25.11.13, 09:28
pamięta ktoś rzeczoną? wie kto co u niej słychać?
Obserwuj wątek
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: maeve79 25.11.13, 09:38
      1. tak
      2. nie
      • uny Re: maeve79 25.11.13, 09:42
        no to masz tak jak ja.
        przypomniała mi się dzisiaj.
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: maeve79 25.11.13, 10:16
          ja mam wrażenie, że pamiętam niemal wszystkich, co tu byli za mojej działalności na forumie...
    • silencjariusz Re: maeve79 25.11.13, 21:06
      Pamiętam. Świetnie pisała. Nie pamiętam natomiast by admini podjęli działania cenzorskie wobec forumowicza, który swoimi obraźliwymi wpisami spowodował, że Maeve przestała tu pisać.
      • lesher Re: maeve79 25.11.13, 21:24
        Fakt, Tede Jej dogryzł sad.
        Były próby ściągnięcia Maeve z powrotem na forum, ale niestety bezskuteczne.
        Co u Niej, niestety nie wiem sad.
        • organza7 Re: maeve79 25.11.13, 21:27
          A jak się robi takie próby? Poważnie pytamsmile
          • lesher Re: maeve79 25.11.13, 21:29
            Sekrety kuchni wink
            • organza7 Re: maeve79 25.11.13, 21:31
              Podnieciłam sięsuspicious
              • lesher Re: maeve79 25.11.13, 21:33
                To może być niezdrowe tongue_out
                Zwłaszcza jeżeli finiszu odpowiedniego nie będzie wink
                • organza7 Re: maeve79 25.11.13, 21:36
                  Finisz?suspicious Sekrety kuchnitongue_outbig_grin
                  • lesher Re: maeve79 25.11.13, 21:40
                    Nie - podniecenie tongue_out
                    • organza7 Re: maeve79 25.11.13, 21:44
                      Lesio nie mów podnieceniu nie, bo się zemści w najmniej oczekiwanym momencietongue_outbig_grin
                      • lesher Re: maeve79 25.11.13, 21:53
                        Jakieś doświadczenia masz w tym względzie, jak to się "zemściło" wink??
                        • organza7 Re: maeve79 25.11.13, 22:17
                          Ty, ty tysuspicious Pstryczka dostanieszsuspicious Ale i tak Cię lubięwink
    • czarny.onyks Re: maeve79 25.11.13, 21:35
      doskonale pamiętam...

i Jej pisanie, i jak ją ..wypłoszono....uncertain
      • organza7 Re: maeve79 25.11.13, 21:38
        O widzisz, to nie ja jedna takie "miłe" powitanie miałam na tym forumsuspicious Ale cóż, widno każdy tu sam musi sobie siedzenie utwardzić...
        • czarny.onyks Re: maeve79 25.11.13, 21:40
          gdybyś Ty widziała, jak ja musiałam swoje ...ujędrnić....

zawsze musi byc jakaś czarna owca..suspicious
          • organza7 Re: maeve79 25.11.13, 21:43
            Ja jezdem blondsuspicious A jędrne mam jak cholerabig_grin Dziękuję Ci, o forumtongue_out
        • szarlotka_ja Re: maeve79 25.11.13, 21:59
          No ja też o ten klub utwardzania zahaczyłam tongue_out
          Też uciekałam ale ostatecznie się ostałam tongue_out
          Czy już można mówić o wygranej? tongue_out
          • facet699 Re: maeve79 25.11.13, 22:05
            tak, wygranej rozsądku z głupotą wink
          • torado Re: maeve79 25.11.13, 22:12
            szarlotka_ja napisała:

> No ja też o ten klub utwardzania zahaczyłam tongue_out
            > Też uciekałam ale ostatecznie się ostałam tongue_out
            > Czy już można mówić o wygranej? tongue_out

jeszcze nie wink big_grin
            • szarlotka_ja Re: maeve79 25.11.13, 22:13
              A ewentualnie kiedy? tongue_out
              • organza7 Re: maeve79 25.11.13, 22:16
                Wtedy, kiedy sama poczujesz się tu dobrzesmile I wtedy, kiedy zobaczysz, że są tu tacy, którzy tu na Ciebie czekają. Ja czekamsmile
              • torado Re: maeve79 25.11.13, 22:19
                szarlotka_ja napisała:

> A ewentualnie kiedy? tongue_out

nie znasz dnia, ani godziny wink i znów mię najszło skojarzenie muzyczne
                www.youtube.com/watch?v=eeAIRNeSx6E
        • kira_koslin Re: maeve79 26.11.13, 00:06

czemu Ty musisz ciągle to wywoływać, nie lapie
          • hashimotka88 Re: maeve79 26.11.13, 00:31
            Ani ja... A moze jednak lapie.... Mnie sen... To dobrze smile
            Nie bedzie juz tachoch szalenstw. Echhh dalej nie rozumiem z czego to czlowiwk taki mial nastroj z czego sie cieszyl, ze mu ogolnoe dobrze? Ze troche lepiej. Z byle czego....
            Szybko zasne ^^ i bede spala cala nocke... Jak Kira z Twoim spaniem jest lepiej?
            • kira_koslin Re: maeve79 26.11.13, 08:04

sypiam dalej średnio, czytam sobie za to bardzo duzooooo
              • hashimotka88 Re: maeve79 26.11.13, 17:44
                Hmmm srednio? Wyglada jakby troxhe lepiej niz ostatnio. Tak przynajmniej mysle, oby tak bylo. Bo bez snu to jednak ma sie mniej sily do dzialan. I potem tworzy sie zamknietw kolo....
                A ja przed chwila oczy odemknelam wink przespalam sie cos z godzinke. Echhh troche jestem nieustabiliowana ze snem. Ale to nie tylko z mojej winy tongue_out
                W ostatnim roku lubilam sie polozyc po polnocy bo i tak wstawalam dopiero kolo 10. Tak mi sie nadal czasek zdarzy gdy mam na II zmiane.
                A gdy na pierwsza tu juz musze zmienic pore spania. A wiadomo ze najleoiej isc o jednej porze. A jutro.... Echh jeszcze ibaczej. Wstane o tej co zdarzylo ni sie nieraz spac polozyc uncertain
                Mialam sen w tym czasie jak uprawialam drzemke. Bylam w pracy. I praciwalam suspicious ale... W pewnym momencie w ogole sil nie mialam... Az sie z krzesla zsuwalam... Gardlo mnie zaczelo strasznie bolec. Chyba mialam goraczke. Podczas drzemki snilo mi sie jeszcze cos.... Jak pisalam post i na koncu postawilam kropke ale byla ona ogromna i pulsowala. Jakies haslo wpisalam. A widziam obraz zwiazny z gila mie to... Nie wazne big_grin nic co pisze wagi nie ma.... A ciezkie nieraz bywa...

Czytanie...
                Czytasz jak nie mozesz zasnac. Taki Twoj sposob na bezesnnosc. Echhh a ja mialam wlasnie czytac wiecej.... A praktycznie w ogole zaczac. Nawet "Dziennika Bridget nie skonczylam... sad echhh moze powinnam pozyczyc cos z biblioteki. Wtedy mialabym mobizlizaxje zeby szybxiej czytac bo wypada ja oddac smile trzeba zaczac.. Dobrze mi czytanko zrobi....
                • silencjariusz Re: maeve79 26.11.13, 17:52
                  Wstydź się Haszka winktongue_out Bo "Dziennik Bridget Jones" to nawet ja przeczytałem...
                  • hashimotka88 Re: maeve79 26.11.13, 18:49
                    O Sillll.... Jak milo Cie widziec.... Pode mna smile
                    Teraz zamiana i to ja bede na dole tongue_out wink
                    No wlasnie... Nawet tego nie przeczytalam. Ostatnio ksiazka ktora przeczytalam to byl Maly Ksiaze i on mial mnie wprowadzic w swiat ksiazek... Echh z Bridget to doszlam gdzies do maja i tam sie zatrzymalam... Ok... Nie chce sie wstydzic.... Dokoncze ja w tym tygodniu i w zimie sobie zrobie wiosne a potem lato a skoncze tak jak jest. Czyli na zimie, pewnie.

Hehe pewna sytuacja przypomniala mi si z rana. No gumke zapomnialam wziac. jak ja sobie teraz w pracy poradze... ?Dopiero jadac samochodem zobaczylam ze jej w kieszeni nie mam. Czesto na rece mialam. Moze mam cos w torebce? Noc nie bylo. Z parasolki gumke zrobilam big_grin echhh jak MacGayver wink parasolka miala gumke wiec ja oderwalam i zwiazalam a potem wlosy zaplotlam.... W warkoczyk tongue_out wink
                    Nie no. Nie nosze takich na sobie cudow. Wole najzwyklejszy ogon.
                    • silencjariusz Re: maeve79 26.11.13, 18:58
                      Ech... Haszka, Haszka jak to forum Cię zmieniło. Kiedyś to tylko motylki, kwiatki i ptaszki były Ci w głowie... A teraz... Pozycje różne chcesz testować. tongue_outwink
                      • hashimotka88 Re: maeve79 26.11.13, 19:06
                        > Ech... Haszka, Haszka jak to forum Cię zmieniło.

co poradzisz... tzreba ztym żyć. CZasem jak się wodę zamęci to tak jest...

Zapomniałeś o gumce tongue_out wink co z parasolki ją zrobiłam suspicious
                        echhh nawet wsuwki nie miałam. a jednak lepiej mi być związaną, przwiązane mieć... no te... włosy wink
                        źle jest być ciągle tak w jednej pozycji przecież, mogą nogi zcierpnąć wink Mrówki zaczną chodzić (nie wiem czy ktoś używa tego zwrotu na taki stan)
                        • silencjariusz Re: maeve79 26.11.13, 20:21
                          No zuch dziewczyna. Ja bym nie wpadł na to, że z parasolki można gumkę pozyskać. Prędzej bym sobie z gaci wyciągnął. wink
                          "Mrówki chodzą" - jak najbardziej określenie znane i używane.
                          • hashimotka88 Re: maeve79 26.11.13, 20:39
                            A wiesz jaka dobra byla ta gumka big_grin nieco wieksza niz typowa a na dwa razy ja wzielam wink kurde... Za co ka teraz parasolke bede trzymac jak nie bede jej rozkladac.... Echhh nie wiem czy da sie z powrotem wlozyc... Kto wie... Moze sprobuje wink
                            hmmm z gaci powiadasz... A ktorych? big_grin echh najpierw myslalam o spodniach ale niekazde ja maja suspicious

Ide zrobic jogurcik... Tylko.... Banana dzisiaj ostatniego zjadlam...
                            wczoraj mi dwa bananki w szkance smakowaly. Konczyl mi sie jogurt to znowu zrobilam. Dolalalam maslanki. Banana dokroila. Marmolaski truskawkowej wrzucilam.. Echhh cis rzeskiego chce mi sie zjesc...

Tak sie zastanawialam czy inni tez tego zwrotu uzywaja.
                            • silencjariusz Re: maeve79 26.11.13, 20:48
                              Jak to z których gaci? No przecież z kościelnych dresów. wink
                              • hashimotka88 Re: maeve79 26.11.13, 21:27
                                To tylko do kościoła gatki zakłądasz? suspicious tongue_out wink hmmmm....

No i jogurcik zjadłam. Nie było marmoladki truskawkowej, ktoś podkradł. ale była papierówkowo - hmmmm porzeczkowa? coś czerwonego, jakis owocek tam musiał być.
                                Wlałąm sobie do szklanki ale wiećej niż 1 szklanka była big_grin no przecież nie bede pokazywać że ze mnie taki żarłok suspicious więc sobie po prostu dolewałam do mniejszego naczynia wink
                                ejjjjjjjj, czemu ja jestm zimna? sad dzisiaj rano tak sie cieszyłąm ze swojego ciepełka.... a tak na prawde nie było ciepło. Temp miałąm 18 ale ja ciepłą byłam. teraz jest 21 a ja mam lodowate rece i nogi... i siedze przykryta. Nadal siebie nie pojmuję....
                                Nie przeszkadza mi mój chłód ale Ciepełko oznacza, że jest mi dobrze... że inne rzeczy działają jak trzeba, że tempo jest odpowiednie... a teraz to nawet spać mi się powoli chce. ale to dobrze. Wyśpie się ....a pewnie jutro będe zmeczona bardziej niż jak nie spałam. A może jutro ciepełko nad ranem mnie ogarnie... będzie jutro odpowiednie me tempo potrzebnae, odpowiedni kontakt... wyjątkowo....
        • mayenna Re: maeve79 26.11.13, 09:21
          organza7 napisała:

