uny 05.04.12, 21:38 ... słuchajcie. powiedzcie mi, albo daj cie przykład pierścionka zaręczynowego, który by się wam podobał. tak mnie naszło. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefcia41 Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:46 ooooo!!!! ja sie nie znam Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:40 Ożesz ...... im prostszy tym lepszy.... Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:41 uuu, bedziesz padał przed jaką panną na kolana? Tylko pamiętaj- kwiaty mamusi, flaszkie tatusiowi. I nie pomyl się aby Odpowiedz Link
uny Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:44 prośba poważna! kurde zielona nie zatykaj się. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:51 eee mi sie podoba ten co mam na palcu a nie był zaręczynowy Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:45 ojoj www.sklepjubilerski.com/s/6,pierscionki-zareczynowe,,0 tu masz stronkę teraz się zastanów co lubi, platynę, złoto, agat czy brylanty Odpowiedz Link
uny Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:49 dziewczyno! czy ja prosiłem o sklep?! konkretny mnie pokaże! Odpowiedz Link
stefcia41 Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:51 jakies widełki cenowe? Odpowiedz Link
uny Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:52 dobre pytanie. nie wiem czy wyjdę na kutwę -ale zakładamy tak do 3tyś. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 22:56 Łola boga! Ależ ta instytucja małżeństwa droga. Tyle kasy trzeba na nią wydać jeszcze zanim będzie wiadomo czy do niej dojdzie. Wolę nie myśleć, ile to później kosztuje Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:52 www.sklepjubilerski.com/d/p16061b,pierscionek-z-bialego-zlota-z-brylantami-0-86ct-p1g-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-3-9g Odpowiedz Link
uny Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:55 nie. chyba nie. mnie się nie podoba. za dużo tu czegoś. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:55 cudeńka...trudno się zdecydować...zobaczyłam dopiero kilka i cena przystępna Cena: 3259.30 zł (781.27€ (1040.45$) + VAT Odpowiedz Link
uny Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 22:21 fajny. z mojego punktu widzenia. prosty i taki jakiś techniczny Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 22:23 OO...i cena tez jest...taka świeża Cena: 10996.32 zł (2635.87€ (3510.29$) + VAT Odpowiedz Link
uny Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 22:25 łolaboga! toż to walec drogowy -zdobiony Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 22:29 phi....nie znasz się... walec...tez coś Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:52 ło, albo ten www.sklepjubilerski.com/d/0_64_si_1042,pierscionek-z-bialego-zlota-z-brylantem-0-60ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proby-585-masa-3-5g I cenę ma niezwykle przyjemną Odpowiedz Link
uny Re: a ten? 05.04.12, 22:12 hmmm. niebieskości. ale dużo tam tej całej reszty. jakiś taki "przegadany jest" Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: a ten? 05.04.12, 22:18 .....a ten - tylko mnie się kolor zlota nie podoba Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a ten? 05.04.12, 22:00 hehe...miałam go wkleić..... ale czegoś tu nie rozumiem Odpowiedz Link
butellishka Re: a ten? 05.04.12, 22:04 czarny.onyks napisała: > hehe...miałam go wkleić..... się podoba Ci?! > ale czegoś tu nie rozumiem ojtam ojtam, lepiej się nie zastanawiaj i nie myśl za dużo! a widać - nie bez powodu ślub forumowy dzisiaj w nocy mi się śnił, hue hue hue Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a ten? 05.04.12, 22:18 też....choc jeszcze nie idealny ok, nie zastanawiam się Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: a ten? 05.04.12, 22:05 no tez niespecjalnie mi się widzi. Ja to bym wolała coś bez kamyków wystających- takie proste, jak już. Ale ja się nie znam i biżuty mało noszę. Myslę, ze podpytywanie w sumie obcych kobit na forum to nie najlepszy pomysł- lepiej zainteresowaną dyskretnie wypytaj, zobacz , co nosi i czy nosi w ogóle. Odpowiedz Link
uny Re: a ten? 05.04.12, 22:09 hej! drogie panie. poszalejmy trochę. od razu pytać się zainteresowanej. przyjdzie czas to się zapytam. na razie jestem ciekaw waszych typów. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a ten? 05.04.12, 22:16 wiesz..... tutaj co każda to inny oryginał....i różne upodobania... jednak najlepiej poprzyglądać się lubej Odpowiedz Link
stefcia41 Re: a ten? 05.04.12, 22:28 abo ja wiem... tak cukierkowo sie zrobiło nie mogłeś zapytać o samochód jakiś? Odpowiedz Link
