.... a dokładnie od 2 dni...
Macie ochotę dowiedzieć się co to za pozycja... pozycja mojego ciała.... dokładniej jego pewnej części.... a szczególnie pojedyńczego elementu, członka

....?
Chcecie ujrzeć tę pozycję, mogę podesłać fotkę ale mam pewny warunek, o nim w dalszej części....
Zwróciłam się z tym tutaj. U nieśmiałków czułabym się za bardzo nieśmiało gdyż jestem nieśmiała, przynajmniej tak mi wiadomo a oni by tylko potęgowali moją nieśmiałość. Zatem bez sesnu byłoby się do nich z tym zwracać.
Mimo, ze może nawet by chcieli to nieśmieli by mi o tym zakomunikować.
Uważam, ze jesteście bardziej śmiali, hahaha to też

ale bardziej śmieli. Do Was się zwracam.
Uważam, ze ejśli Wy będziecie śmieli, będziecie mieli ochotę obejrzeć moją pozycję, wówczas ze mnie wyjdzie ta moja śmiałość, która chyba jest ukrywana, dzięki czemu i ja będę miałą większą ochotę na.... na pokazanie tej pozycji
Wszystko teraz zależy od Was. Im będzie wiecej chętnych osób, tym więcej ochoty a co za tym idzie więcej śmiałości.
Znam tutaj ok 10 osób moze ciut więcej bo te osoby wypowiadały sie w moich 2 wątkach ale myślę ze jest Was wiecej. Zatem jeśli jakaś mi obca osoba przecyta tę wiadomość a miała by ochotę sie dowiedzieć to dobrze byłoby żeby się odezwała... Spotęguję moją chęć i smiałosć.
Nie chciałabym, zeby moje inwestycję przerosły oczekiwany efekt. Dlatego zależy mi na chętnych. Nie lubię robić czegoś na darmo.
Kiedy ujawnie swoją pozycję...?
Nie sądzę żeby to było dzisiaj, za duzo jest we mnie nieśmiałośći a za mało chęci.
Daję ok 2 góra 3 dni i się odkryję

Za długo też nie mogę czekać bo mnie ochota całkiem odpuści
Pozdrawiam
Hashi (czyt. Haszi - piszę bo sama miałam początkowo problem z odczytaniem

Młoda
M.
jak kto woli
P.S Gwarantuję, hmmm swoim słowem albo nie, Gwaratuję że moje konto podda się wycięciu, jeśli minę się z prawdą. W całym moim opisie nie było żadnego kłamstwa. Z resztą sami zobaczycie za kilka dni. No chyba ze nie bedzie w ogolę chetnych ale to nie będzie wtedy z mojej winy.
Popyt musi przerosnąć podaż, więc jeśli ktoś ma ochotę niech sie odezwie wystarczy zwykle tak a na pewno mnie ośmieli