Dodaj do ulubionych

Rozczarowanie

11.09.13, 10:54
-a co to ma być?Stary ,zramolały,toczony robakiem,samotny grzyb??!!Na forum dla łączących się ?!Jaki tu optymizm?! nic dziwnego,że czytających kości łamią,jeśli na wstępie taki obrazek big_grin.Nie można też zapomnieć,że (jak reklama mówi ) od grzybów zbierania grzybicy można się nabawić (no właśnie-co to za reklama ? ).Proszę szanownych Adminów o zmianę obrazka-inaczej lokomotywą postraszę smile
Obserwuj wątek
    • zakochana_jane Re: Rozczarowanie 11.09.13, 11:04
      A mi się podoba. Smacznie wygląda big_grin
      • witamina_b12 Re: Rozczarowanie 11.09.13, 11:09
        smacznie.... to wygląda ten :d
        https://polki.pl/work/privateimages/formats/V5_MT_LIFE/96614.jpg
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Rozczarowanie 11.09.13, 11:08
      Eeee tam,marudzicie siostrowink
    • robert.83 Re: Rozczarowanie 11.09.13, 11:27

Popieram protestsmile.

Poproszę jakąś plażę, radość, palmy (może być samotna palmawink), kokosy, opalone uśmiechnięte kobiety w spódniczkach z liści (małych... bardzo małych liści wink).
      • witamina_b12 Re: Rozczarowanie 11.09.13, 11:36
        Robert mam!*

https://images.okazje.info.pl/p/odziez-i-obuwie/4145/spodnica-hawajska-z-lisci.jpg

*skupiłam się na małych liściach, mam nadzieję, że jesteś zadowolony wink
        bo wiesz nigdy nie da się spełnić wszystkich żądań wink
        • robert.83 Re: Rozczarowanie 11.09.13, 11:40

No i już nie jestem głodny... dzięki uncertain

wink
          • robert.83 Re: Rozczarowanie 11.09.13, 11:48

Teraz się cholera boję wejść na główną forum!!smile
            • witamina_b12 Re: Rozczarowanie 11.09.13, 11:51
              big_grinDDD nie bój nic...
              "tancerka-hoola" została wklejona na plaże od pancernej wink i wszystko gra wink
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Rozczarowanie 11.09.13, 11:42
          plażę też znalazłam jakąś
          https://e.smog.pl/s4029/12317e110010f8524a217338

może być?
        • tfu.tfu Re: Rozczarowanie 11.09.13, 16:17
          misie podoba big_grin ale ja z tych bez uprzedzeń tongue_out
      • robert.83 Re: Rozczarowanie 11.09.13, 11:37

jakby się komuś chciało zmniejszyć i wrzucić np. to:

hdnaturepictures.com/wp-content/uploads/2013/04/White-Sand-Beach.jpg
      • slayer-ka Re: Rozczarowanie 11.09.13, 11:56

> uśmiechnięte kobiety w spódniczkach z liści (małych... bardzo małych liści wink)
        > .
        >
        big_grin
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Rozczarowanie 11.09.13, 11:34
      ani on stary, ani zramolały, ani toczony robakiem
      rydza chyba nie jadła w życiu, że tak marudzi
      najsmaczniejsze grzyby, moim skromnym, na masełku, tylko osolone, nic więcej nie trzeba, może skibkę chleba
      a ten tam obywatel - czyściutki, zdrowiutki, świeżutki, leśny!
    • raziel24 Re: Rozczarowanie 11.09.13, 11:54
      Po tym jak jako młody uczeń zapomniałem wyciągnąć kanapki z tornistra po zakończeniu roku szkolnego zdecydowanie mówię NIE wszelkim grzybom big_grin
    • hashimotka88 Jakby co Panzerna... 11.09.13, 15:01
      Można wrócić do wcześniejszego zdjęcia Pana Grzegorza, do BOROWIKA suspicious

Autor napisał:
      "Przesyłam w załączeniu borowika z nadanym tzw znakiem wodnym prosze sobie je zamieścić na forum z informacją że jest zamieszczane za zgodą autora."

https://images.tinypic.pl/i/00444/oba1cp4rjlx8.jpg

Mi się osobiście bardzo podoba a tym bardziej, że prawdziwe to było siedliska (tak się dowiedziałam) prawdziwego grzybka smile Te liliowe kwiecie - pięknie się komponuję smile

Hheheh śniałaś mi się dzisiaj, Panzerna smile ściągnęłaś rydza i dałaś jakiś przeeeeogromny czarny statek, w błękitnej mgle. Strasznie długo się na dół przewijał, jakiś był skopmlikowany suspicious a na końcu był napis - Tygi smile
      • 81belona30 Re: Jakby co Panzerna... 11.09.13, 16:02
        -mnie także podoba się smile i- ciekawią mnie Motylku- Twoje sny i to,że tak je pamiętasz.
        • hashimotka88 Re: Jakby co Panzerna... 11.09.13, 16:13
          i- ciekawią mnie Motylku- Twoje sny i to,że tak je pa
          > miętasz.

pamietam to co przyśni mi się przed przebudzeniem smile
          Pamiętam, niestety tylko urywki uncertain jakieś obrazy.
          Wbrew pozorom... ja nie mam w głowie wielu fantazji, marzeń... czasem one upomną się o siebie we śnie. Choć też rzadko i nie kooniecznie to będą marzenia. Wcześniej o wiele mniej śniłam. Miałam taki moment kilka lat wstecz, że w ogóle snów nie miałam... teraz czasem jakiś obraz się pojawi... rzadko cała scena od początku do końca, no ale i tak się wybujałam trochę smile

heheh parę dni temu śnił mi się Tede suspicious był pod postacią..... nicka zaledwie.
          Przyszła nowa osoba na forum jako fdf po to by przekazać mu co ma mu do powiedzenia, bo ponoć sobie ją wyszarzył i nie czytał jej, a ona chciało do niego dotrzeć. Tede nieźle się wkurzył big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka