewczyny - weźcie zbierzcie drużynę, to my z chłopakami siądziemy i popatrzymy big_grin
                                                • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 15:03
                                                  eeee marzenia zanim one się ruszą to lato nastanie crying
                                                  na razie tylko ja na miejscu zostaję
                                                  więc pójdę i obejrzę chłopców i panów
                                                  i powiem czy warto wink
                                                  • czarny.onyks Re: Przed meczem 03.12.11, 15:10
                                                    i zrób zdjęcia TEGO I OWEGObig_grin
                                                  • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 15:13
                                                    ...a potem nam pokaż, czy możemy się z koleżankami pobawić piłeczką smile
                                                  • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 15:23
                                                    nie nie zrobię i nic nie pokażę
                                                    liczy się wnętrze a tego na foce nie widać
                                                  • czarny.onyks Re: Przed meczem 03.12.11, 15:26
                                                    uuu....ależ zabrzmiało poważnie....
                                                  • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 15:34
                                                    ciiii Onyksia to nowa strategiawink
                                                  • czarny.onyks Re: Przed meczem 03.12.11, 15:39
                                                    sad

a myślałam, że to już koniec żartów i teraz trzeba tylko poważnie....
                                                    chciałam tylko zdjęcie piłki...suspicious

ps.poważnie tutaj nie potrafiębig_grin
                                                  • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 15:43
                                                    Onyksia - ja i powaga ?????????????
                                                    ale żarcik wink
                                                  • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 15:13
                                                    Lato już nastał. A kibice chcą, żeby sobie poszedł big_grin
                                                  • zielonooka38 Re: Przed meczem 03.12.11, 15:25
                                                    no i dlatego zima nie chce do nas przyjść....
                                                    bo Lato nie chce odejść

a jak w Chłopach na taczce wywieźć
                                                  • czarny.onyks Re: Przed meczem 03.12.11, 19:55
                                                    zielonooka38 napisała:

> eeee marzenia zanim one się ruszą to lato nastanie crying

żebyś się nie zdziwiła....jak Stefa nagle przyjedziebig_grin
                                              • czarny.onyks Re: Przed meczem 03.12.11, 15:02
                                                trzy to już za dużo kłopotówtongue_out

rozproszyłyby się obie drużynywink
                                                • zed-is-dead Re: Przed meczem 03.12.11, 15:15
                                                  Trzy, to już grupa. Mogłoby nawet więcej autokarem przyjechać - byłby klub kibica big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka