czarny.onyks 19.11.12, 16:08 skojarzeń... jak od balu sylwestrowego zejść na boczne tory z defibrylatorem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Mistrzowie 19.11.12, 16:16 lepiej być przygotowanym niż nieprzygotowanym, na balu też się może przydać, chociaż oby nie wątpiłaś w nasze możliwości... pfff Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Mistrzowie 19.11.12, 16:20 to jeden z uroków forum zawsze mnie ciekawi w którą stronę zboczy temat główny Odpowiedz Link
tapatik Re: Mistrzowie 19.11.12, 17:18 Mój kumpel wracał kiedyś z Sylwestra pociągiem. Nie wiedzieć czemu przysnęło mu się. Jak zleciał z siedzenia na podłogę to się kapnął, że owszem, jest w pociągu, ale gdzie jest pociąg, to już nie wiedział. Gdy wyłaził, to zabrakło peronu i w cosik grzmotnął. Jak oprzytomniał w szpitalu, to się dowiedział, że pociąg został odstawiony na boczny tor. I dlatego peronu zabrakło, bo na bocznych torach peronów nie ma (bo z reguły ludzie tam już nie wysiadają). A jeśli chodzi o delfinobra.. no, to urządzenie, to musieli go tym poczęstować w szpitalu, bo miał ładnie wypieczone sutki. Sama chciałaś. Odpowiedz Link
81belona30 Re: Mistrzowie 19.11.12, 17:23 Mówią -jaki nowy rok -taki cały rok....zatem-jaki rok miał kolega ? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mistrzowie 19.11.12, 17:28 fajnych masz kolegów... ale...nie bardzo rozumiem skąd wypieczone sutki....sutków się nie rusza pamięta swoją podróż?? Odpowiedz Link
81belona30 Re: Mistrzowie 19.11.12, 17:26 Nie trzeba dużo wymyślać-stan zauroczenia sylwestrowego działa tak upojnie,że często łamie serce-a co najlepiej działa na serce ? kopnięcie defibrylatorem. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mistrzowie 19.11.12, 17:38 ale zapalnikiem była ..Stefcia i jej dolegliwości sercowe Odpowiedz Link
tapatik Re: Mistrzowie 19.11.12, 22:33 czarny.onyks napisała: > ale zapalnikiem była ..Stefcia Jak to romantycznie brzmi. > i jej dolegliwości sercowe Zakochała się? Dobrze Jej tak Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mistrzowie 19.11.12, 22:44 miałam napisać ...lontem...ale jakoś tak dziwnie brzmiało Odpowiedz Link