Dodaj do ulubionych

Moja obserwacja

23.06.12, 17:55
łatwiej i szybciej jest nawiązać kontakt z kimś pisząc : " szukam kochanka/i" i już wink Dlatego relacje męsko -męskie sa mniej skomplikowane wink
Obserwuj wątek
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Moja obserwacja 23.06.12, 18:00
      eee... damsko-damskie też nie są AŻ takie skomplikowane
      ale ty chcesz gadać, czy kochanka znaleźć?
      • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 18:05
        Owszem damsko -damskie też nie sa skomplikowane smile Bardziej skomplikowane są te męsko -damskie smile
        To taka konstatacja jak rzuciłam okiem na owe forum i poczytałam postysmile
        Pogadać i poznać smile
        • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 19:48
          na które forum?
          • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:02
            A rzuciłam okiem na jakieś singielskie forum na gazecie i pani, szczęsliwa (sic!) mężatka wyznała otwarcie czego szuka. krótko i na temat. odzew wieli.
            Panowie do dzieła wink
            • maniek2000 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:21
              ja juz krzywy nos mam - dzieki, zeby po ryju dostac... od malzonka wink
    • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 19:48
      ba wink
      wcale nie tak łatwo znaleźć dobrego kochanka - jakoś to funkcja ciut przereklamowana
      młodym się wydaje, że to jednorazowe numerki
      a starsi z reguły żonate i tylko by pobrykali po cichu

a dobry kochanek.... chyba wymarł jak mamuty ..... buuuuu
      • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:05
        zielonooka38 napisała:

> ba wink
        > wcale nie tak łatwo znaleźć dobrego kochanka - jakoś to funkcja ciut przereklam
        > owana
        > młodym się wydaje, że to jednorazowe numerki
        > a starsi z reguły żonate i tylko by pobrykali po cichu
        >
        > a dobry kochanek.... chyba wymarł jak mamuty ..... buuuuu

Jako,że dobry kochanek, zaiste gad wymarły w erze jakże odległejwink, pani wzięła się za casting testujący. Może to i metoda ? wink
        • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:17
          eeee castingi są męczące wink
          chyba się starzeję ....
      • maniek2000 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:07
        czesc zielonka smile
        daj pyska - dawnom ci nie widzioslyszoł
        mamuty powiadasz....

luknij tu....
        kupic ci? eeeeeehhehehehehehehehe
        • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:13
          tak poproszę mi kupić i osobiście do domu dostarczyć wink
          ma fajną trąbę więc ....
          masz https://swiat-obrazkow.pl/obrazy/2/117/wysylanie_calusa.jpg
          • maniek2000 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:15
            te? a co ty takie perwersyjne czerwienie przybralas?
            idziesz na jakoms dyske, czy co?
            • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:19
              Maniuś nie na dyskę tylko
              na mamuty idę polować.....
              pod warunkiem że skończę się ubierać bo na razie jakoś nie mam siły
              nałożyłam tylko makijaż i zastanawiam się co dalej wink
              • maniek2000 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:23
                moze jaki zapach coby cycuszki były pachnace.... smile
                • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:27
                  Maniuś jak babcię kocham pachną .... oj pachną - jak przywieziesz mamuta to dam powąchać może wink
                  ale chowam je bo wiesz marzy mi się coby ktoś mą inteligencję docenił a nie cycki choć ładne i pachnącewink
                  • maniek2000 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:34
                    ech... to znaczy chodzisz na filmy, a nie do kina...? smile
                    acha.... no ale nie wymagaj za duzo od kochanka - on ma okreslone cele i zadania do zrealizowania, no chyba ze faktycznie taki kochanek, co to dogadzal duszy i cialu... ale to faktycznie juz wyginely - zostala ci maskotka mańka smile
                    • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:37
                      przekonałeś mnie wink
                      niech dogodzi ciału a o duszę zadbają na forum wink
                      ale trza troszkę ukryć żeby było pole do wyobraźni.. jak tak na tacy podane to wiesz mało się starają ... a jak ma wyobraźnie....
                      • maniek2000 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:45
                        tyz prowda... napali sie taki jeden z drugim - w glowie mu sie zakreci... a przyjdzie co do czego to bedzie flakju
                        • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:47
                          Maniuś ja cie uwielbiam wink oplułam monitor za flaka
                          • maniek2000 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:51
                            no tak własnie patrze na ekranik - coo tys rybe jadła? wink
                            • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:52
                              krokiety ze szpinakiem były wink
                              pyszną rybkę jadłam tydzień temu jak na konferencji nad morzem byłam...
                              • maniek2000 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:00
                                moze ci cus zostalo do dzis z tej rybki - zachomikowalas - ja dzis jadlem rybke ale na jeziorem - morze no widze, ze na bogato sszalejesz.... smile
                                • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:06
                                  służbowo byłam i to najlepszy był wyjazd jaki pamiętamwink
                                  • maniek2000 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:19
                                    nas w gorach szkolic bedo...
                                    eeee ja to nie wiele pamietam po szkoleniach.....
                                    lepij nie pamietac - zawsze jakoms wioche zrobie... eechchchchhehehehehehehehe
                                    • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:35
                                      mnie nie szkolili wink
                                      i wszystko pamiętam, odpoczęłam, spacerowałam pustą plażą, jadłam rybkę i piłam wściekłe psy wink było suuuuuuuuuuuuuuuper
                                      • maniek2000 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:42
                                        > wściekłe psy wink było suuuuuuuuuuuuuuuper

czyli jednym słowem musialas odpoczac od kotów...
                                        • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:48
                                          bawink ale jakie stęsknione były jak wróciłam ....
              • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:24
                zielonooka38 napisała:

> Maniuś nie na dyskę tylko
                > na mamuty idę polować.....
                > pod warunkiem że skończę się ubierać bo na razie jakoś nie mam siły
                > nałożyłam tylko makijaż i zastanawiam się co dalej wink

Na mamuty najlepiej trza a poil iść wink
                • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:29
                  kurna ale mnie się jakoś nie chce ....
                  • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:33
                    polować czy ubierać ? wink
                    • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:34
                      ubierać ... polowanie to pikuś wink
                      • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:40
                        dobra dobra
                        • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:45
                          co dobra dobra... człeku małej wiary
                          nie wiesz ze w starym piecu diabeł pali wink
                          • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:46
                            dobra dobra -że się powtórzę
                      • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:41
                        po co ubierać, toz pisałam, ze a poil trza iść wink Zwierz ciekawszy się złapie wink
                        • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:48
                          chyba prostszy............ niż ciekawszy
                          • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:52
                            zielonooka38 napisała:

> chyba prostszy............ niż ciekawszy

toz mamut to osobnik prosty, myślą głębsza nie skażony wink
                            • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:08
                              ale ja nie chce mamuta tylko kochanka a jak ustaliłyśmy to gatunek wymarły wink
                        • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:49
                          tiaaa, taki w mundurze. za dupe złapie i mandat za nieobyczajne zachowanie zafasuje.
                          albo jeszcze wezwie inną rogaciznę z kaftanem
                          • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:51
                            hm... mam słabość do mundurowych wink
                            • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:54
                              ja tez miałam słabosc do mundurowych do momentu jak mnie osobnik nie pokarał mandatem za kulturalne spozywanie napoju chmielowego nad Wisłą . Foooch na wieki ! wink
                              • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:10
                                oj tam od razu foch
                                ja dostałam za to że troszeczkę przekroczyłam prędkość wink
                                • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:14
                                  zielonooka38 napisała:

> oj tam od razu foch
                                  > ja dostałam za to że troszeczkę przekroczyłam prędkość wink

mnie keidys złapała taka herod baba w mudurze i pyta sie mnie skruszoną ( udawałam ) : " co mam z panią zrobić" , rzekłam niechmnie pani ukaże . Nie wiedziałam, ze na baby to tez działa. Puściła mnie wolno smile
                            • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:59
                              so go naked!!!
                              • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:05
                                uny napisał:

> so go naked!!!

Kolega popiera idee a poil. i słusznie. Zdrowiej, gorzej jeno w chaszczach by było.
                                • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:46
                                  jesteśmy kolegami? szybciutko
                                  • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:48
                                    znaczy.... ja jestem dziewczynka
                                    • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:08
                                      tak też myślałem.
                                      ale stwierdzenie że jesteśmy "koleżankami" też jakoś nie pasuje. nie?
                                      • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:09
                                        no raczej. Jak chcesz możesz być troglodyta. to takie macho wink
                                        • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:24
                                          trogolo co?
                                          czy ty mnie aby nie obrażasz?
                                          • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:27
                                            ależ ską ! To inteligentny młodzian w żółtym szaliku. i okularach!
                                            • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:32
                                              chyba mnie jednak obrażasz
                                              • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:37
                                                Ależ skąd !? Miłam niczym mjut smile
                                                • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:40
                                                  dobra dobra
                                                  miłe dziewczyny oglądały meczora ze swoimi chłopami.
                                                  • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:41
                                                    qrna, ale ja płacze na meczach smile))
                                                  • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:43
                                                    nic to. bierze się tako panne ściska. i niskim głosem mówi:
                                                    "nie rycz mała, nie rycz"
                                                  • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:47
                                                    a panna omdlewając, rzecz jasna , piszczy : "mocniej" wink
                                                  • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:51
                                                    mocniej ryczy? czy mocniej ma być ściskana?
                                                    za dużo tych wątków
                                                  • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:58
                                                    za dużo, dla mnie jak na debiut autorski , stanowczo wink
                                                    ta, która ryczy mało mleka daje wink
                                                  • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 23:00
                                                    a ta która piszczy? coś daje, mniej albo więcej
                                                  • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 23:09
                                                    mniej, pisk to preludium ryczenia , potem zostaje tylko serwatka
                                                  • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 23:13
                                                    chyba już późno, chyba nastąpiło zmęczenie materiału. nic mi do głowy nie przychodzi a propos serwatki i preludium.
                                                  • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 23:14
                                                    twaróg, jogurt, kefir, maslanka? wink
                                                  • uny Re: Moja obserwacja 23.06.12, 23:19
                                                    a co mnie tu nabiałem atakuje?!
                                                  • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 23:20
                                                    moge dorzucić kartofle . i sledzie .
    • jejek11 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:50
      To chyba ogólnie do życia można odnieść...nie tylko do forum.
      • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 20:55
        jejek11 napisała:

> To chyba ogólnie do życia można odnieść...nie tylko do forum.

