Dodaj do ulubionych

Wspólny spacer

17.11.13, 10:57
Skoro wspólnie niektórzy z forum chleją wódę (czy co tam innego) suspicious
To ja zapraszam na wspólny spacer big_grin
Każdy, gdzie tam sobie mieszka, wychodzi z domu i idzie przed siebie a potem niech zamelduje ile przeszedł i ewentualnie co lub kogo spotkał po drodze tongue_out wink
Także do zobaczenia wieczorem big_grin
Obserwuj wątek
    • hashimotka88 Re: Wspólny spacer 17.11.13, 11:07
      A moze byc rower? Bo ja zbyt blisko dochdze na nogach suspicious
      Teraz wrocilam ze spaceru, kilometr tego wyszlo. Przy okazji wiatr obczailam. Nie ma wielkiego ale bede jechal i tak pod wiatr suspicious
      Spacer zaliczony. Co widzialam? Usmiech.... Ktory mnie prowokowal.
      Achhh ten dzieciak. Znowu on. Przy nim dzialam jak lusterko ale powiekszam obraz. Wystarczy jegk maly usmiech a poyem odbijam i poglebiam i jest coraz wiekszy. Ze w koncu czlowiek woli nie kierowac swojego lusterka. Kiedys nie mialam sreberka.... Czyjs usmieh przechodzil jak przez szybke... Teraz... Latwa jestem big_grin w szczegolnych przypadkach wink
      • hashimotka88 Re: Wspólny spacer 17.11.13, 13:42
        No to pora na mnie i moj "spacer" smile
        Rower biore we wladnie i jade... W nowe miejsce, tak mysle. Wlasnie zerknelam na nie z lotu ptaka, to reraz ze swojego lotu na wlasne oczy go poogladam. Jesli trafie suspicious
        Nie ma chetnych na tenisa to moge na rowerze sobie na wiecej pozwolic. Chetni sa.... Nawet bardzo... Ale i zajeci. Szkoda jej ze taka ladna pogoda a ona w budynku bedzie siedziala. Biedna ta kolezanka sad

Moze i ktos ze mna w tym samym czasie bedzie sie do przodu poruszal... Na nogach... Na szybszych nogach big_grin badz jakims vehilcem wink

Milego "spacerownia" kogo tam najdzie. Ja jade.
    • zapisana_kartka Re: Wspólny spacer 17.11.13, 15:49
      ok, to ja tez ide na spacer smile
    • hashimotka88 Re: Wspólny spacer 17.11.13, 18:29
      Ja wróciłam smile Nie wiem jak Wy suspicious
      Tutaj mój rower był.

https://images.tinypic.pl/i/00470/f3de68vidlod.jpg

I wygląda na to, że i mnie tam zaciągnął suspicious Razem zrobiliśmy 32 km. Pierwszy raz byłam w tym miejscu i pierwszy raz robiłam zdjecia zachodowi. Trochę tych fotek narobiłam a na tym zdjęciu to nie był jeszcze zachód. Nie był najlepszy moment.
      POnoć gdy jest się s(a)m(o)utnym to lubi się oglądać zachody słońca. Czy ja byłam smutna? Nie wiem... raczej nie. Na pewno byłam osamotniona w swojej podróży ale nie sama. W około pełno rybaków było big_grin W tym roku to był największa woda jaką widziałam.
      Zimno dość było... szczególnie z powrotem. Jak wracałam znowu zjawisko ładne ujrzałam. Wyjeżdzam z lasku i widzę znowu zachód ale na wschodzie, yyyyy o co kaman uncertain echhh to księżyc a jaki był pełniutki ^^ też mu focie cyknęłam bo był dosć duży. Teraz zerknęłam i zobaczyłam, że mamy pełnie, właśnie dzisiaj. Jak go widziałam to był w największej pełności, maksimum jego objętości. Po 16 była pełnia.

