organza7 Re: Lubię Was 22.11.13, 22:25 A ja Ciebie, Szarlotto A propos, zjadłabym chętnie, taką z kruszonką, jeszcze ciepłą... mniammm Odpowiedz Link
maruda2 Re: Lubię Was 22.11.13, 22:31 organza7 napisała: > A ja Ciebie, Szarlotto A propos, zjadłabym chętnie, taką z kruszonką, jeszcze > ciepłą... mniammm Orgi toż to zakrawa na kanibalizm, albo jeszcze coś inszego... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Nudno 23.11.13, 22:35 Nudno tu dzisiaj Grzegorz Turnau - Naprawdę nie dzieje się nic Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Nudno 23.11.13, 23:04 mam nadzieje, że większość wspiera Kire na koncercie... albo bawi się mniej wirtualnie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Nudno 23.11.13, 23:50 ooo nawet nie widziałam, ze to dzisiaj ten koncert wypadł... zapomniałam sobie. Pewnie większość Warszawiaków jest na nim.... z forum znaczy się. To dobrze Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Nudno 23.11.13, 23:48 > Nudno tu dzisiaj o jaaaaaaaaa aaaaaaaa yyyyyyy hmmmm nie widziałam tego postów z wpisaniem że nudno.... jak przyszłam na kompa od razu wziełam się za tworzenie włąnego nudnego.... a raczej z nudów. Miałyśmy to samo w głowie..... Ja miałam po Tobie, nie wiedząc co Tobie chodzi po głowie Ogólnie rzecz biorąć : NUDZI SIĘ NAM Odpowiedz Link
czytacz.1 Re: Nudno 23.11.13, 23:59 nudzi się wam, ale wam fajnie, też bym się ponudził. Odpowiedz Link
czytacz.1 Re: Nudno 24.11.13, 00:07 po 22 wróciłem z pracy i musiałem jeszcze kupe rzeczy na internecie sprawdzić i wielgachnego sms napisać , dopiero co wdepnołem na forum, a taka jedna z forum wyzwała mnie od podrywaczy bo się zapytałem z jakiego miasta pisze ona, jakaś nowa? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Nudno 24.11.13, 00:16 i > wielgachnego sms napisać hmmm to jak ja mam nazwać swoje kiedysiejsze smsy w telefonie mam funkcję, że po 3 smsach zamienia mi się w sms... więc wysłałam mms hmmm w postaci nie wiem jak wielkiej ale nie mógłam wysłać jednego tylko... 3 nie wiem ile sms mogło do jednego wyjść myślę ze spokojnie conajmniej 5. Wtedy mnie naszło by napisać..... myślałam że to coś zmieni... echhhhh a cżłowiek się tak nastarał.... trudno przynajmniej coś próbowałam zmienić. A mówić to mi się nie chciało nie potrafiłam w ten sposób a mogłam porozmawiać.... nie ważne... ale to był przeeeewielgachny sms Gdzie Cie ta jedna wyzywa? JA tam nie widzę Pijesz dzisiaj? Ja tylko jeszcze dzisiaj nockę mogę zarwać od jutra cąły tydzień chodzę spać przed 12.... Wolę iść spać i wstać w tym samym dniu Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Nudno 24.11.13, 00:19 kuźwa.... zapomnałąm przeczytać wiadomosci i głupote napisałam... > w telefonie mam funkcję, że po 3 smsach zamienia mi się w sms.. oczywiście na końcu powinno być w mms. Nie wiem czy można to zmienić. ale mnie wkurza nieraz gdy piszę dłuższe smsy i muszę je przerwać i wysłąć 3 po 3 Już obiecuję poprawę ^^ jakoś będę się siebie czytać, przed a nie po wysłaniu. Dobrze że chociaż jest po czasem Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Nudno 24.11.13, 00:35 bolało? DO mnie to nikt privów nie piszę nikt nowy... chyba strach ze mną zaczynać Odpowiedz Link
czytacz.1 Re: Nudno 24.11.13, 00:39 właśnie nie wiem czy bolało, jak faceta nazwą podrywaczem to chyba powinien być dumny? Bo nie wiem. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Nudno 24.11.13, 01:03 Moze jje się podobało, takie hmmm "podrywanie" bo masto zapytałeś, czy to jest podrywanie? Może właśnie chciła byś poszedł dalej i już miałą w głowie typowe podrywanie a nie "podrywanie" Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Nudno 24.11.13, 00:21 A co WY sobie tam pokazujecie? sory, nie mogłam się powstrzymać. Ja też chce powiedzieć: Fajne to Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Nudno 24.11.13, 00:23 Hashi...nie fantazjuj za bardzo ja też nie wiem, co się tak spodobało bo sporo tego jest Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Nudno 24.11.13, 00:33 tiaaaaaaaaa Wiem, że oboje się nie nudzicie Coż Onyksia, skoro dużo tego było, to może ogółem - "fajne to" chyba że chodziło o pojedyńcze elementy.... znaczy się zwrotki Odpowiedz Link
czytacz.1 Re: Nudno 24.11.13, 00:46 puszczam sobie jego kolejne kawałki, on jest naprawdę niezły Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Nudno 24.11.13, 01:00 niezły powiadasz? Też sobie go puściłam. Przedtem. Podoba mi sie ale gdzieś chyba już słyszałam nie wiem czy nie innym razem... też na Onyksie nie weszłam Mnie teraz kreci... maszyna.... a raczej to ja ją kręce. Echhh gubię się ale ma takie kółko i ręką trzeba ją rozpędzić, ma nawet pedał. Hmmm nie chce mi sie tego kończyć bo od razu mi nie wyszło myślałąm że bedzie prostsze. SPodnie mi się zechciało zwężyć, rurki z nich zrobić. No i jedna nogawka na kolanie mi odstaję trzeba będzie poprawić... a druga czeka dobiero by się za nią zabrać. Echhh. szuję w niedziele, straszne to jest ulepszam jak już No kurde... kolano powinnam mieć grubsze i nie musiałąbym poprawiać człowiek tak na oko sobie przejechał, bez przymiarek, nigdy nie zaznaczam, nwet przy skrócaniu. A nuż sie uda od razu. Nie tym razem Odpowiedz Link