zielonooka38 12.05.13, 10:27 i nie chodzi mi o gminny ośrodek kultury oglądam stylowe rewolucje Goka - pomaga singielkom, wydobywa ich piękno, zmienia styl ubierania i uczy flirtować i co najważniejsze jest jak dobry terapeuta i kobiety zaczynają wierzyć w siebie... i w miłość Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonooka38 Re: pytanie 12.05.13, 10:39 brzmi - spróbowałabyś zmiany stylu i poddała się radom Goka? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: pytanie 12.05.13, 13:06 wzbudzenie wiary w siebie i akceptacji - to pewnie najważniejszy element całej tej maetamorfozy. co do pomocy stylisty nic nie mam ale osobiście nie wyobrażam sobie wstępu w tego typu programie - pod tym względem poziom ekshibicjonizmu mam niski. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: pytanie 12.05.13, 19:50 zmiany stylu tak... hmm...być może.....jeśli uważałabym, że jest mi w tym dobrze ale nigdy na oczach milionów ludzi Odpowiedz Link
fripoo Re: pytanie 20.05.13, 23:52 Ona doradzi jak się ubrać, ale co jeśli trzeba będzie się rozebrać? jak cellulit np ukryć? Odpowiedz Link
blue_velvett Re: GOK ;) 12.05.13, 10:44 Czego nauczył mnie GOK? Noszenia kiecek, których kiedyś nie cierpiałam A teraz wiem, jakie nosić i jak nosić... no i działa!! Odpowiedz Link
fripoo Re: GOK ;) 12.05.13, 19:00 ten cały Gok jest ok, aczkolwiek on ie zmienia kobiet w sensie fizycznym , tylko pomaga sprytnie ukryć niedoskonałaości, a wyeksponowac to co mają łądne - tylko co będzie jak trzeba się przed facetem rozebrać? osobiście to wolałbym do tego pana się udac po rady doctorchout.com/en/index.html Odpowiedz Link
finka9 Re: GOK ;) 19.05.13, 20:58 fripoo napisał: > ten cały Gok jest ok, aczkolwiek on ie zmienia kobiet w sensie fizycznym , tylk > o pomaga sprytnie ukryć niedoskonałaości, a wyeksponowac to co mają łądne - tyl > ko co będzie jak trzeba się przed facetem rozebrać? > osobiście to wolałbym do tego pana się udac po rady > doctorchout.com/en/index.html Wyjątkowo się z Tobą zgadzam Frip. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: GOK ;) 20.05.13, 21:46 nie sztuka poprawić naturę sztuka jest pokazać co w nas najlepsze i dziękuję Losowi, że są faceci którzy cenią w kobietach coś więcej niż ładnie zrobiona buzię Odpowiedz Link
finka9 Re: GOK ;) 20.05.13, 21:57 Oczywiście. Tylko wkurza mnie kiedy pokazują bardzo otyła kobietę której brzuch wylewa się na kolana a on jej mówi ze ma piękne ciało.lekka przesada. Odpowiedz Link
fripoo Re: GOK ;) 20.05.13, 23:07 a co komu pasuje, mi by nie przeszkadzało gdyby dziewczyna zechciała zrobić sobie operację plastyczną. Piszesz banały Zielonoka wygląd wpływa na to jak funkconujemy w społeczeństwie. Ja podziwiam ludzi, którzy leją na zmarszczki garbate noski obwisłe poliki itd. ja tak nierstety nie potrafię Odpowiedz Link