blue_phoebee 30.08.12, 14:35 Ostatnie wątki nie rozruszały... Zrobiłam super wątek z kawałkami hitów z polskim zapisem fonetycznym to nikt nie raczył zerknąć, a każdy znajomy się z tego śmiał Ale numerologia zainspirowała mnie do przypomnienia Enneagramu 8w7 www.enneagram.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert.83 Re: Enneagram 30.08.12, 15:02 > Zrobiłam super wątek z kawałkami hitów z polsk > im zapisem fonetycznym to nikt nie raczył zerknąć, a każdy znajomy się z tego ś > miał Śmiałem się jak norek... aż zapomniałem odpisać. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Enneagram 30.08.12, 15:06 Jaki wątek? Za długi ten test i nie chce misię dziś Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Enneagram 30.08.12, 15:18 forum.gazeta.pl/forum/w,12359,138318630,138318630,Tutaj_mieszka_Dziabaducha_.html osieeem zapaaaaałek Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Enneagram 30.08.12, 15:18 serio? tak brzmisz jakbyś lekko ze mnie ironizował, albo ja mam PMSa Odpowiedz Link
butellishka Re: Enneagram 30.08.12, 17:28 blue_phoebee napisała: > Ostatnie wątki nie rozruszały... hmmmmmmmmmmmm... > Zrobiłam super wątek gratuluję skromności > [...] to nikt nie raczył zerknąć, ale nie popłakałaś się z tego powodu? > a każdy znajomy się z tego śmiał i cóż ja Ci mogę na to powiedzieć? a może lepiej się zamknę > Ale numerologia zainspirowała mnie do przypomnienia Enneagramu nie wierzę w to "G" Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Enneagram 30.08.12, 19:05 > > Ostatnie wątki nie rozruszały... > > hmmmmmmmmmmmm... nie ja pierwsza to powiedziałam > > Zrobiłam super wątek > > gratuluję skromności cóż za zaszczyt mnie dziś kopnął, biegnę otworzyć szampana i wypić Twe zdrowie > > [...] to nikt nie raczył zerknąć, > > ale nie popłakałaś się z tego powodu? właśnie do tej pory nie jestem w stanie otrzeć mych łez > > a każdy znajomy się z tego śmiał > > i cóż ja Ci mogę na to powiedzieć? > a może lepiej się zamknę ale dlaczego? przecież to forum i każdy ma prawo napisać to, na co ma ochotę nie możesz nas karać zatajaniem tak ważnej i kluczowej opinii pozdrawiam! P.S. > > Ale numerologia zainspirowała mnie do przypomnienia Enneagramu > > nie wierzę w to "G" musiałabyś mieć na prawdę nie równo by wierzyć Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Enneagram 30.08.12, 19:07 właśnie... i to jest najgorsze, że jak się zrobi taki teścik to tak jakby pasuje... a niby każdy z nas jest taki niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Enneagram 30.08.12, 22:55 Zrobiłam ten test i teraz nie wiem czy mam .........płakać czy smiac sie Kto mie to wytłumaczy? Odpowiedz Link