finka9 22.10.13, 21:01 (lub wózek ) z zakupami a powiem Ci kim jesteś. Złapałam się na tym , że czekając w kolejce do kasy z nudów zaglądam w cudze zakupy i na ich podstawie tworzę profile psychologiczne . Fajna zabawa ,polecam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finka9 Re: Pokaż mi swój koszyk.... 22.10.13, 21:19 szarlotka_ja napisała: > Też tak robię czasami Czyli nie jestem chora psychicznie ? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Pokaż mi swój koszyk.... 22.10.13, 21:24 w żadnym wypadku ja nawet czasem myślę, jaki też profil mej psyche tworzą sobie współkolejkowicze Odpowiedz Link
marek-1002 Re: Pokaż mi swój koszyk.... 22.10.13, 22:19 Dopóki nie usiądziecie we trzy razem gdzie na ławce przed blokiem albo na przyzbie i nie będziecie pytlować dzieląc się daaaaleko idącymi wnioskami co do zakupowo inwigilowanych figurantów, to chyba nie jest chyba aż tak szkodliwe Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Pokaż mi swój koszyk.... 22.10.13, 22:15 nigdy. tylko patrzę czy mają dużo czy mało zakupów... by wybrać "najszybszą" kolejkę. Odpowiedz Link
marek-1002 Re: Pokaż mi swój koszyk.... 22.10.13, 22:23 No ale i tak kolejka obok zawsze posuwa się szybciej Nawet jak w naszej koszyki pustawe, to pani musi wymienić rolkę w kasie, karta nie chce się połączyć z bankiem itp. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Pokaż mi swój koszyk.... 22.10.13, 22:36 najlepiej to wybrać kolejkę gdzie sporo samotnych facetów - nie gadają i nie szukają portfela w torebce wtedy prawdopodobieństwo szybszego opuszczenia sklepu jest większe Odpowiedz Link
marek-1002 Re: Pokaż mi swój koszyk.... 22.10.13, 22:56 A zwłaszcza jeśli są to azjaci. Przynajmniej jeśli chodzi o kolejki na lotnisku Up in the Air (2009) racist / stereotype scene (mirrored horizontally) Odpowiedz Link
mayenna Re: Pokaż mi swój koszyk.... 22.10.13, 23:26 Ja się tak dziś wrobiłam. Dwóch samotnych panów, kasa przy stoisku z alkoholami, ciastkami. Jak panowie zaczęli ustalać co piją, potem odliczać drobne...A na koniec jeszcze zdrapki wzięli i namyślili się na lotto. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Pokaż mi swój koszyk.... 23.10.13, 08:59 Panowie grymasili przy alkoholach? Trzeba im było powiedzieć, że TU wszystko jest bardzo smaczne Odpowiedz Link
mayenna Re: Pokaż mi swój koszyk.... 23.10.13, 10:58 witamina_b12 napisała: > Panowie grymasili przy alkoholach? > Trzeba im było powiedzieć, że TU wszystko jest bardzo smaczne Butelki zdawali i przeliczali na co im funduszy wystarczy, co ekonomiczniej kupić. > Odpowiedz Link
puch_atek Re: Pokaż mi swój koszyk.... 23.10.13, 13:28 mam podobnie ale przegrywam zawsze z prawem Murphyego Odpowiedz Link
tapatik Re: Pokaż mi swój koszyk.... 23.10.13, 08:48 Ser biały półtłusty. Jogurt naturalny. Jakiś serek Danio. Kiść winogron. Ciekawe ile się pomylisz. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Pokaż mi swój koszyk.... 23.10.13, 09:11 se pomyślę że twój nabiał wymaga wzmocnienia Odpowiedz Link
tapatik Re: Pokaż mi swój koszyk.... 23.10.13, 09:47 Wzmocnienia? Czym? Ścierwem z kurczaka? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Pokaż mi swój koszyk.... 23.10.13, 15:21 nie serem, jogurtem, serkiem i kulkami z winogron Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Pokaż mi swój koszyk.... 23.10.13, 20:39 Eee, to ja mam zawsze kilka opcji Jakbym zobaczyła koszyk z takimi zakupami to moje skojarzenia na bank byłyby takie: Po pierwsze - miłośnik nabiału; Po drugie - Będzie piekł sernik z winogronami; Po trzecie - Uwielbia biały kolor, nawet w diecie; Po czwarte - Nabiał + witaminy - boi się osteoporozy; Po piąte - jest na diecie Dukana - szczun; I tak by jeszcze można kombinować w kółko. Mój mózg potrafi różne dziwne myśli wytworzyć Odpowiedz Link
tapatik Taaaa 23.10.13, 21:05 Dieta Dukana jest niezdrowa - na dłuższą metę rozwala organizm. Gdyby Twój mózg potrafił wytworzyć dziwne myśli, to było by coś o seksie, a nie ma nic. Jesteś stanowczo za mało zboczona. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Taaaa 23.10.13, 21:09 tapatik napisał: > Jesteś stanowczo za mało zboczona. Być może jestem w inną stronę zboczona Odpowiedz Link
robert.83 Re: Pokaż mi swój koszyk.... 23.10.13, 13:32 Uważam, że to bardzo nieładnie... ...i też to robię . Odpowiedz Link
mayenna Re: Pokaż mi swój koszyk.... 23.10.13, 13:47 Będę zakrywać koszyk Strasznie kompromitujące rzeczy kupuję. Odpowiedz Link
neotehuana Re: Pokaż mi swój koszyk.... 23.10.13, 14:28 psychologia spozywcza; a wszystko i tak zalezy od zawartosci portfela Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Pokaż mi swój koszyk.... 23.10.13, 15:53 jak go zwał, tak go zwał, ale po moim to delikwent wysnuje wniosek ze mam farmę królików Odpowiedz Link