> O widzisz, to nie ja jedna takie "miłe" powitanie miałam na tym forumsuspicious Ale
          > cóż, widno każdy tu sam musi sobie siedzenie utwardzić...
          Jeśli to największa nieprzyjemność ostatnich czasów to gratuluję.
          • organza7 Re: maeve79 26.11.13, 09:25
            W pluciu jadem na odległość pierwsze miejsce, więc też gratuluję. I jeszcze jedno - wolę, jak mi się wali wprost między oczy, a nie w białych rękawiczkach, żeby sobie przypadkiem rączek nie ubrudzić.
    • mayenna Re: maeve79 26.11.13, 09:18
      Marzenka też zniknęła i nikt nie tęskni?smile

• organza7 Re: maeve79 26.11.13, 09:23
        Po takim numerze, jaki jej odpierniczyłaś, to się nie dziwię, że dziewczyna miała dość. Ze mną Ci sie nie udało, ale widzę, że rozwijasz zdolności. Brawo!
        • mayenna Re: maeve79 26.11.13, 09:31
          organza7 napisała:

> Po takim numerze, jaki jej odpierniczyłaś, to się nie dziwię, że dziewczyna mia
          > ła dość. Ze mną Ci sie nie udało, ale widzę, że rozwijasz zdolnoś

A możesz jaśniej? Bo doprawdy nie pojmuję o czym ty do mnie piszesz....
          • uny Re: maeve79 26.11.13, 09:33
            ten wątek idzie chyba w złą stronę.
            • mayenna Re: maeve79 26.11.13, 09:36
              uny napisał:

> ten wątek idzie chyba w złą stronę.
              A nie wiem. Ale ciekawi mnie co tez ja takiego robię.Zaników pamięci nie miewam, nie lunatykuję nawet i jak na razie wiem co piszę i do kogosmile
              • stefcia41 Re: maeve79 26.11.13, 09:38
                zawracać!
                nigdzie nie zapuszcać/podpuszcać i inne takie

Maeve trochę pamietam, ale historii z wypłoszeniem nie.
                Ja miewam luki forumowe .
            • kira_koslin Re: maeve79 26.11.13, 09:38
              Zgadzam się.

Bo nie rozumiem dlaczego Organza ciągle nawiązuje do tego jak to Ona jest przesladowana na forum. Post za postem leci, jest miło, żarciki itp.- ja jakoś nie widzę, że jest przeganiana na forum
              I nagle bach jest z grubej rury
              Nie rozumiem dlaczego rzuca na wiatr oskarżenia, jest agresywna i zachowuje się zbyt emocjonalnie.

....w sumie mam dość już tej pozy prześladowanej osoby i fałszywych oskarżeń.

Moim zdaniem Organza wybacz ( UWAGA! nie mam do Ciebie nic personalnie) po prostu Twoje reakcje są aż nadto przesadne i nie kontrolujesz emocji.
              • uny Re: maeve79 26.11.13, 09:54
                pax między chrześcijany!
                ja się tylko o maeve chciałem zapytać.
                • kira_koslin Re: maeve79 26.11.13, 09:56
                  uny napisał:

> pax między chrześcijany!
                  > ja się tylko o maeve chciałem zapytać.

Organza zaczełą " rzeź niewiniątek" smile))))
                • mayenna Re: maeve79 26.11.13, 10:01
                  Napisz może do niej.
                  A sam wiesz: ruch skrzydła motyla w dżungli amazońskiej może się skończyć tajfunem w Azji, czy jakoś tak.
                  A ja nadal jestem ciekawa tej prawdy w oczy zamiast insynuacji. Jak się już człowiek przedstawia jako miłośnik walenia prosto z mostu to wypadało by teraz pokazać jak to się robi.
                  • ame_belge34 Re: maeve79 26.11.13, 19:22
                    Jezusie ... i znowu się zaczyna ....
                    z babami to tak zawsze, nie dośc ze pamiętliwe, nie wiadomo po co , to jeszcze dzielą włos na czworo. I niech mi ktos wyjaści po jakiego grzyba ??
                    z facetami to przynajmniej krótko jasno i na temat, co najwyżej dadzą sobie po razie a później i tak pójdą na wódkę i sobie miłosc wyznają w pijanym widzie "Józiu, ja to cię koooocham wieszzzzzz".