Ostatni mój spacer z rowerem był w tym roku smile osttani raz widzieliśmy zachód słońca. Nikt ze znanych mi osób go nie widział, może dlatego na forum fotkę wrzuciłam.
      Nie chcę bardziej zaśmieć więc tylko jedno dodałam, z moim towarzyszem dzisiejszym smile
      • szarlotka_ja Re: Wspólny spacer 17.11.13, 18:49
        Ja pstryknęłam dwie fotki telefonem ale nic konkretnego na tych zdjęciach nie ma tongue_out
    • szarlotka_ja Re: Wspólny spacer 17.11.13, 18:47
      Wróciłam big_grin
      Zrobiłam sobie kilkugodzinny treking dookoła wsi big_grin
      Widziałam sarenkę, zająca, pięć bażantów, dwa psy, kilka kotów oraz jedno bliżej nieokreślone zwierze suspicious
      Z dzisiejszej wyprawy wynika też jeden podstawowy morał. Mianowicie nie należy oszczędzać na butach do łażenia po pagórkowatych terenach suspicious
      • hashimotka88 Re: Wspólny spacer 17.11.13, 19:20
        Ja dzsiaj wyjątkowo telefonu do robienia zdjęć nie używałam smile
        Gwiazdałam na... i moją uwagę przyciągały.... psy. hehhe dużo ich było. Przeliczyłam 15.... radiowozów big_grin w tym jeden ambulans suspicious czyli 14 piesków było. Migały do mnie światełkami wink
        Ejjj, miałam pisać o kundelkach i o większych pieskach suspicious no właśnie dużo ich było. Jednego nawet nad stawem złapałam.... aparatem smile Tak więc jak jakiegoś zobaczyłam to zerknęłam i ciumkać/gwiazdać po cichaczu zaczynałam lub całuski wysyłałam. Witałam się z nimi ale do panów mundurowych też moje oczy ciągnęły suspicious mało ich było widać w tych karocach suspicious Nie starałam się bo moich gwizdów i tak by nie usłyszeli tongue_out

A Ty tylko dwa psy widziałaś ? Marnie tongue_out
        • szarlotka_ja Re: Wspólny spacer 17.11.13, 19:25
          > A Ty tylko dwa psy widziałaś ? Marnie tongue_out

W sumie widziałam więcej suspicious
          Ale to takie dwa bezpańskie były. Tak latały tam i z powrotem i nikt się o nie nie martwił suspicious
    • zapisana_kartka Re: Wspólny spacer 17.11.13, 20:17
      ja nie widzialam zadnego psa... W zbyt wielkim miescie mieszkam, niestety. Widzialam za to przepiekna fontanne, zmienia kolory co kilka sekund, woda leci delikatnie w gory, rozpraszajac delikatna kolorowa mgielke... Uwielbiam ja
      • szarlotka_ja Re: Wspólny spacer 17.11.13, 20:23
        Ale pogoda nam się super udała smile
        • hashimotka88 Re: Wspólny spacer 17.11.13, 20:42
          oooo z tym to się zgodzę. Jak wyruszałąm to temp prawie dobijała do dwucyfrowej liczby smile
          Jechałam rowerem to zimno jedynie było po... nogawkach i policzkach. Reszta dość dobrze zakryta, nawet rękawiczki miałam. Wracając zimno bardziej odczuwałam suspicious Dobrze, ze wielkiego wiatru nie było.
          Cały dzień słoneczko swieciło smile
    • tapatik Re: Wspólny spacer 17.11.13, 20:45
      2 km w jedną stronę i powrót, a potem kilometr w jedną stronę i powrót.
    • czytacz.1 Re: Wspólny spacer 17.11.13, 20:55
      Nie wiem czy się liczy jako spacer ale w kinie byłem na Bilet na księżyc, bardzo mi się podobał. Dużo starych aut widziałem z świetlanego okresu polskiej motoryzacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka