czarny.onyks 15.09.13, 11:43 dziękuję za to nowe nagłówkowe zdjęcie... i wspomnienia, które powracają... a może by tak razem, kiedyś...jakieś weekendowe wrzosowisko...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
organza7 Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 11:48 Ktoś tego jeszcze słucha? Onyksie, nieustannie mnie zadziwiasz A to warunek udanego związku Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 12:13 zdziwiona? może nie na codzień.....ale czasem tak mam wrażenie, jakbyś ze mną flirtowała Odpowiedz Link
organza7 Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 12:15 Staram się Nieudolnie może, ale się staram Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 11:52 a proszbardzo, najszło mnie na prezentację uroków jesiennego krajobrazu fajnie by tak było... powłóczyć się gdzieś, połazić, z psem najlepiej, takim co skacze i biega z patykiem i aportuje, wywietrzyć głowę i myśli, pooddychać świeżym powietrzem Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 12:11 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > a proszbardzo, najszło mnie na prezentację uroków jesiennego krajobrazu > fajnie by tak było... powłóczyć się gdzieś, połazić, z psem najlepiej, takim co > skacze i biega z patykiem i aportuje, wywietrzyć głowę i myśli, pooddychać świ > eżym powietrzem > Madź ale to Polskie taka ladną mamy czy to zagramaniczne widoki dajesz? Odpowiedz Link
mayenna Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 16:52 Posiedziałabym przy ognisku To może się wybierzemy w Bieszczady? Albo w Puszczę Kurpiowską? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 12:09 Dzieki Onyksia za ten kawalek... Ta harmonia mnie bierze Pierwszy kawalek jaki tego zespolu poznalam to Boeszczadzkie anioly m.youtube.com/watch?v=ue7-VjuMZZk Tez wspomnienia... Jeden z lepszych tam wyjazdow... Sory... Najlepszy Echhh... Janiola jednego mozna by rzec poznalam... Co poprowadzil mnie a chociazby wskazl mi droge i zdjal mi ciemne okulary Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 12:52 a mi się przypomniał inny kawałek w wykonaniu mojego znakomitego kolegi Tomka Borkowskiego www.youtube.com/watch?v=8pz0YM42BJs Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Wrzosowisko...- byłoby nam dane? 15.09.13, 12:49 Jak myślicie? Bo mi przyszła teraz pewna myśl do głowy. Jakby tak kiedyś Znaleźć się w tym miejscu... Jak zaczęłam słuchać tej piosenki i teledysk oglądać to aż oczy mi się zaszkliły... Tylko zamiast 2012 było rok wcześniej ale również październik Nieźle zachęcają w tej piosence chciałabym by do nich jeszcze kiedyś powrócić... Na pewno wróce ^^ Ciekawe czy byłoby to możliwe, spotkać się w tym miejscu z Wami...? kto wie Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 15:25 ile razy patrzę na ten obrazek, tym bardziej słoneczny mnie się wydaje Odpowiedz Link
organza7 Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 15:51 A bo to pewnie Ty taka słoneczna Istotka jesteś, Beja Poświeciłabyś mnie trochę, bo za oknem ciemne chmury Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 15:56 słuchaj... ja to bym Cię nawet mogła ogrzać, tymi moimi 37,4 no nic idę się natrzeć i na masaż, może pomoże Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 16:01 tylko masujący dość stabilny... znaczy się drży jedynie Odpowiedz Link
organza7 Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 16:07 Wow wow WOW Beja, brak słów. A mnie się rzadko zdarza, żebym zapomniała języka w wiadomym miejscu Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 16:10 nooooo...Bejuuuuuuuu...... ale na 37,4 to to chyba nie pomoże Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 16:56 no wiecie co, mnie o takie rzeczy posądzać...! normalnie rumieńców dostałam... a nie, to od temperatury Odpowiedz Link
organza7 Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 16:58 O jakie rzeczy? Co to za masaż był? Przyznać się proszę po dobroci Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wrzosowisko... 15.09.13, 17:03 najpierw na górne partie, a potem relaksujący, niestety trzeba leżeć na wznak, a tego nie znoszę Odpowiedz Link