jazzify 11.05.12, 19:37 Ktoś kto nie szuka? Jest tu ktoś kto nie szuka partnera/ki? A jeśli nie szuka i nie chciałby to dlaczego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cen.taurea Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 19:41 oj, piszesz tak, jakby tu większość szukała ja tu nowa jestem i teraz się zastanawiam, co ja tu robię, bo naprawdę sama nie wiem, czy szukam czy nie, ja po prostu jestem, bo się czuję samotna i szukam podobnych ludzi Odpowiedz Link
jazzify Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 19:47 Nie takie było pytanie. Tu - nie oznacza forum. Zbyt dosłownie odebrałaś. Powinnam zapytać, czy jest na forum ktoś kto w ogóle i szczególe, GLOBALNIE nie szuka? Odpowiedz Link
cen.taurea Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 19:59 aaa, sorry upał mi zaszkodził ale to faktycznie ciekawe, mnie ciekawi też czy jeśli ktoś nie szuka, to na ile jest to stan trwały, a na ile przejściowy, spowodowany jakimiś urazami, itp. sama miałam taki etap, kiedy nie tylko nie szukałam, ale też nie pozwalałam się znaleźć Odpowiedz Link
beja_81 Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 20:10 no, a jak już znajdzie przyjdzie pod właściwy adres to się okaże, że drzwi zamknięte Odpowiedz Link
torado Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 20:13 beja_81 napisała: > > > no, a jak już znajdzie > przyjdzie pod właściwy adres > to się okaże, że drzwi zamknięte jak wystarczająco głośno zapuka to ja zawsze otworzę Odpowiedz Link
torado Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 20:28 beja_81 napisała: > każdemu? temu, który puka najgłośniej Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 20:16 przyjdzie moze jaki poeta i zagada tak... czego zyczem Odpowiedz Link
torado Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 20:29 maniek2000 napisał: > przyjdzie moze jaki poeta i zagada tak... > czego zyczem oj tak kchcem...... Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 20:37 tez kiedys napisalem wiersz alebo dwa... w szufladzie gdzie lezom i kuzom siem eeeeeeeeeeeeehhehehe uwazaj bo kiedys ktos zapuka ps o qzwa nadciaga burza.... Odpowiedz Link
torado Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 20:40 maniek2000 napisał: > tez kiedys napisalem wiersz alebo dwa... > w szufladzie gdzie lezom i kuzom siem > > eeeeeeeeeeeeehhehehe > uwazaj bo kiedys ktos zapuka > > ps > o qzwa nadciaga burza.... poety to te facety, o których marzem ....... Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 20:45 eno to wporzo jest tu taki jeden fajny efemeryczny poeta ale ladne piorunki se ogladam Odpowiedz Link
torado Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 20:50 maniek2000 napisał: > eno to wporzo > jest tu taki jeden fajny efemeryczny poeta > efemeryczny....hmm.......a może jakiś trwalszy..... Odpowiedz Link
zielonooka38 Maniuś ;) 11.05.12, 21:48 wszelki duch ....lis gończy chciałam słać a efemerycznego ni ma już - wypłoszyła babska wredne a rower chciał za mnie dac i czekoladę Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Maniuś ;) 11.05.12, 23:57 no ale tak tanio chyba sie nie dalabysie chyba sie co...? heheh hej zielonka! kisaczki! co tam slychowac? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Maniuś ;) 12.05.12, 11:02 zielonooka38 napisała: > a efemerycznego ni ma już - wypłoszyła babska wredne a rower chciał za mnie dać > i czekoladę e tam wypłoszyły... i wróci...............bo ciągnie swój do swego...i wredota do wredoty Odpowiedz Link
jazzify Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 21:24 Ja nie szukam. Jest to stan permanentny i stały od trzech lat i jestem przekonana, że już się to nie zmieni. Wtedy to też rozstałam się z moim ostatnim partnerem. Od tego czasu też nigdy nie byłam na prawdziwej randce i z nikim nie spotykałam się choćby przelotnie (nie wiem czy układy czysto skonkretyzowane się wliczają?). Z definicji jestem niewidzialna dla facetów i niech tak już lepiej zostanie. Poza tym nawet gdyby dziwnym trafem znalazł się jakiś nieszczęśnik zainteresowany mną w celach dodatkowych niż samo bzykanie to uważam, że osoby tak słabe życiowo, nieogarnięte i mało sobą reprezentujące nie powinny wchodzić w żadne związki. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link
izak28 Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 21:32 Ja nie szukam, bo nie i już Zraziłam się, przyzwyczaiłam do stanu obecnego i tak mi dobrze. Nie chce mi się chodzić na randki, nie chce mi się przechodzić tego "poznawania się", nie chce mi się szukać. Zresztą ostatni obiekt mojego zauroczenia jeszcze nie wyparował mi z głowy i wiem, że póki co i tak nikt mu nie dorówna... Odpowiedz Link
lesher Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 22:13 Eszz, normalnie jak emerytka Wszystko przed Tobą, Młodziaku! Odpowiedz Link
cen.taurea Re: Jest tu ktoś? 11.05.12, 22:27 > uważam, że osoby tak słabe życiowo, nieogarnięte i mało sobą reprezentujące nie powinny wchodzić w żadne związki. witaj w klubie ciekawa tylko jestem kto Cię wpędził w takie mniemanie o sobie, bo np. ja doskonale wiem, kto coś takiego zrobił mi Odpowiedz Link
lesher Re: i Wy też dziewczyny takie malkontentki n/t 11.05.12, 23:43 Ale dlaczego od razu malkontent? Myślisz, że wywlekanie prywaty byłoby aż tak interesujące? Odpowiedz Link
torado Re: i Wy też dziewczyny takie malkontentki n/t 11.05.12, 23:44 lesher napisał: > Ale dlaczego od razu malkontent? > Myślisz, że wywlekanie prywaty byłoby aż tak interesujące? wywlekanie w ogóle jest interesujące Odpowiedz Link
lesher Re: i Wy też dziewczyny takie malkontentki n/t 12.05.12, 00:06 Noo, chyba nie zawsze. Zwłaszcza dla tego wywlekanego(ej). Odpowiedz Link
witrood Re: Jest tu ktoś? 12.05.12, 10:44 Nie umiem nie szukać. Ale i tak nie znajduję. ;P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jest tu ktoś? 12.05.12, 10:58 ooo...to to... mam podobnie teraz druga faza...olałam i nie szukam.... i los mnie pokarał i ciało odmawia ze mną współpracy Odpowiedz Link
green.amber Re: Jest tu ktoś? 12.05.12, 11:04 może się czeba na chwilę zatrzymać... a może do pana doktora pójść... kto wie, gdzie czeka przeznaczenie... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Jest tu ktoś? 12.05.12, 19:40 nie szukam jakoś się sami znajdują nie mam parcia na bycie z kimś nie mam czasu na typowy związek a nie spotkałam nikogo kto by się pisał na "nietypowy" instynkt macierzyński zaspokojony więc tak się bujam sobie fakt czasem przydałby się ktoś na kanapie obok z kim można przedyskutować mijający dzień albo po prostu pomilczeć ale to tylko chwile Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Jest tu ktoś? 13.05.12, 23:16 jazzify napisała: > Ktoś kto nie szuka? Jest tu ktoś kto nie szuka partnera/ki? A jeśli nie szuka i > nie chciałby to dlaczego? myślę że cała masa Odpowiedz Link