tapatik 01.03.13, 09:49 Samochód umyłem, rower wyciągnąłem, mordę ogoliłem. Sezon łowiecki uważam za otwarty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_velvett Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 10:22 Ja bym zachowała dystans w każdym razie, bo jasno się wyraził, że umył tylko samochód Odpowiedz Link
tapatik Re: *** UWAGA *** 04.03.13, 19:23 blue_velvett napisała: > Ja bym zachowała dystans w każdym razie, bo jasno się wyraził, że umył tylko samochód Jak będziesz niegrzeczna to Ci pozwolę umyć coś jeszcze. Odpowiedz Link
blue_velvett Re: *** UWAGA *** 04.03.13, 19:25 To ja już wolę być grzeczna I jestem... zapytaj Samiego Odpowiedz Link
tapatik Re: *** UWAGA *** 04.03.13, 19:21 zegnaj_kotku napisała: > ale to co, trzeba się chować? To zależy od Twoich oczekiwań wobec życia. Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: *** UWAGA *** 05.03.13, 08:23 tapatik napisał: > zegnaj_kotku napisała: > > > ale to co, trzeba się chować? > > To zależy od Twoich oczekiwań wobec życia. generalnie oczekuję, że życie będę mieć coraz lepsze Odpowiedz Link
tapatik Re: *** UWAGA *** 04.03.13, 19:24 esher napisał: > Czyli co, na foczki ruszasz ?? No wiesz, trzeba jakoś lustrzycę zbić. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 10:37 zmieniłam fryzurę kolor włosów tyż wymieniłam żarówkę w samochodzie szukam jelenia co mi go umyje Odpowiedz Link
tdf-888 Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 11:51 sama wymieniłaś?? dobrze że moje żarówki się nie przepalają. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 14:14 no sama Tede sama sąsiad powiedział, że moja samodzielność powala go na kolana ale z drugiej strony wie już czemu jestem sama Odpowiedz Link
blue_velvett Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 14:34 A mój kumpel mawia: samodzielna kobita to marzenie każdego faceta i jedynie w jednej kwestii może być bardzo nieporadna... chętnie pomogę... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 15:13 On taki nauczyciel z powołania, więc mogę się jedynie domyślać, czego chciałby nauczać z własnej i nieprzymuszonej woli Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 15:11 tak - w sferze marzeń tak ale podobno ciężko się z takimi żyje na co dzień Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 15:10 bo mi ciężko zaimponować niestety to już trzecia osoba mi to powiedziała więc czas się nad tym zastnaowić Odpowiedz Link
blue_velvett Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 15:30 ... albo posłuchać, co ma do powiedzenia czwarta Odpowiedz Link
tapatik Re: *** UWAGA *** 04.03.13, 19:33 zielonooka38 napisała: > zmieniłam fryzurę > kolor włosów tyż > wymieniłam żarówkę w samochodzie > szukam jelenia co mi go umyje No fakt, fryzury nie zmieniłem. Nie wiedziałem, że to pomaga w myciu samochodu. Odpowiedz Link
fripoo Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 12:33 Życie zaczyna się od 190 cm wzwyż i od +40 cm w bicepsie no i rzecz jasna 20 cm/15 cm zaganiacz Odpowiedz Link
blue_velvett Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 13:03 Pytanie w imieniu Charliego: Ona czy On? Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: *** UWAGA *** 29.08.13, 16:44 omatko, jaki cuuuuuuuuuuuuuudny! ja go chcę! Odpowiedz Link
tdf-888 Re: *** UWAGA *** 29.08.13, 16:58 a ty tak wyrywkowo sobie retrospekcję urządzasz czy lecisz od początku roku? Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: *** UWAGA *** 29.08.13, 17:06 wyrywkowo, bo mam niefazę i muszę se +10 do morale wrzucić... Odpowiedz Link
tapatik Re: *** UWAGA *** 05.03.13, 22:44 fripoo napisał: > Życie zaczyna się od 190 cm wzwyż i od +40 cm w bicepsie no i rzecz jasna > 20 cm/15 cm zaganiacz Jak mi mówili, że rośnie pokolenie redtube, które płeć przeciwną tylko na ekranie monitora widziało, to ja nie wierzyłem. PS.Co to jest ten zagarniacz? 20 na 15 centymetrów, to jakaś łopatka jest. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: zaganiacz 29.08.13, 16:58 Jesteś pewna, że to zaganiacz? On jest trochę taki oliwkowy na brzuchu i piersi. Nie wiem czy go widziałam kiedyś... starsznie jest podobny do innych "szaraczków" łozówki, piegży, (choć ona jest mniejsza) echh trochę tych szaro-burych jest. Kiedyś po głosie być może zaganiacza poznałam. Nagrałam go a później porównałam, być moze to był jego głos ale pewności nie miałam Hmmm nie wiem czemu ale jak zobaczyłam to zdjęcie to pomyślałam o pliszce żółtej. Sama robiłaś to zdjęcie? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: zaganiacz 29.08.13, 17:53 Skoro kolega sie zna i pewny byl, to ok A czy ten kolega jedynie po samym zdjeciu tak wywnioskowal? bo na nin sam ptaszek niezbyt wyrazny. Mi na tego ptaszka pliszka podpasowala bo popatrzylam na tlo a ona lubi takie siedliska. Zaganiacza to bym widziala na grubszej galazce, na drzewku Szoda ze nie masz wyrazniejszego zdjecia a moze masz Masz? Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: zaganiacz 29.08.13, 18:04 nie, no zaganiacz... rudawe ma skrzydła jednak (żółta pliszka w mojej vsi nie występowała chyba nigdy, szarych sporo) Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: zaganiacz 29.08.13, 20:16 Jest pliszka szara i zolta. Ta druga lubi przesiadywac wlasnie na takich wyzszych trawach. Widzialam ja w tym roku. Nie tak ciezko zobaczyc. Jest raczej na otwartych przestrzeniach a zaganiacz troche bardziej skryty No ale po samym zdjeciu ptaka ciezko rozpoznac. Ja wieczorkiem bylam przejechac sie rowerem i nad stawem widzialam czaple staruszke, siwa ale to dopiero pozniej byl wiekszy okaz ^^ sory "wiekszy" bo tak na prawde byl tyci drugi raz w tym roku zobaczylan biala kuleczke z dlugim ogonkien akurat wtedy przez tel rozmawialam i ktos uslyszal moj zachwyt moja powsciagliwa podnietke Bo byl tak blisko mnie i ten raniuszek wieczorna pora, wcale nie uciekal ode mnie chwilke sie na niego pogapilam obok byly jeszcze chyba 2 ale tego jednego sobie upodobalam. Sliczny byl Jak wracalam to myslalam ze nic juz ciekawego nie zobacze a tu znowu czapla, teraz byla nawet blizej ale szybko odleciala jak mnie zobaczyla Hmmm dopiero w tamtym roku pierwszy raz zobaczylamu siebie raniuszka... Gdzie one wczesniej byly a raczej gdzie moje oczy patrzyly Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: zaganiacz 29.08.13, 21:16 to akuratnie rzepak był. nijak mi to na pliszkę nie wygląda, obejrzałam dużo zdjęć zaganiaczy i pliszek, przez porównanie mi wychodzi jednak zaganiacz. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: zaganiacz 29.08.13, 21:42 Po odglosie mozna by bylo rowniez poznac Ja jak widze jakiegos ptaszka to zdarza mi sie podgladac go przez lornetke tak mozna trafnie rozponac gatunek. Ja nie mam pojecia co to jest dokladnie za ptak. Zdjecie jednak nie pokazuje go w dobrej okazalosci Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: zaganiacz 29.08.13, 21:56 no wiesz, przez pół pola robiłam akurat nie raczył się odezwać, ot przysiadł i zaraz poleciał Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: zaganiacz 29.08.13, 22:18 Ja dzisiaj jak zerkalam na raniuszka to w duchu myslalam "a by mi sie przydal teraz aparat ... " Nawet nie musialby miec duzego zooma. Ptaszek byl dosc blisko mnie Ile masz zoomow. Interesuje mnie to bo ja tym latajacym ptaszkom tylko zeszlego roku w zimie przy karmniku zrobilam. Ladnie wyszla sikora w locie Innym ptaszkom robilam jak mialam je na wyciagniecie reki badz w rece Odpowiedz Link
tapatik Re: *** UWAGA *** 04.03.13, 20:01 fripoo napisał: > za niski jesteś żeby mieć kobietę. Pierdolisz Rozumiem, że do tej pory umawiałem się z pingwinami? Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 15:38 A u mnie sterta ciuchów czeka na pranie na środku salonu, gary nie pomyte w kuchni, warstwy kurzu na meblach, do tego włosy trzeba ufarbować, depilację zrobić ... ehhh ... dobrze, że weekend będzie Odpowiedz Link
lesher Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 15:59 > depilację zrobić Hehe, to się niezły weekend rzeczywiście zapowiada Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 16:05 A żebyś wiedział Taka dżungla do karczowania to u mnie standardowo raz w roku jest zapuszczana Odpowiedz Link
lesher Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 16:29 Dżungla?? Toż to pomocy przecież potrzebujesz!! Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 19:54 No właśnie Tapatik, ogoliłeś wąsy? nie wierzę Co ogoliłeś? na każdą odpowiedź jestem gotowa po ostatnim wybryku mojego brata. Jednak on miał powód, choc szkdoa mu było owłosienia a ja miałam z niego ubaw Odpowiedz Link
stefcia41 Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 20:35 Tapatik bez wąsów to nie Tapatik Nie ma stałości na tym świecie Odpowiedz Link
green.amber Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 20:56 Stefcia nie miej nadziei... nic nie wspomniał o goleniu wąsów dobranoc się z Państwem Odpowiedz Link
maniek2000 Re: *** UWAGA *** 01.03.13, 21:23 te ambera ot kiedy to ty tak szypko spac lazisz? Odpowiedz Link
green.amber Re: *** UWAGA *** 02.03.13, 10:20 od kiedy jestem bliżej tu niż tam albo właściwie tam niż tu... czy jakoś tak dziędobry Odpowiedz Link
stefcia41 Re: *** UWAGA *** 02.03.13, 10:46 No w sumie nie wspomniał Bo jesli Tapatik zgolił wąsy to mnie przyjdzie kucyki zapuścić Odpowiedz Link
tapatik Re: *** UWAGA *** 04.03.13, 20:04 stefcia41 napisała: > No w sumie nie wspomniał > Bo jesli Tapatik zgolił wąsy to mnie przyjdzie kucyki zapuścić Wielkie nieba, Stefcia w kucykach. Przyjdziesz tak na spotkanko forumowe? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: *** UWAGA *** 06.03.13, 19:50 ale po co mordę goliłeś? na prezydenta chcesz czy co? Odpowiedz Link
81belona30 Re: *** UWAGA *** 29.08.13, 18:45 -a teraz,skoro jesień zbliża się wielkimi krokami,a zaraz po niej straszna i okrutna zima-czas na zaparkowanie pojazdów,otulenie się w puch i zamknięcie sezonu. Odpowiedz Link