jazzify 25.04.12, 22:37 Idzie ktoś na spacer? Ze wsi Warszawa. Ale wiecie - taki na nogach, nie palcyma po klawi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Ej 25.04.12, 22:50 O, Dżaźka... Witaj, dzieciaku Bym poszła, ale cóż... daleko mi... Odpowiedz Link
sm0czy-ca Re: Ej 25.04.12, 22:56 Na spacerze byłam ..garaż zamknąć A do Wawy mam hoho i jeszcze trochę. No cóż. Odpowiedz Link
jazzify Re: Ej 25.04.12, 23:04 Ło bożu, jak nie urok to sraczka. Tej za daleko, tamta woli do łóżka (ja też bejb, ale nie sama), a un, że każdy w swoją drogę. No i jak tu wam dogodzić? Dobraaa, dobranoc niedźwiadki. Odpowiedz Link
uny Re: Ej 25.04.12, 23:15 a ty z którego końca? Post ten wyraża opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Ej 26.04.12, 08:30 Standardzik z tymi wymówkami. A gdzie chodzisz na spacery? Daleko masz na Kabaty? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ej 26.04.12, 09:16 Kabaty? Czyżby cała warszawska część forum tam sypiała? Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Ej 26.04.12, 09:21 zdecydowanie nie cała, ale duża część na pewno... odłam północno wschodni pozdrawia serdecznie Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Ej 26.04.12, 09:26 a mnie się zdarzyło nocować w tamtych okolicach, ale.... niewiele pamiętam Odpowiedz Link
green.amber Re: Ej 26.04.12, 09:29 boś nic nie chciała rozrabiać... to i nie ma co pamiętać... aleeeeee wszystko przed Tobom Odpowiedz Link
green.amber Re: Ej 26.04.12, 09:49 oooooo czymam za słowo, bo to znaczy, że będzie jakiś następny raz Odpowiedz Link
green.amber Re: Ej 26.04.12, 09:27 mam półnamiocik... trochę znam okolice... chcesz nadrobić zaległości?? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Ej 26.04.12, 09:34 <> odłam północno wschodni pozdrawia serdecznie > siedzę i myślę jaki ja odłam jestem Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Ej 26.04.12, 09:38 podobno duzy wpływ na to ma prawy lub lewy brzeg Wisły a nie bliżej środka? Odpowiedz Link
lesher Re: Ej 26.04.12, 16:58 Z tym "sypiała" to bym się nie zapędzał. Żyła po prostu . No i może jednak nie cała! Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ej 26.04.12, 17:16 Kabaty to sypialnia, więc tam się sypia Nie pracuje - bo niby gdzie? W Tesco chyba tylko. Kina chyba nie ma, teatru, galerii handlowej czy też prawdziwej i tak dalej, więc co tam robić? Spać tylko No dobrze, dawno tam nie byłem, może się sporo zmieniło Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ej 26.04.12, 17:51 To co tam teraz ciekawego jest poza dostępem do lasu i metrem umożliwiającym dostanie się do cywilizacji (bo o samochodzie w normalnych godzinach można zapomnieć )? Odpowiedz Link
lesher Re: Ej 26.04.12, 18:07 Pod względem knajpiano-restauracyjnym jednak się sporo in plus w ostatnich latach zmieniło - przedtem poza Tesco i bankami rzeczywiście mało co tu było. Kino masz na Imielinie - 5 min jazdy metrem. Spora Galeria (jak już nie ma dla Ciebie cywilizacji bez takiego przybytku ) ma powstać na miejscu obecnego Tesco, ale to na razie pieśń przyszłości (ponoć gdzieś z WZ utknęli). No fakt - teatru tu nie uświadczysz, ale w 20 minut metrem jesteś w centrum. No i las to jednak jest super sprawa. Odpowiedz Link
jazzify Re: Ej 26.04.12, 17:10 Stara Ochota. Póki co chodzę tylko do marketu bo kuźwa ja tej Warszawy wcale jeszcze nie znam. Weźcie się zlitujcie i tłumoka trochę oprowadźcie, co? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ej 26.04.12, 18:45 lesher napisał: > No, to komu na Dzeźkę ochota? Nie szukaj wymówek, tylko idź! Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Ej 26.04.12, 09:12 byłam rowerkiem moje miasto po przekątnej zaliczyłam, od pewnego momentu z pewna taką nieśmiałością mi się jechało bo obręcz w kole się skrzywiła i groziło pęknięcie gumy i długa droga do domu na piechotkę ale guma wytrzymała na szczęście Odpowiedz Link
jazzify Re: Ej 26.04.12, 17:21 Eeeej no! Chłopaki i dziewczyniaki, pospacerujcie ze mną, pooprowadzajcie, pooddychajcie. Nie gryzę za mocno, nawet. No weeeeźcie! Można też na @ gazetowego zadziobać w razie W. Odpowiedz Link
jejek11 Re: Ej 26.04.12, 22:00 Oj, poszłoby się. Wieczór jest wspaniały, taki, że wiele kropek by się napisało............ Ehh Odpowiedz Link
jejek11 Re: Ej 26.04.12, 22:56 zimno? wracałam z godzinę temu i było bardzo przyjemnie Odpowiedz Link
beja_81 Re: Ej 26.04.12, 22:58 tam przy gruncie...to i może cieplej, ale tych kilka metrów nad ziemią już nie Odpowiedz Link