fripoo 14.02.13, 12:11 Gdzie w godzinach pracy można siedzieć i pisac na forum zamiast pracować? Od razu uprzedzam , że sam w pracy nie jestem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: Mam pytanie 14.02.13, 12:17 Jak masz dobrą organizację pracy to wszystko ogarniesz.Nigdy nikt n na mnie nie narzekał, zawsze wszystko mam zrobione a nie pracuje na taśmie , żebym nie mogła spojrzeć na Forum.. Odpowiedz Link
fripoo Re: Mam pytanie 14.02.13, 12:19 Być może masz mało pracy dlatego się ogarniasz, zresztą popracuj u prywatnego przedsiębiorcy zobaczyłabyś ile czasu by Ci na forum zosttało Odpowiedz Link
ane-tal Re: Mam pytanie 14.02.13, 12:25 Nie masz pojęcia ile mam pracy i jakiej... A pracowałam u dwóch prywaciarzy - u jednego by się dało na Forum zaglądać a u drugiego nie - wszystko zleżało od specyfiki pracy. I tyle w temacie.. Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Mam pytanie 14.02.13, 12:43 "Polska" pisze się wielką literą. I od razu uprzedzę głupie hasła: tak, jestem Polką i tak, ma to dla mnie znaczenie. Odpowiedz Link
fripoo Re: Mam pytanie 14.02.13, 12:47 dla mnie to polska. leję na ten kraj, nie sorry poprawka - społeczeństwo zburaczałe - krajobrazy lubię. I od razu uprzedzam - nie całe społeczeństwo jest zburaczałe, tylko znaczna część, a to co innego. Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Mam pytanie 14.02.13, 12:52 Mam nadzieję, że "ten kraj" odpłaci ci pięknym za nadobne. Trzymam kciuki za pomyślność Odpowiedz Link
fripoo Re: Mam pytanie 14.02.13, 12:58 Kraj tworzą ludzie - niestety polacy to w większości buraki, pijaki, oszuści i wyzyskiwacze. Nasza narodowa cecha - dojebac komuś kto ma gorzej. Wszystkich z którymi miałem "przyjemność" współpracować do tejj pory nabijłbym na pal Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam pytanie 14.02.13, 12:25 jak już wszystko ogarniesz, to możesz współpracowników się zapytać, w czym pomóc Odpowiedz Link
ane-tal Re: Mam pytanie 14.02.13, 12:27 Nie za bardzo mogę gdyż to co robię - robię tylko ja - inne działki są mi obce. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam pytanie 14.02.13, 12:28 możesz spróbować się zapoznać z innymi działkami, żeby w razie czego móc służyć w zastępstwie Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mam pytanie 14.02.13, 12:37 tak mi mówili, jak już się ze swoją uporałem, ale szybko zmądrzałem i już potem byłem taki sprytny, pracę trzeba szanować, wykonywać wolno i z namaszczeniem, żeby nie zabrakło Odpowiedz Link
puch_atek Re: Mam pytanie 14.02.13, 13:03 hihi no wiadomo, wypalic z tekstem do szefa ze sie nudzisz i masz za duzo czasu to samobojstwo Odpowiedz Link
ane-tal Re: Mam pytanie 14.02.13, 13:26 Dobreee...Ja bym chciała żeby mnie ktoś faktycznie zastępował a nie, że wracasz po urlopie i już dostajesz nerwicy... Nie mówię,że nie pomagam koleżance z pokoju, ale w jakiś mniej ważnych sprawach. Ona siedzi w swojej działce a ja w swojej. Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Mam pytanie 14.02.13, 12:28 A jak Ciebie tu nie było, to przebywałeś na jakichś półkoloniach z dobrym przesłaniem? Odpowiedz Link
puch_atek Re: Mam pytanie 14.02.13, 13:01 Pokorka siedzi na 2-gim poziomie tego parkingu co ja Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Mam pytanie 14.02.13, 13:56 A ile pięter ma ten parking? Znajdzie się dla mnie jakieś? Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Mam pytanie 14.02.13, 14:06 w razie czego mozemy zmianowo pracować, Stefa kawy czy herbaty? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Mam pytanie 14.02.13, 14:09 kawę poproszę bez cukru ale z odrobiną mleka Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Mam pytanie 14.02.13, 17:15 Wymagania zbliżone do takich? ogrodidom.eu/praca-w-dio,557.html Odpowiedz Link
lesher Re: Mam pytanie 14.02.13, 17:24 Dobre Zwłaszcza połączenie tego: umowa cywilnoprawna, ze względu na maksymalizację zysków nie zatrudniamy na umowę o pracę. tego: Czas pracy: 9-12godzin. Pracę rozpoczynamy o godzinie 7:00. tego: Pracownicy wykonują wszystkie polecenia swoich przełożonych, czyli prezesa zarządu lub osoby oddelegowanej przez zarząd. i tego: Pracownik stawia się punktualnie w miejscu i o czasie wskazanym przez bezpośredniego przełożonego Przegrana w sądzie (o ustalenie stosunku pracy z takim "zleceniobiorcą") jak w banku. I to sami jeszcze wszystkie dowody przeciwko sobie dostarczyli... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Mam pytanie 14.02.13, 17:31 oj, wiele tam ciekawych rzeczy Soboty, niedziele wolne, chyba, że w ciągu tygodnia warunki atmosferyczne nie pozwalają pracować. Jeśli warunki pogodowe nie pozwalają pracować w danym dniu pracownikowi nawet jeśli dotarł do pracy nie przysługuje wynagrodzenie. Wynagrodzenie płatne po w cyklach 7-dniowych. Rozliczenie przedstawia pracownik drogą e-mailowa w każdy piątek do godziny 20:00 na ustalonym formularzu. Brak rozliczenia w określonym czasie skutkuje pomniejszeniem wynagrodzenia o 100zł za każdy dzień spóźnienia. Odpowiedz Link
lesher Re: Mam pytanie 14.02.13, 17:39 Gdyby to mogła być umowa cywilno-prawna to coś takiego jest dopuszczalne. Jak sobie strony postanowią w umowie, tak będzie. Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: Mam pytanie 14.02.13, 17:36 >Czas pracy: 9-12godzin. wow i tyle można na forum siedzieć? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Mam pytanie 14.02.13, 17:39 No jak mam mailem informować ile czasu przepracowałam to nie mogę od kompa odchodzić Odpowiedz Link