Toż taka była moja konstatacja smile

Po prostu babe trza za kudły i do jaskini wink
        • jejek11 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:02
          big_grin chociaż jak się popatrzy na współczesnych facetów... gdzie oni by babę do jaskini... jeszcze by im się butki pobrudziły...
          • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:04
            gel by im sie rozpłynął po czole i loki zmierzwiły . Drama !
            • jejek11 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:06
              ani się z nimi nie pogada, ani do jaskini nie zaciągnąwink i cóż nam pozostało?wink
              • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:08
                zaciagnac psubrata w chaszcze i wykorzystać . Jak nie gada to dobrze. nie nudzi przynajmniej wink
                • jejek11 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:13
                  hahahahbig_grinbig_grinbig_grin

dobre!!
                  • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:17
                    jejek11 napisała:

> hahahahbig_grinbig_grinbig_grin
                    >
                    > dobre!!

na odchodnym wyrwac serce jako trofeum i sie oddalić, aby nie daj Bóg o telefon nie poprosił wink
                    • lesher Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:25
                      Taa, teraz chojrakują, a potem w kącie chlipią, że "tylko jedno im w głowie" tongue_out
                      • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:27
                        ojatam, ojtam, zaraz tam chojrakuja. Polowanie to polowanie. Zero sentymentów wink
                        • maniek2000 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:30
                          no tak tera dziouchy poluja na facetow - a dobrze wam !!! smile
                          same zobaczycie jak sie musialem meczyc za mlodu...!!!! smile
                          • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:33
                            maniek2000 napisał:

> no tak tera dziouchy poluja na facetow - a dobrze wam !!! smile
                            > same zobaczycie jak sie musialem meczyc za mlodu...!!!! smile

znaczy z pensjonarkami sie zadawałeś wink Nieletnie, a feewink
                            • maniek2000 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:40
                              kolonie rzadza sie swoimi prawami - jo był nieletni - łone były nieletnie - taki niewinne czasy... smile
                              • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:44
                                ach to romantyczne lolity hasały stadami . Piekne czasy . Lydy Pank rżneło w tamburyn wink
                                • maniek2000 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:51
                                  a po dwóch tygodniach mozna było powiedziec.... smile
                                  • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:57
                                    oraz bon voyage unosząc w śpiewniku zasuszone bratki oraz mlecze
                          • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:53
                            rozumiem Maniuś ze teraz się nie męczysz już polowaniem...
                            brawo wink
                            hm.. wiesz pensjonarki bywają bardzo niegrzeczne - uważaj bo cię zaraz jakaś pod ołtarz zaciągnie wink
                            • lesher Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:54
                              > rozumiem Maniuś ze teraz się nie męczysz już polowaniem...

Samo wpadnie smile
                              • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:00
                                ano samo wpada wink
                      • zielonooka38 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:39
                        Lesiu wink no kto w kącie płacze? co?????
                        • lesher Re: Moja obserwacja 23.06.12, 21:49
                          Jakby z częstotliwością minimum raz na tydzień takich przypadków tu nie było tongue_out
                          • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:03
                            raz na tydzien ... to po bożemu wink
                            • butellishka Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:19
                              bruja.maruja napisała:

> raz na tydzien ... to po bożemu wink

raz na tydzień może być... nie liczy się ilość a jakość... wink ech... big_grin
                              • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:20
                                ale ja o szlochaniu pisałam smile
                                • butellishka Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:31
                                  powiedzmy, że ja też wink bo czasem się szlocha wink
                                  • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 22:32
                                    [b]ja ostatnio płakałam na meczu... jak hymn spiewali smile))
    • bavarka886 Re: Moja obserwacja 23.06.12, 23:06
      ...bo ludzie chca mieć tylko to co łatwe, szybkie i przyjemne z pominięciem wszystkiego innego.
      bruja.maruja napisała:

> łatwiej i szybciej jest nawiązać kontakt z kimś pisząc : " szukam kochanka/i" i
      > już wink Dlatego relacje męsko -męskie sa mniej skomplikowane wink
      • bruja.maruja Re: Moja obserwacja 23.06.12, 23:12
        nie do konca, tak mi sie przynajmniej wydaje, zachowania postrzegane obecnie jako prymitywne, sa naturalne wink Wszystko to kwestia układu i tyle smile Plus jakies obwarowania moralno - społeczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka