poziomkitruskawki 04.09.13, 20:14 może spotkanie przy kawie lub kartaczach ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torado a może... 04.09.13, 20:18 poziomkitruskawki napisała: > może spotkanie przy kawie lub kartaczach ? a może bardziej centrum? Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: a może... 04.09.13, 20:28 Było, było lato w centrum tj. w Łódżi i okolicach oraz okolicach Warszawy. Odpowiedz Link
torado Re: a może... 04.09.13, 20:31 poziomkitruskawki napisała: > Było, było lato w centrum tj. w Łódżi i okolicach oraz okolicach Warszawy. i nic nie powiedziałaś buuuuuu Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: a może... 04.09.13, 20:52 torado napisała: > i nic nie powiedziałaś buuuuuu Nie powiedziała, ale w informatorze było, że będę........ Następnym razem powiem, słowo daję powiem ! Odpowiedz Link
torado Re: a może... 04.09.13, 20:53 poziomkitruskawki napisała: > torado napisała: > > > i nic nie powiedziałaś buuuuuu > > Nie powiedziała, ale w informatorze było, że będę........ > Następnym razem powiem, słowo daję powiem ! to trzymam za słowo truskawo Odpowiedz Link
mayenna Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 20:22 poziomkitruskawki napisała: > może spotkanie przy kawie lub kartaczach ? Może aktywuj profil? A jaki to wschód? Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 20:29 Jak to jaki wschód??? Wschód jest jeden jedyny! Odpowiedz Link
tapatik Re: Kierunek wschód..... 05.09.13, 20:32 poziomkitruskawki napisała: > Jak to jaki wschód??? Wschód jest jeden jedyny! Znaczy się Białystok czy Lublin? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 20:22 hohoho jestem oburącz za kiedy? Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 20:31 lada dzień . Jak zdążę to jeszcze ten weekend. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 20:34 to chodź na gg, omówimy sobie w szczegółach Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 20:56 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > to chodź na gg, omówimy sobie w szczegółach > hahaha omawiam na GG i skypie, nawet z tymi, którzy tu nie piszą. Nie wiedziałm, że tylu jest podczytujących tylko . Odpowiedz Link
torado Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 21:05 poziomkitruskawki napisała: > pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > > > to chodź na gg, omówimy sobie w szczegółach > > > hahaha omawiam na GG i skypie, nawet z tymi, którzy tu nie piszą. Nie wiedziałm > , że tylu jest podczytujących tylko . > właśnie nie tylko ona tu rządzi Odpowiedz Link
torado Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 20:26 szarlotka_ja napisała: > A może południe? > > > G.Śląsk? Odpowiedz Link
torado Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 20:37 szarlotka_ja napisała: > Tak, bardzo G. > > to już Cię lubię...bardzo Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 20:45 A myślałem, że Ty tylko chłopaków z Górnego Śląska lubisz Odpowiedz Link
torado Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 20:52 silencjariusz napisał: > A myślałem, że Ty tylko chłopaków z Górnego Śląska lubisz teraz mi się rozciągło też na kobiety Odpowiedz Link
torado Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 21:02 szarlotka_ja napisała: > Torado a Ty też Śląsk? > > nieeeee ja prawie sam środeczek Polski....ale do G.Śląska mam cały czas sentyment Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 21:04 Aha a do której konkretnie części owego Śląska? To Ci powiem czy mam blisko Odpowiedz Link
torado Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 21:06 szarlotka_ja napisała: > Aha a do której konkretnie części owego Śląska? To Ci powiem czy mam blisko > > > okolice Katowic Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 20:34 w planach na pażdziernik Gliwice, Ruda Śląska , Katowice i Tatry. Kolejność dowolna. Odpowiedz Link
torado Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 20:38 poziomkitruskawki napisała: > w planach na pażdziernik Gliwice, Ruda Śląska , Katowice i Tatry. Kolejność do > wolna. a na wrzesień ten wschód? Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 21:00 Wschód na wrzesień, lada dzień. Już chcę ! Odpowiedz Link
torado Re: Kierunek wschód..... 04.09.13, 21:03 poziomkitruskawki napisała: > Wschód na wrzesień, lada dzień. Już chcę ! aleś Ty podrożniczek Odpowiedz Link