puch_atek Re: a ten? 05.04.12, 22:42 > abo ja wiem... > tak cukierkowo sie zrobiło > nie mogłeś zapytać o samochód jakiś? hihi niezle sie sprawil Uny, ogladalnosc szczytuje, zogniskowal dziewczeta w jednym watku lepiej niz Fripek u szczytu formy hihi Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: a ten? 05.04.12, 22:25 Poruszenie, zaraz mu wybierzemy garnitur, wybierzemy pannie suknie i zastanowimy się nad salą weselna Odpowiedz Link
uny Re: a ten? 05.04.12, 22:26 poczekaj -za chwilę zapytam się was o wiązankę (no taką z kwiatów) Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: a ten? 05.04.12, 22:29 Dobrze, że dodałeś że chodzi o taką z kwiatów bo mi najlepiej ostatnio idą takie inne wiązanki. Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: a ten? 05.04.12, 22:48 a propos, tak mię naszło (może nie bardzo na miejscu w kontekście, że nam kolega Uny stan cywilny zamiaruje zmienić) ale czy mieliscie kiedys wizję siebie na takiej imprezie. W sensie, ze to wy jesteście głowną personą, w białej bezie i w kosciele jakim? Rozwodników nie pytam, pytanie jest do nigdy nieslubujacych raczej. Chociaz do rozwodników może też, hm... Bo ja to chyba jaka kulawa jestem, ale nigdy jakos takiego obrazka przed oczami nie miałam. Trochę to dla mnie sajens- fikszyn, taka wizja. Nie wykluczam, ze jesli mnie jescze w tym życiu porazi uczucie nagłe i gwałtowne to może zrealizuję je takim finałem. Ale na razie- pełna abstrakcja Odpowiedz Link
beja_81 Re: a ten? 05.04.12, 22:52 oj Rybko...zakładaj Ty nowy wątek, bo tutaj to nikt Cię z tym pytaniem nie odnajdzie PS. Mi raz śmignęła taka głupia myśl... i jakie szczęście, że ona tylko po mej stronie była Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: a ten? 05.04.12, 22:59 aa, sie juz nie będę powtarzać- kto chce, ten znajdzie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a ten? 05.04.12, 23:11 o ile jeszcze jestem w stanie wyobrazić się w białej sukience...i w kościele........ to przyjęcia i tych dziwacznych zabaw sobie nie wyobrażam... toteż zaraz po ceremonii śmignęłabym w podroż ... a goście niech się bawią sami Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: a ten? 05.04.12, 22:56 wmiesciejakrybytramwaje napisała: > a propos, tak mię naszło (może nie bardzo na miejscu w kontekście, że nam koleg > a Uny stan cywilny zamiaruje zmienić) ale czy mieliscie kiedys wizję siebie na > takiej imprezie. W sensie, ze to wy jesteście głowną personą, w białej bezie i > w kosciele jakim? Rozwodników nie pytam, pytanie jest do nigdy nieslubujacych r > aczej. Chociaz do rozwodników może też, hm... > Bo ja to chyba jaka kulawa jestem, ale nigdy jakos takiego obrazka przed oczami > nie miałam. > Trochę to dla mnie sajens- fikszyn, taka wizja. > Nie wykluczam, ze jesli mnie jescze w tym życiu porazi uczucie nagłe i gwałtown > e to może zrealizuję je takim finałem. Ale na razie- pełna abstrakcja ....we śnie kilka razy - w sennych koszmarach Odpowiedz Link
lesher Re: a ten? 05.04.12, 23:14 O to, to, to. Łatwiej mi chyba lądowanie Marsjan sobie wyobrazić. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a ten? 05.04.12, 23:14 to ja jednak mimo wszystko odpowiem nieproszona - wychodziłam za mąż jako autentyczna stara panna, w wieku 33 lat, miałam tę białą kieckę, welon, wiązankę, wszystkie takie tam... wszystko było pod rodzinę, krewnych i znajomych - jego moi byli zaskoczeni za cholerę nie chciałam tego, nie wiedziałam, od której strony się za to zabrać, byłam samiutka w poszukiwaniach, żadnej przyjaciółki, koleżanki, nikogo, kto by doradził... żeby było śmieszniej, nigdy sobie nawet nie wyobrażałam, że w ogóle za mąż wyjdę, że będę brała ślub w kościele (!), a tu wyszło jak wyszło no i pobyło i się zmyło... Odpowiedz Link
beja_81 Re: a ten? 05.04.12, 23:19 ooo to tak jak moja siostra... ten sam wiek i takie tam inne... no to trzeba mieć się na baczności ! Odpowiedz Link