Dziewczyny, wyjśnijcie sobie raz na zawsze, niech to już nie wraca.
                    Draki i rożne dziwne animozje mamy w realu, czy tu też musimy mieć? Czy nie lepiej wpaść na forumową kawkę, herbatke pośmiac sie i odstresować ?
                    • czarny.onyks Re: maeve79 26.11.13, 20:06
                      ame_belge34 napisała:

Draki i rożne dziwne animozje mamy w realu, czy tu też musimy mieć? Czy nie lep
                      > iej wpaść na forumową kawkę, herbatke pośmiac sie i odstresować ?

o to to to....
                      i śledzikiem zagryźćwink
                      • mayenna Re: maeve79 26.11.13, 20:11
                        Trzasnęłam z głupia frant pierwszym nickiem jaki mi do głowy przyszedł, a którego nie widziałam jakiś czas. Organza mi uświadomiła że coś dziewczynie zrobiłam. Mam chyba prawo do oczekiwania wyjaśnień bo nie mam pojęcia o co chodzi.
                        A na forumowa kawkę chętnie wpadnęsmile
                        • czarny.onyks Re: maeve79 26.11.13, 20:15
                          ja się teraz relaksuję...i nie wdaję w żadne trudne dysputy....wink
                          • mayenna Re: maeve79 26.11.13, 20:30
                            czarny.onyks napisała:

> ja się teraz relaksuję...i nie wdaję w żadne trudne dysputy....wink
                            >
                            Bez przesady, jakie trudne dysputy?smile Raczej ciekawostka forumowasmile
                          • hashimotka88 Re: maeve79 26.11.13, 20:30
                            A mnie glowa boli... I nie chce mi sie wchodzic w te sprawy.... Choc... Ich nie pojmuje. Na co to komu jaki w tym cel. Nie zrozumiem tego.
                            No nie bede pila teraz kawy uncertain skoro niedlugo spac pojde... Ale kawa mojemu snu chyba nie przeszkadza... Ide chociaz jogurcik sobie zeobic. Dziwnie moze robie ale go uwielbiam. Uzywam do tego maslanki. Zawsze ta sama. Jest dosc gesta jak na maslanke. A do srodka wkladam co mam. Chocby mRmoladke. Tak pewnie i tym razem zrobie bo widzialam truskawkowa. Wczoraj banana sobie wkroilam. Czase inne owoce jesli sa. Chocby wisnie ze sloika. I pysznosc gotowa. Lepszy jogurcik niz kupny.
                            Kiedys dawalam borowki. Rozmrazalam je w mikrofalowce a potem zalewalam maslanka. Za duzo roboty tongue_out wole marmoladke wrzuucic.
                            Mniam.
                            Ale glowa.... Jakby ktos sie wiercil... Czasem az w oczodolach czulam. Raczej bol glowy czesto mi nie towarzyszy. Czasem sie przyczepi. Nie jest na tyle silny bym tabletkami miala sie raczyc ale nieprzyjemny tak troche wink moglby byc przyjemniejszy ten bol suspicious
                        • witamina_b12 Re: maeve79 26.11.13, 20:55
                          przyznam, że też mnie zaciekawiło jaki to "numer odpierniczyłaś" ... ale się chyba nie dowiemy...
                          takie życie wink
                          • green.amber Re: maeve79 26.11.13, 21:10
                            miło wiedzieć, że nie jestem osamotniona w jakich niezdrowych objawach ciekawości... winktongue_out pewnie się nie dowiemy... i co zrobić z takim niezaspokojeniem Droga Redakcjo??wink
                            a tak generalnie od takich różnych deklaracji "szczerości" coraz mniej chce mi się tu zaglądać i odzywać... co pewnie też ma swoje dobre strony...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka