maniek2000 29.12.12, 19:26 mam... co to kurka, na koniec roku tak ma być? macie checi, bo jajakos nie, hehehe co z tym robic... jak tu sie wziasc zasiebie poradzcie cus! dzienki waszmaniek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: jakiegos lenia 29.12.12, 19:33 A masz coś do zrobienia konkretnego Maniek?I ten leń przeszkadza? Odpowiedz Link
maniek2000 Re: jakiegos lenia 29.12.12, 19:40 cos musze se ugotoowac ehehe biere sie za spagetttititititi sluchaja metalikikiki masterrrrrr of kuking Odpowiedz Link
ane-tal Re: jakiegos lenia 29.12.12, 19:51 Ja nie wiem co to leń..pomiomo przeziębienia posprzątalam mieszkanie, wyprałam białe rzeczy, zrobiłam sos pieczarkowy na jutro do makaronu i oglądam nowy serial Odpowiedz Link
maniek2000 Re: jakiegos lenia 29.12.12, 19:57 aaaaa a a a a u mnie koty po podlodze plywajom.... hehehe zmieniłem plyte, kto wie moze jak zjem to zdarze posprzatac.... kurka annneettallkuuu totys robotna dzioucha jeessssttt!!! podziwwiam i gratulllujjejejeje!!! Odpowiedz Link
ane-tal Re: jakiegos lenia 29.12.12, 20:18 Bo ja właściwie wolny czas , naprawdę wolny spędzam już na oglądaniu jakiegoś serialu albo wychodzę gdzieś spotkać się ze znajomymi U mnie w pierwszej kolejności to co trzeba zrobić a pózniej odpoczynek A Spaghetti uwielbiam i też mam zamiar zrobić, no ale nie dziś Odpowiedz Link
maniek2000 Re: jakiegos lenia 29.12.12, 20:31 no popopopatrz nie wiedzialem, ze tak dobrze ulożone dziefczyny som na forum... fiu fiu... czlek by sie jakos zachowywywal... a nie tylko fiubździu w glowie... Odpowiedz Link
ane-tal Re: jakiegos lenia 29.12.12, 20:37 Maniek tu są same ułożone kobiety A "fiubździu"- to chyba nikomu nie zaszkodziło Odpowiedz Link
maniek2000 Re: jakiegos lenia 29.12.12, 20:58 no popopopopatrz, czlek nie wiedzial, cza bedzie sie zaczonc jakos zachowywywac! anuszwidelec sie jaka babka trafi na stare lataaaa.... eeechhh.... to bybylo cus.. hehheehe ino zeby robotna byla i cicha... Odpowiedz Link