samysliciel Re: a ten? 06.04.12, 22:56 Wizję się miało kilka razy, pierwszą całkiem dawno temu, od takie myślenie dzieciaka że fajne to musi być przeżycie, że każdego to czeka, że później to już tylko z górki. Lat przybyło jakieś wizje kiedyś się przewinęły ponownie, z tym że teraz z większa świadomością, jak skomplikowane jest życie, ludzie, miłość, świadomością że nie każdego to czeka z różnych powodów, w pewnych przypadkach pewnie i dobrze. Małżeństwo zbyt często zamiast budowaniem wspólnego szczęścia, pokoju ducha staje się… przedpokojem, do którego za łatwo się wchodzi lub/i za łatwo wychodzi… wychodzi z braku cierpliwości, wiary w drugiego człowieka, wiary w siebie, wiary że sens ma budowanie wspólnego domku z zapałek, który czasem się zachwieje, czasem może prawie całkiem zawalić ale odbudowany i dokończony po długim czasie zapłonie w pełni i ogrzeje, doda energii w chwilach gdy tego najbardziej potrzebujemy… Sam ślub za często staje się tylko słodką łyżeczką z szklanki potencjalnej przyjemności, której zawartość trzeba jednak wpierw cierpliwie wymieszać by cała słodka się stała… Także widzieć to ja się widziałem w ten jeden dzień tylko nie wiem czy na dłuższą metę bym się nadawał. Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: a ten? 05.04.12, 22:33 a przypuszczam, ze co baba to typ. Mnie sie srednio podobaja te wszystkie aparty z diamencikami czy inne kruki. Za to sporo jest niekonwencjonalne biżutów róznych, np z tym, ze ja nie wiem, czy to na klasyczne zareczynowe cudo sie nadaje. Zawsze, jak nie zdążysz , to możesz wykonac numer Janka z czterech pancernych Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a ten? 05.04.12, 22:39 hehehehe......... żeby Ci się te walce nie śniły w nocy Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a ten? 05.04.12, 22:57 o retyści... jakie to z irysami cudne... ja chcę taki!!! skąd to wziąć? Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: a ten? 05.04.12, 23:03 zez samiuśkiego Wiednia, pani kochanieńka. Ale może i u nasz mają jakie przedstawicielstwo. Frey Wille się nazywają. Ja to bym od nich zegareczek chciała. Cos mnie ostatnio na zegarki naszło i szperam w temacie Odpowiedz Link
green.amber Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 21:55 hehehe hymmm ja to może z pięknym zielonym bursztynem... ale to raczej mało typowa zachcianka i pewnie się nie nadaje na zaręczynowy... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 22:04 ja mogę bez pierścionka Odpowiedz Link
green.amber Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 22:13 ale że ze mną bez?? bo z pierścionkiem(ami) to tu już było z Jedną Odpowiedz Link
uny Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 22:04 bursztyn chyba się nie nadaje (jako materiał), ale wiedząc że moja wybranka chciała by taki pierścień. nie wiele bym się zastanawiał Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 22:26 no ten skromny a z niebieskim( ladny jest niebieski przecież ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 22:30 no to tak, żeby nikt Ci jej nie ruszył Odpowiedz Link
beja_81 Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 23:00 no i coś droższego (jedyne 16 200 zł)... aż strach tyle nosić na sobie Odpowiedz Link
uny Re: Biedny Uny... 05.04.12, 22:37 dzieki. ale spokojnie. jeszcze nie trzeba trąbić na alarm Odpowiedz Link
lesher Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 05.04.12, 23:02 Ło żesz... toś Waść z grubej rury przywalił! Odpowiedz Link
duza_madzia Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 06.04.12, 10:14 www.yes.pl/diamenty/pierscionki/42288-pierscionek-z-brylantem-BB-Z-000-Y01-3270W dostałam podobny , bo lubie proste formy "wielkość kamyka" można zmienic Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 06.04.12, 11:09 Uny, GRATULACJE ! Uchyl trochę rąbka, kim jest ta szczęściara. Piersionkiem się nie stresuj, intencje się liczą. Ale by nie uchybić tradycji głosuję za takim jak na 4 Weselach Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 06.04.12, 11:17 taki duży kororowy z plastiku? pięęękny był... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 06.04.12, 14:01 to aż pierścionka trzeba było żeby się Gubi odezwał? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 06.04.12, 14:04 jako pragmatyczka powiem tak platyna-bo twardsza niż srebro i złoto prosty diament-przyda się do cięcia szkła przy okazji choć ja to bym chciała na przykład taki albo takie Odpowiedz Link
izak28 Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 06.04.12, 17:46 Heh ile ludziów tyle gustów Mnie to się właśnie podobają te co mają dużo kamyków. No ten to_ja_pisze www.sklepjubilerski.com/d/p16061b,pierscionek-z-bialego-zlota-z-brylantami-0-86ct-p1g-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-3-9g jest cuuuuuuuuuuuudny Tylko tyle kasy na palcu to ja bym nosić nie chciała... Zresztą i tak potem kończy zapomniany i zakurzony w szufladzie Odpowiedz Link
jejek11 Re: dziewczyny! tak wy! prośbę mam... 06.04.12, 19:41 Fiu fiu, poważnie się zrobiło.... Warto by było najpierw podpatrzeć, co się drugiej stronie może podobać. Swoją drogą, zawsze mnie zastanawiało, jakim cudem ludzie noszą te pierścionki/obrączki przez całe życie i ich nie gubią. Odpowiedz Link