stefcia41 14.08.13, 08:19 tylko człowiek zniknie z netu i już przestaje istnieć dlaczego ja nic nie wiem o spotkaniu? Onyksia! I Ty przeciwko mnie? że nie wspomnę o niestałości twej normalnie chyba się obrażę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witamina_b12 Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 08:31 stefcia41 napisała: > tylko człowiek zniknie z netu i już przestaje istnieć takie czasy... trzeba się chyba jakoś dożylnie podłączyć > dlaczego ja nic nie wiem o spotkaniu? przeca by sie dowiedziała, jeszcze kupa czasu > Onyksia! I Ty przeciwko mnie? że nie wspomnę o niestałości twej > normalnie chyba się obrażę no to musisz przyjść by zademonstrować swoją obrazę Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 08:58 cienkie żyły mam to i transfer wolny kupa czasu? warkocze zdążą urosnąć? no zademonstruję, się nie bój Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 09:07 stefcia41 napisała: > kupa czasu? warkocze zdążą urosnąć? a to wielbiciel warkoczy przyjeżdża? qrcze to trzeba Stefciu dopiąc może.. chyba tak na "dzień dobry" nie będzie ciągnął i sprawdzał czy prawdziwy paczaj możemy hurtowo zakupić... rożne kolory mają Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 08:59 mnie bardziej zastanawia ta cisza... się poumawiali i praktycznie zamilkli... jakby się na coś szykowali... nie wiem czy to dobrze wróży... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 09:19 musiałem nagle wyjechać ratować świat, a dziś wyjeżdżam odpoczywać; garnitur oddany do pralni, jak nic mi się nie stanie w międzyczasie, to będę. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 09:31 no to chwała Ci że uratowałeś bo ja też wyjeżdżam odpoczywać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 20:36 heheh...cykor się odezwał i się zabezpiecza... Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 10:15 A ja się pogubiłam ... gdzie to spotkanie ? i Kiedy ? i czy wszyscy mile widzianio, czy tylko loża szyderców ? Odpowiedz Link
butellishka Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 17:15 stefcia41 napisała: > Onyksia! I Ty przeciwko mnie? że nie wspomnę o niestałości twej takie czasy, takie czasy... Odpowiedz Link
organza7 Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 17:24 Taa, niestałość nawet w przyrodzie zauważalna, a co dopiero u ludzi... Jaką Ty masz fajną to machaczkę Jeździsz na moto, czy tylko tak w podpisiku masz? Odpowiedz Link
butellishka Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 21:22 organza7 napisała: > Jaką Ty masz fajną to machaczkę Jeździsz na moto, czy tylko tak w podpisiku masz? a jeżdżę na cbr250 Odpowiedz Link
torado Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 18:13 butellishka napisała: > stefcia41 napisała: > > > Onyksia! I Ty przeciwko mnie? że nie wspomnę o niestałości twej > > > takie czasy, takie czasy... > > jedyne co stałe to zmiany Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 20:38 no wiesz Butelishko ...ja jestem bardzo stała....a nie takie fiu bżdziu ........Stefa histeryzuje... wie, jakimi uczuciami ją darzę Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 20:43 że co??? zmęczonam trochę...mów jaśniej, bo mi ból głowę ściska.... ;/ Odpowiedz Link
organza7 Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 20:48 Dobra, będzie dużymi: BŹDZIU. Na głowę może masaż skroni jakimś ziołowym preparatem? Na % albo same% Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 20:52 a gdzies się tam dopatrzyła...... widze, że dobra jesteś w poszukiwaniu ...małych...detali Odpowiedz Link
organza7 Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 21:00 Odkryłaś moją słabość Mówię, gorsza jesteś niż KGB Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 21:01 no....nie TY perwsza mi mówisz, ze mam pewien talent do tego... i tez zauważam ...detale.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 21:16 każde.....nawet małe wylukam...a czasem małe potrafi urosnąc do rangi dużego...problemu Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 20:42 ale że jak.... no wiesz...troche za dużo tych kobiet się robi...trzeba wycinać konkurencję Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 20:58 czarny.onyks napisała: > no wiesz...troche za dużo tych kobiet się robi...trzeba wycinać konkurencję > oborzeszumiący? z piłą latasz czy z toporem? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 21:02 czasem wystarczy jakiś wirus... Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Pffffffffffffffffffffff 14.08.13, 21:13 ja bym chciała post mortem zostać wirusem komputerowym ;-] Odpowiedz Link